Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте Android tv box за гледане на онлайн телевизия през браузер

Featured Replies

Бюджета е скромен ~60лв.  Дали може да се намери нещо с адекватно поведение/бързодействие , да не цикли и лагва много ,че много дразни? Може и по-скъп вариант , но втора ръка ако се намира. Не съм ползвал до момента и не ги разбирам, знам ,че има много боклуци ,които почти за нищо не стават. Ще се ползва за гледане на онлайн телевизия през браузер. Намерих ново 4К ТвБокс TvBox MXQ pro 5g, 16 Gb Ram, 256 Rom, Android 11.1. за 32лв. , с 16 рам е, което е изумително много за такова боксче ама знае ли се .

преди 2 минути, Menpower написа:

Намерих ново 4К ТвБокс TvBox MXQ pro 5g, 16 Gb Ram, 256 Rom, Android 11.1. за 32лв. , с 16 рам е, което е изумително много за такова боксче ама знае ли се .

Същия има един приятел.Засича и блокира постоянно,а след половин час работа дава черен екран и само от изключване на захранването тръгваше отново.Инсталирах програма за да ми покаже реалния хардуер в него.Оказа се,че реално работи с 1 гб. РАМ!Вместо 256 Rom имаше налично само 4гб.!Процесора държеше постоянно 90 градуса. Просто това е пародия на ТВ Бокс...

• Автор
преди 25 минути, Gift написа:

За Телевизия през браузър си вземи някое мини пс с уиндоус. 

Кое препоръчваш? За такива пари може ли да се вземе?

току-що, Menpower написа:

Кое препоръчваш? За такива пари може ли да се вземе?

Kъм 180/ 200лв са втора ръка

Да беше казал - с какъв телевизор си? Може да гледаш през браузъра на самия ТВ.

преди 4 часа, Gift написа:

За Телевизия през браузър си вземи някое мини пс с уиндоус. 

Най доброто до сега предложение! Ако иска пример, ще му дам на лично съобщение. Хем добро компютърче за всичко основно , за което ще го ползва.  Цена - 100 лева с едногодишна гаранция от фирмата доставчик + 10 лева за доставката. Кутия - USDT

преди 37 минути, Колев 74 написа:

Най доброто до сега предложение! 

Какво е доброто?

Телевизор с Андроид 12 и инсталиран Open Browser - директно се отваря съответия сайт.

преди 30 минути, jhoro написа:

Какво е доброто?

Телевизор с Андроид 12 и инсталиран Open Browser - директно се отваря съответия сайт.

Научи се по вече да четеш и по малко да бръщолевиш точно там, дето я си виждал подобни неща, я не. Имаш лятна шейна. Най доброто е да си я вземеш под ръка и да се пуснеш от Бузлуджа към Габрово. Омръзнал си на хората с твоите знания.

преди 22 минути, Колев 74 написа:

Научи се по вече да четеш и по малко да бръщолевиш точно там, дето я си виждал подобни неща, я не. Имаш лятна шейна. Най доброто е да си я вземеш под ръка и да се пуснеш от Бузлуджа към Габрово. Омръзнал си на хората с твоите знания.

Нещо си напрегнат ли?

От бързане - пишеш глупости. „По вече“ е една дума, при „по-малко“ се слага тире ...
Точно в момента гледам така - както съм написал! Но ми е все едно, дали вярваш.

Намерих ново 4К ТвБокс TvBox MXQ pro 5g, 16 Gb Ram, 256 Rom, Android 11.1. за 32лв. , с 16 рам е, което е изумително много за такова боксче ама знае ли се .

нещо си в грешка. 4 рам може повече едва ли

Утре отивам да ги връщам точно 2 такива на Google Play store дават server error

• Автор

Благодаря на всички за предложенията, мисля това да взема Q+ Plus с процесор Cortex A53 Quadcore 2GB RAM 16GB ROM DDR3. Гледах му едно ревю , добре ми се струва.

преди 4 часа, Menpower написа:

Благодаря на всички за предложенията, мисля това да взема Q+ Plus с процесор Cortex A53 Quadcore 2GB RAM 16GB ROM DDR3. Гледах му едно ревю , добре ми се струва.

За 120 лв. ще имаш само 2 GB RAM ?Обикновено ТВ Боксовете използват в нормално положение между 1.2 и 1,5 гб.Като го натовариш с няколко програми,запълва цялата памет и започва да засича. Търси друг,има модели с 4 GB RAM.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.