Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми за автоимунни заболявания

Featured Replies

Тук е мястото да сложите линкове към игрални филми за хора с автоимунни заболявания. Ще ми се да има такива филми. Засега откривам единствено игрални филми само за болни от СПИН. Едва изгледах "Нормално сърце" с участието на Джулия Робъртс, филмът е чудесен, но негледаем от тези гей секс сцени. Основният фокус трябваше да бъде болестта. А то фокусът се оказа животът на гейовете.

Не е хубаво, когато се обявява, че темата на един филм е едно, а се окаже съвсем друго. Много е грозно така!

пиши на Путин да ти препоръча

той е против гейовете

преди 46 минути, Bubbles написа:

Аз мисля че е крайно време да се направи филм за Берковската империя.

И то галактическа империя

За какво са ти филми?! Днес има достатъчно статии и проучвания, както и примери за излекувани от такива заболявания, и ако търсиш информация ще намериш. Ако не в български, то се порови в чужди сайтове. Ако не знаеш език, ползвай преводач. Който търси -намира!

Тези заболявания са генетично заложени. При спазване на определени диети, има положително повлияване. Но всеки сам трябва да намери начина да облекчи състоянието си, защото понякога лечението е индивидуално.

преди 1 час, Solly написа:

Тези заболявания са генетично заложени.

Невярно!!! Тези заболявания се отключват и не са генетично обусловени.

• Автор

Са. И просто ми се гледат такива филми, достатъчно изчетох за болестта ми. Просто искам да видя как други хора се справят с тях психически и емоционално, защото на мен не ми е лесно. Няма лечение, болестта засяга и сърцето ми, много ме е страх да не умра, а пък и толкова мечти не съм сбъднала.....................

Почвам филмите от списъка.

преди 17 минути, Anneliese написа:

Са. И просто ми се гледат такива филми, достатъчно изчетох за болестта ми. Просто искам да видя как други хора се справят с тях психически и емоционално, защото на мен не ми е лесно. Няма лечение, болестта засяга и сърцето ми, много ме е страх да не умра, а пък и толкова мечти не съм сбъднала.....................

измести си фокуса от болестите към нещо друго, колкото и да ти е трудно

така по-лесно ще преживееш

• Автор
преди 1 минута, buldak написа:

Лесно ти е да го кажеш, нали сърцето ти е здраво и не ти се налага да мислиш дали няма да те предаде в някой момент или докато спиш. Да не знаеш дали този ден не ти е последен. Да ти е мъчно за несбъднатите ти мечти..............

преди 1 час, Anneliese написа:

И за кфо са ти тия филми, да се депресираш още?
Живей си живота, бори се, щото времето не чака.
И спокс, никой не е останал вечно на тоя свят.

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

И за кфо са ти тия филми, да се депресираш още?
Живей си живота, бори се, щото времето не чака.
И спокс, никой не е останал вечно на тоя свят.

Но не е хубаво да си отидеш, без да си изживял всичко и без да си пътувал и да си видял свят!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Но не е хубаво да си отидеш, без да си изживял всичко и без да си пътувал и да си видял свят!

Ами не е, затова действай,щото докато се обърнеш и ще си станала баба на седемдесет и кусур и вече ще е късно.

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Ами не е, затова действай,щото докато се обърнеш и ще си станала баба на седемдесет и кусур и вече ще е късно.

И как да ги сбъдна, като за пътуванията трябват много пари? А другото нещо - нямам и няма да имам приятел. По вина на обществото.

преди 5 минути, Anneliese написа:

И как да ги сбъдна, като за пътуванията трябват много пари? А другото нещо - нямам и няма да имам приятел. По вина на обществото.

Пари се изкарват.
Ся ще кажеш "Ма болна съм ич ме не бива", намираш нещо което ти иде от ръки, имаш компютър, сядаш и търсиш, има начини хиляди, хората от най големите простотии луди пари правят, търси, мисли и действай.

преди 2 часа, buldak написа:

И аз така бях предложил преди време...

преди 4 часа, Belefor написа:

И аз така бях предложил преди време...

бе не иска и минимално усилие да направи....

image.thumb.png.d4c9c2afa15d8103660c30f4d637c163.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.