Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпращане на пратка до Словакия

Featured Replies

Дълга история - поръчах телефон от Амазон Франция. Телефона пристигна, но излежда батерията е дефектна - дава че батерията е празна и се изключва няколко минути след като е зареден. Поисках до го върна и от Амазон ми дадоха адреса на склада им в Словакия, град Серед. И ми казаха да платя за изпращането, а те като го получат ще ми възстановят разходите.

Отидох в Еконт - казаха ми че ще струва 200лв... Отидох в Спииди - казаха че без телефон и имайл на получател не може, тоя склад получава пратки от цяла Европа, сигурно десетки хиляди на ден - как си представят че всеки куриер ще им звъни...

Кажете как да изпратя телефона до Словакия.

Фиктивни ммеил и телефон и пращай, на тех зора им е да си напълнят формата за изпращане.
Български пощи доставят само по въздух което знчи, че едвали са премахнаи забраната за изпращане на продукти с батерии.
Друг вариант е нещо DHL UPS Fedex.

Но който и вариант да опиташ все ще ти трябва поне телефон.

Ето ти телефон на амазон :

Цитат

Comment contacter le SAV Amazon pour un retour de produits ?

Pour une quelconque raison, le produit que vous avez reçu ne vous convient pas ? Vous avez bien évidemment la possibilité de le retourner pour obtenir un remboursement ou un échange, en contactant le SAV Amazon au +33174181038 ou depuis votre espace client.

En tant que “marketplace”, Amazon propose et vend les produits provenant de plusieurs marchands. Les conditions de retour des commandes peuvent varier d’un marchand à un autre. Mais la plateforme met tout en œuvre pour uniformiser les procédures. Ainsi, les produits expédiés par Amazon peuvent être renvoyés sous les 30 jours à compter de la date de réception.

Здравей,аз Работя в Fedex! през Fedex ще е нужно да се генерира товарителница който амазон трябва да ти я направят и да ти я изпратят на Имейл и ти да си я принтираш за да може куриера да ти я вземе, и то пак зависи в кой град си! също и ти можеш да си я генерираш ако си направиш клиентски номер абе зор си е!  можеш да пробваш да го изпратиш и през DHL,като влезеш в web страниците можеш да добиеш представа горе доло каква ще ти е цената горе доло около 150 лв ще ти е за експресна доставка!  адреса на Amazon в словакия гр.Серед е

Amazonska 4753/1, 926 01 Sereď, Slovakia +421 800 226 622  Депото им е Amazon BTS2 Успех!

Този 'евтин' телефон ще ти излезе златен. Носи го в някой сервиз да го видят и да му сменят батерията, ще ти излезе по-евтино.

преди 28 минути, Коркодила написа:

Обулиса те. Аз стоки за повече от 30 евро от сайтове като Амазон не поръчвам.

Що бе тарикате ?
Ти си имаш амазон.нл до който си връщаш безплатно до холандския им склад всичко което не ти е харесало, пък те после си го препращат до откъдето е дошло в плоската земя.

на 5.09.2024 г. в 18:12, LowBob написа:

Дълга история - поръчах телефон от Амазон Франция.

Ама кой го продава бе тарикате ?
Самият Амазон или някой друг търговец ?

Ако знаеш френски разбери се с тях да си го пратиш до самата Франция по пощата с обратна разписка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.