Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безжична (wi-fi) връзка с настолен компютър (PC)

Featured Replies

Здравейте, колеги.

Пуснах си интернет на втори адрес. В момента имам само рутер - доставчикът не пусна LAN кабели от рутера за други устройства (телевизия или кабелна връзка с интернет). 

Въпросът ми е, мога ли да свържа PC към наличния wi-fi, по подобие на свързване на лаптоп, смартфон, таблет и т.н. към интернет? И ако да - какво трябва да гледаме задължително да притежава съответното PC, за да е възможна връзката? 

Извинявам се за въпроса, за вас сигурно е елементарен 😐

С помощта на:

-външен безжичен адаптер USB

-вътрешна wi-fi мрежова карта

Стига да имаш свободен слот PCIe слот и място за нея.

Вторият вариант е за предпочитане.

Модела на рутера и колко е бюджета?

преди 3 часа, alekscho написа:

Здравейте, колеги.

Пуснах си интернет на втори адрес. В момента имам само рутер - доставчикът не пусна LAN кабели от рутера за други устройства (телевизия или кабелна връзка с интернет). 

Въпросът ми е, мога ли да свържа PC към наличния wi-fi, по подобие на свързване на лаптоп, смартфон, таблет и т.н. към интернет? И ако да - какво трябва да гледаме задължително да притежава съответното PC, за да е възможна връзката? 

Преди повече от година аз си реших проблема отидох до първият магазин за техника и си закупих едно устройство на TP-Link подобие на флашка, мушкаш в компютъра инсталираш драйвъра и нямаш никакви ядове от там нататък. Струваше около 25-30лв. тогава. 

преди 16 часа, alekscho написа:

Здравейте, колеги.

Иди във Викиват и си купи кабели с нужната дължина-всеки рутер има барем четири RG 45, с които можеш да имаш най-добрата връзка. И ще ти излезе най-евтино.

22.png

преди 1 час, Panzer 4 написа:

Иди във Викиват

Аз, пък, си мисля, че във всеки магазин за компютри/електронни компоненти могат да му продадат и кримпнат N метра sftp кабел, според нуждите му. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.