Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за свързване с друг компютър чрез мрежов кабел

Featured Replies

Здравейте, можете ли да ми кажете програма с която да вляза от моя компютър в друг през мрежов кабел ?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Какво значи "да вляза"? Какво смяташ да правиш там и какво очакваш от нас? Всяка програма за отдалечен достъп ще ти свърши работа, ако, разбира се, отсреща ти е позволен такъв, както и всеки http / ftp сървър, което също преполага позволение. Без позволение обаче няма да стане - ще го таксувам като злоумишлено и ще изтрия темата. Нека няма "хакерски" изпълнения!

• Автор
Какво значи "да вляза"? Какво смяташ да правиш там и какво очакваш от нас? Всяка програма за отдалечен достъп ще ти свърши работа, ако, разбира се, отсреща ти е позволен такъв, както и всеки http / ftp сървър, което също преполага позволение. Без позволение обаче няма да стане - ще го таксувам като злоумишлено и ще изтрия темата. Нека няма "хакерски" изпълнения!

Оф!!!!!

Ами искам да се свържа с друг компютър през мрежов кабел- и двата компа са в мен. Искам да влезна от единия през другия чрез Мрежов кабел.

Да спомена, че трябва да е безплатна ( и цяла ).

Защо не изпозваш Remote Desktop ? Вградена си е в Windows XP.

Оф!!!!!

Ами искам да се свържа с друг компютър през мрежов кабел- и двата компа са в мен. Искам да влезна от единия през другия чрез Мрежов кабел.

Да спомена, че трябва да е безплатна ( и цяла ).

Не оф-кай, защото вината е твоя - не описваш проблема си точно.

Ако просто искаш да влезеш в другия компютър и да обменяш файлове и папки, то затова не ти трябва абсолютно нищо и настройките се извършват в мрежовата карта. Ти искаш да обменяш файлове или да контролираш другия компютър? Ако е второто, то със или без знанието на другия потребител? Ако е без неговото знание, темата ще се затвори, защото това е против правилата.

• Автор

Първото, искам да прехвърля всичката музика от неговия на моя комп, щото ще следва формат на харда му.

А и да разясня:

Музиката му е 2.8 ГБ, ама няма ДВД записвачка. Пък на СиДи.......

Редактирано от kalata23 (преглед на промените)

Първото, искам да прехвърля всичката музика от неговия на моя комп, щото ще следва формат на харда му.

А и да разясня:

Музиката му е 2.8 ГБ, ама няма ДВД записвачка. Пък на СиДи.......

Прегледай тази тема, ако не си го направил! Там си пише всичко (най-вече в този пост на kokomil :nono: )!

P.S.: Мисля, че ненужно всички се нахвърляте на kalata23! При положение, че и двата компютъра са в него, за каква "кражба" може да става въпрос (освен на единия от тях :) )?! Пък и ^^ANGELSING^^, я ги сподели тези начини, че нещо не се сещам :nono: !

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Няма ли да ти е по-лесно да откачиш харддиска и да го закачиш на другия комп и след това да си прехвърлиш каквото там искаш. Това определено е най-лесния и евтин начин. cool.gif

Ако са IDE дисковете (доста вероятно, но все пак гадаене) ще е много лесно, няма що angry.gif - само трябва да напасне Master и Slave!

P.S.: Пък и с "кръстосан" кабел не се губи евентуалната гаранция :P (което става, като отвориш кутията)!

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Добре де, щом са вързани помежду си, защо просто не ги шернеш на другия компютър и да ги изтеглиш на твоя? От твоя компютър, виждаш ли на брат си?

• Автор
Добре де, щом са вързани помежду си, защо просто не ги шернеш на другия компютър и да ги изтеглиш на твоя? От твоя компютър, виждаш ли на брат си?

Сиреч ?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор

Абе хора, вие да не си мислит, че ще правя Лан мрежа ?????

Искам чрез кабелче, да свържа двата компа, така че от единия да влезна в другия.

Знам, че може. Както са в залите! ( кънтър страйк например как се играе в мрежа)

НЕ съм казвал, че сте ми се нахвърлили. Не съм и го помислил.

Shuurfak rai Shedler, 10х за подкрепата и идеята.

Сиреч ?

НЕ съм казвал, че си го казвал. Не съм казвал и че си си го помислил. :P

А иначе, след това просто влез в My Network Places и би трябвало да го има другия компютър там!

Абе хора, вие да не си мислит, че ще правя Лан мрежа ?????

Искам чрез кабелче, да свържа двата компа, така че от единия да влезна в другия.

Знам, че може. Както са в залите! ( кънтър страйк например как се играе в мрежа)

Хайде сега върви и си налей малко студена водичка. Тук потребителите се опитват да ти помогнат, не се нерви.

Ами ти какво си мислиш, че са два компютъра вързани с мрежово кабелче - точно LAN мрежа си е. Мрежата може да се състои и от два компютъра, не е нужно да са 10, 20 или 100. Това, че се състои от два, не я прави по-малко LAN.

1) Свържи компютрите с кабел

2) Кликни с десен бутон върху компютърчетата в системния трей (на единия компютър) и избери Properties

3) Кликни два пъти върху Internet Protocol (TCP/IP)

4) Смени на Use the following IP address

5) За IP address въведи 192.168.0.1, a за Subnet mask - 255.255.255.0

6) Кликни OK

7) Повтори стъпки 2 до 6 и за втория компютър като на него му зададеш IP адрес 192.168.0.2

Мрежата ти е готова. Шервай на единия и сваляй от другия.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Защо просто не закачиш неговия диск на твоя комп и копираш музиката?

Аз така правя.

Ако има гаранционни лепенки на кутията, бръснарското ножче :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.