Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука на samsung QE50QN90BATXXH

Featured Replies

Здравейте! Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но вече два дена в чудо се видях с този модел тв. От скоро съм с него и още немога да свикна с дистанционното му и без да разбера как съм го направила на без звук и не мога да го оправя. Пробвах всичко, задържа бутона за увеличаване и намаляне...но няма оправяне. Постоянно излиза на дисплея иконата за звук задраскана и това е. Влизай в менюто, но всичко там си е ок. Изчетох цялото ръководство, стъпка по стъпка изпълни всичко, но звука таа и не се появи. Моля, като спрете да се смее те на въпроса ми да ми да кажете как да го оправя, защото от два дни съм с този проблем. 

P.S. Дистанционното е това от снимката. 

Screenshot_20240804_110646.jpg

Първо - Баси дистанционното.

Второ - Доколкото разбирам тази опция се активира/деактивира със задържане на бутона за звук.

• Автор

Не става и това пробвах, задържа го и нищо, излиза ми менюто за бърз достъп. 

преди 2 часа, dulce13 написа:

P.S. Дистанционното е това от снимката. 

Screenshot_20240804_110646.jpg

Имам същото.В момента ти е намален звука докрая.Звука се усилва и намалява от левия хоризонтален бутон,този с плюса и минуса,но не като се натиска навътре,а се бута леко нагоре или надолу(към плюса нагоре или минуса надолу).Малко шибано решение е. На видеото горе го демонстрират.

Най-вероятно е избран някой източник на звук, който не е активен. Трябва да се смени в настройките и да се изберат говорителите на телевизора.

Прочети внимателно упътването и виж откъде се променя това.

преди 43 минути, Raze написа:

Най-вероятно е избран някой източник на звук, който не е активен. Трябва да се смени в настройките и да се изберат говорителите на телевизора.

Прочети внимателно упътването и виж откъде се променя това.

Малко вероятно,при положение,че показва иконката за звук задраскана.Което означава намалено до нула или mute(без звук).П“П Сега пуснах телевизора със същото дистанционно.Намалих звука,иконата става задраскана.Увеличавам показват се числата до колко е усилено и има звук. Самият бутон е с три функции:Като бутон,бутане леко нагоре и надолу,които действат независимо.

преди 43 минути, Димитър 59 написа:

Имам същото.В момента ти е намален звука докрая.Звука се усилва и намалява от левия хоризонтален бутон,този с плюса и минуса,но не като се натиска навътре,а се бута леко нагоре или надолу(към плюса нагоре или минуса надолу).Малко шибано решение е. На видеото горе го демонстрират.

Как с бутане бре, какво са сътворили тия откачалки?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Как с бутане бре, какво са сътворили тия откачалки?

Аз също се вайках,когато го пуснах за първи път.Чудих се от къде се усилва това чудо...

преди 13 минути, Димитър 59 написа:

П.П. Сега пуснах телевизора със същото дистанционно.Намалих звука,иконата става задраскана.Увеличавам показват се числата до колко е усилено и има звук. Самият бутон е с три функции:Като бутон,бутане нагоре и надолу,които действат независимо.

Не знам при самсунг как е, но на моето LG ако избера примерно optical out не ми позволява да увеличавам/намалявам звука и излиза точно същата иконка със задраскания говорител. Може да се пробва и нулиране на настройките до фабрични, ако автора на темата не може да се оправи с упътването и настройките.

имах подобни ядове с новия тв миналата година

купих си това и всичко е ок

https://www.rc-bg.net/product_info.php?products_id=21012834&remote-controls=3scd7ki3ikq1tj2oubv6bi6l81&cPath=20157_10774

просто с това съм свикнал ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.