Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за плащане на сметка на а1 през моят а1

Featured Replies

имах някаква неплатена фактура въведох си данните на картата и приложението на моята банка ми поиска потвръждение даде ми успешно плащане даже виждам че са ми взели паричките, а сега в Моят А1 ми пише блокирано плащане.

Онлайн ако искам да говоря със сътрудник ми искат $ а поне аз на 123 не разбирам как да говоря със служител от изброените им номера 1 2 3 4

Защо сега трябва да търся време да ходя до офис да се разправям?

;

преподписах си и договора след което последваха вие сте абониран за това 1 лев на месец за това 1 лев на месец и така до N.

И ние тука да не сме А1 бре, от къде да им знаем пинизите?

Плюс това на оператор като плащаш онлайн плащенето се отчита чак на другия ден зарова вероятно ти пише че е блокирано, ся ще го обработят и утре ще е наред.

Пък обаждането на оператор по последен спомен беше 2-3 стотинки еднократно, нема да обеднееш.

преди 51 минути, Bubbles написа:

И ние тука да не сме А1 бре, от къде да им знаем пинизите?

Плюс това на оператор като плащаш онлайн плащенето се отчита чак на другия ден зарова вероятно ти пише че е блокирано, ся ще го обработят и утре ще е наред.

Пък обаждането на оператор по последен спомен беше 2-3 стотинки еднократно, нема да обеднееш.

Във Виваком става веднага. Досега не съм имал забавяне. Може би защото работят с ДСК и заплатата ни се превежда там.

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Във Виваком става веднага. Досега не съм имал забавяне. Може би защото работят с ДСК и заплатата ни се превежда там.

Може, някога като си плащах сметките към теленор онлайн винаги на следващия ден отчитаха че е платено.

преди 12 минути, Bubbles написа:

Може, някога като си плащах сметките към теленор онлайн винаги на следващия ден отчитаха че е платено.

Веднага отчита и ми пращат и смс, че са платени. Не, че аз не мога да си ги проверя де ;) Сега през А1 не знам как е и не искам да знам. Тая измет не искам да я виждам като фирма, оператор и услуга.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Аз от 2021г си плащам сметките към А1 само онлайн и досега не е имало проблеми. Иначе системата им е гадно направена. Миналата година направих грешката да си подновя плана онлайн и ми нацвъкаха един куп нежелани бонуси, повечето платени с месец или два безплатни. Изключих ги още на следващия ден, но една особенно гадна остана и до днес - от номер 1516 постоянно спамят какви спортни събития предстоели, още преди повече от година съм го спрял и от телефона и от сайта им и продължават гадовете да пращат SMS-и и да ми пълнят черния списък.

преди 19 часа, Daylight Dancer написа:

имах някаква неплатена фактура въведох си данните на картата и приложението на моята банка ми поиска потвръждение даде ми успешно плащане даже виждам че са ми взели паричките, а сега в Моят А1 ми пише блокирано плащане.

Онлайн ако искам да говоря със сътрудник ми искат $ а поне аз на 123 не разбирам как да говоря със служител от изброените им номера 1 2 3 4

Защо сега трябва да търся време да ходя до офис да се разправям?

;

преподписах си и договора след което последваха вие сте абониран за това 1 лев на месец за това 1 лев на месец и така до N.

Защо просто не влезете в моят А1 и изберете опцията чат на живо или оператор?

преди 19 минути, цър-вул написа:

Докато пусна плащането и съобщението се е върнало

Е то може понякога да има проблем или забавяне, но аз досега не съм имал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.