Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за HP pavilion Notebook

Featured Replies

Здравейте, трябва ми бюджетен лаптоп, и се спрях на този HP pavilion notebook с характеристики: GT 940MX + I3 6100u 2.30hz + 8GB RAM, продават ми го за 200лв. Мислите ли, че си заслужава? 

( Боже.. обърках мястото на темата, можете ли да ми я преместите или да ми кажете как да го направя сам... )

преди 10 минути, DidSun написа:

Здравейте, трябва ми бюджетен лаптоп, и се спрях на този HP pavilion notebook с характеристики: GT 940MX + I3 6100u 2.30hz + 8GB RAM, продават ми го за 200лв. Мислите ли, че си заслужава? 

( Боже.. обърках мястото на темата, можете ли да ми я преместите или да ми кажете как да го направя сам... )

Обикновенно лаптоп се взема за да може да се пренася и използва навсякъде. Как ще го използваш тоя , когато е на около 9 години и батерията едва ли държи повече от 20 мин? С този хардуер какъв съвременен софтуер ще използваш? Нали разбираш , че всичко ще е ултра бавно? 

• Автор
преди 5 минути, Belefor написа:

Обикновенно лаптоп се взема за да може да се пренася и използва навсякъде. Как ще го използваш тоя , когато е на около 9 години и батерията едва ли държи повече от 20 мин? С този хардуер какъв съвременен софтуер ще използваш? Нали разбираш , че всичко ще е ултра бавно? 

Ясно ми е, че е слаб, не очаквам новата ракета на тесла, все пак е 200 лева. Питам за съвет ^^

Ще ходя в чужбина и ми трябва лаптоп, но не мога да си позволя големи суми.

преди 5 часа, DidSun написа:

този HP pavilion notebook с характеристики: GT 940MX + I3 6100u 2.30hz + 8GB RAM,

дай първо линк към страницата от сайта на производителя, да го видим ... пък после ще си говорим

преди 2 часа, Белгиеца написа:

дай първо линк към страницата от сайта на производителя, да го видим ... пък после ще си говорим

Белжо и за какво ти е линк да се кюриш като си има спецификации на видеото и на 2 ядреното дърво което му е ръгнато.

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-940mx.c2845

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/90729/intel-core-i36100-processor-3m-cache-3-70-ghz/specifications.html

Проверка дали е истински питащ, а не някой раздвижващ рекламите с общ открит въпрос, да има за всеки продавач надеждица и да пишат и отварят отново и отново страницата.
Тия фалшиви никове са почти всекидневие.

Та някой който знае на какво ще клъвнат продавачите и им дава на тях информацията , която те ще идентифицират като достатъчна, според наличните при тях стари лаптопи.
Естествено бяга от точни детайли, щото иска продавачите да си въобразят , че може би имат нещо за фалшивият купувач. 

Та пак, няма посочен реално съществуващ лаптоп, просто защото сценаристът на този ник няма нищо да купува, само ги гъделичка за рекламките да вървят.

Преди два дена фалшив ник ani.ani пита абсолютен абсурд, от ел. ток зави към някакви докторски познания, за замазване на положението да се скрие по-добре сценариста.

Миналата седмица го разобличих един от сценаристите, като го познах точно кой е.

----------

А иначе, темата за лаптопите ми е интересна, защото моят е остарял и следващата година може да ми потрябва друг.

преди 12 часа, Белгиеца написа:

Проверка дали е истински питащ, а не някой раздвижващ рекламите с общ открит въпрос, да има за всеки продавач надеждица и да пишат и отварят отново и отново страницата.
Тия фалшиви никове са почти всекидневие.

Та някой който знае на какво ще клъвнат продавачите и им дава на тях информацията , която те ще идентифицират като достатъчна, според наличните при тях стари лаптопи.
Естествено бяга от точни детайли, щото иска продавачите да си въобразят , че може би имат нещо за фалшивият купувач. 

Та пак, няма посочен реално съществуващ лаптоп, просто защото сценаристът на този ник няма нищо да купува, само ги гъделичка за рекламките да вървят.

Преди два дена фалшив ник ani.ani пита абсолютен абсурд, от ел. ток зави към някакви докторски познания, за замазване на положението да се скрие по-добре сценариста.

Миналата седмица го разобличих един от сценаристите, като го познах точно кой е.

----------

А иначе, темата за лаптопите ми е интересна, защото моят е остарял и следващата година може да ми потрябва друг.

Майстор конспиратор си ти :) 

Едно време тъкмо да му предложат служба Началник криминални разследвания към Михайловградската полиция, той взема че забегна към Франция.И от тогава си ги пише тези негови измишльотини. А и често си прави друг ник(обикновено женски образ) за да има какво да напише, изживявайки се като "криминалист". Който не го "познава" , нищо не е загубил на този свят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.