Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за телевизор

Featured Replies

Първо здравейте на всички.

Въпросът ми е какво ще ми препоръчате за добър телевизор около 43 инча и откъде е най-изгодно да го взема. Хал хабер си нямам от телевизори, защото такова нещо не използвам от повече от 15 години, но баща ми е точно обратното и сега ще му купувам нов, защото стария (някакъв самсунг 43 инча) му се е прецакал. Без да ме уведоми е смятал да си вземе от А1, но съм сигурен, че ще му го одарът и накрая и тв-то няма да е добро. Чувал съм, че в зора предлагат евтина и сравнително добро техника, но не знам на кой модел да се спра и изобщо какво да взема, което да знам, че е добро, но в същото време и не много скъпо, защото не са ми големи възможностите. Ако е удобно направо ми изпратете  линкове или поне модел за да ги разгледам и да преценя. Само до допълня , че гледа много онлайн филми в някви сайтове и като цяло като знам колко са кофти браузърите на тв-тата и това да се има напредвид. Тоест да може да се ползва браузър  и да се гледат филми онлайн.  

Благодаря предварително!

Какъв е бюджетът ? Иначе ето няколко, но за браузърите не мога да кажа, в нас съм със самсунг и филипс и съм доволен от марките от техник на телевизори тези 3 марки ги препоръчва самсунг,филипс,ЛГ и все пак всичко е на късмет според мен. Eдит: Тези са разопаковани и затова предполагам са на такава цена, но като гледам и наличностите ще трябва да звъниш да ти ги истеглят от където си понеже има малко бройки

https://zora.bg/product/43pus760712
https://zora.bg/product/ue43au7092uxxh
https://zora.bg/product/43uq751c-smart

За филми онлайн през браузър най-добре с андроид, където ще можеш да инсталираш и допълнителни браузъри. На другите системи си ограничен. Ето примерно тук можеш да видиш кои марки и модели са с андроид

Телевизори на изгодни цени - Технополис (technopolis.bg)

Както казаха, добре ще е да дадеш ориентировъчен бюджет, има и телевизори от по няколко хиляди и нагоре.

преди 2 часа, Christiqn написа:

Въпросът ми е какво ще ми препоръчате за добър телевизор около 43 инча и откъде е най-изгодно да го взема.

Според бюджета се ориентираш към телевизор от тези марки - Samsung, Sony, LG, TCL, Panasonic, по възможност да е модел от тази или предната година. 4К, бърз процесор, висока честота на опресняване, висока плътност на пикселите...

преди 14 часа, Christiqn написа:

Първо здравейте на всички.

Въпросът ми е какво ще ми препоръчате за добър телевизор около 43 инча и откъде е най-изгодно да го взема. Хал хабер си нямам от телевизори, защото такова нещо не използвам от повече от 15 години, но баща ми е точно обратното и сега ще му купувам нов, защото стария (някакъв самсунг 43 инча) му се е прецакал. Без да ме уведоми е смятал да си вземе от А1, но съм сигурен, че ще му го одарът и накрая и тв-то няма да е добро. Чувал съм, че в зора предлагат евтина и сравнително добро техника, но не знам на кой модел да се спра и изобщо какво да взема, което да знам, че е добро, но в същото време и не много скъпо, защото не са ми големи възможностите. Ако е удобно направо ми изпратете  линкове или поне модел за да ги разгледам и да преценя. Само до допълня , че гледа много онлайн филми в някви сайтове и като цяло като знам колко са кофти браузърите на тв-тата и това да се има напредвид. Тоест да може да се ползва браузър  и да се гледат филми онлайн.  

Благодаря предварително!

...аз съм доволен от kivi...

...имам 2-24' и 55'...хем и бели...

Kivi са украински. Не зная как ще е със сервиза и частите.

Минималния разход е ремонт на стария телевизор. Какъв е източника на сигнал? Разните оператори са с дългосрочно договори и неустойки.

преди 1 час, _nib_ написа:

...аз съм доволен от kivi...

...имам 2-24' и 55'...хем и бели...

Самите украинци не са много вдъхновени от тях...

http://disq.us/t/3qplkml

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Самите украинци не са много вдъхновени от тях...

http://disq.us/t/3qplkml

...бая мнения изчетох и аз-украински,белоруски...

...като ги сложих на кантар-доволните бяха по-голям процент...

...първо взех малкия-за кухнята...влага...конденз...(жената не пуска аспиратора...много и шумял)...температурни разлики зимата...

...след година и половина-големия...

...ама в крайна сметка всичката техника е на късмет,не на марка...

...така стана и с първите климатици които внесоха дипломат...2008-ма ли беше...да не излъжа...

...хиляди недоволни...сдружения правиха хората...искове...

...аз изкарах късмет-работи на пушка...

...верно малко свири като на стара вършачка ремъка...ама пък работи...

преди 2 часа, Филипов написа:

Kivi са украински. Не зная как ще е със сервиза и частите.

Минималния разход е ремонт на стария телевизор. Какъв е източника на сигнал? Разните оператори са с дългосрочно договори и неустойки.

...ба...

...кой се занимава сега с ремонти...

...пък и почти за без пари...

...ама от друга страна пък...тук на 50 метра от кооперацията гледам един сервиз...

...претрупан...разхвърлян-значи е майстор...

...видиш ли работилница преметена,подредена-значи не е майстор и разполага с много свободно време...

...и веднъж случайно стана въпрос с един колега-оказа се че тъкмо на този майстор си е докарал стария телевизор-оправил го...

...каза ми че бил руснак ли украинец ли...

...сигнала е от рутер...wi-fi...

...имам IPTV с 4 екрана...предплатен за година-95 кинта...

...доволен съм...

...230 дадох за малкия и 650 за 55' и го турих на подвижна стойка на стената...и май му удължих гаранцията на 3 ли 5 ли години...

преди 19 часа, _nib_ написа:

...бая мнения изчетох и аз-украински,белоруски...

...като ги сложих на кантар-доволните бяха по-голям процент...

...първо взех малкия-за кухнята...влага...конденз...(жената не пуска аспиратора...много и шумял)...температурни разлики зимата...

...след година и половина-големия...

...ама в крайна сметка всичката техника е на късмет,не на марка...

...така стана и с първите климатици които внесоха дипломат...2008-ма ли беше...да не излъжа...

...хиляди недоволни...сдружения правиха хората...искове...

...аз изкарах късмет-работи на пушка...

...верно малко свири като на стара вършачка ремъка...ама пък работи...

...ба...

...кой се занимава сега с ремонти...

...пък и почти за без пари...

...ама от друга страна пък...тук на 50 метра от кооперацията гледам един сервиз...

...претрупан...разхвърлян-значи е майстор...

...видиш ли работилница преметена,подредена-значи не е майстор и разполага с много свободно време...

...и веднъж случайно стана въпрос с един колега-оказа се че тъкмо на този майстор си е докарал стария телевизор-оправил го...

...каза ми че бил руснак ли украинец ли...

...сигнала е от рутер...wi-fi...

...имам IPTV с 4 екрана...предплатен за година-95 кинта...

...доволен съм...

...230 дадох за малкия и 650 за 55' и го турих на подвижна стойка на стената...и май му удължих гаранцията на 3 ли 5 ли години...

:offtopic_s: Защо всичките ти постове са с толкова много точки?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.