Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде да дам разрешение за публикуване на видео от моя страница на фейсбук

Featured Replies

От къде да дам разрешение за публикуване на видео от моя страница на фейсбук? Искам да копирам кода за вграждане и да го пейстна на моя страница на сайта ми?

Ето това ми изписва: 

(мися че до скоро можеше, сега какво му стана?)

1337_115105_19_11_2024.jpg.49a377c8583520c9ba12f214c0023665.jpg

Разрешен от Гост

Ако видеото е твое,защо не го качиш в сайта си и от там да си го вградиш във страницата? Те в Калдата също не могат да се вграждат видеа от фейсбук.При опит,излиза само линк,който отваря страницата във фейсбук,където е публикувано и от там се гледа.

• Автор

Преди можеше от ФБ качено видео като публично, и от код за вграждане си го качвах на сайта. Правил съм го. Сега ми изписва черния екран, видеото и публикацията във ФБ са публични, изкъртих се да чета настройките, но нищо не открих... От други сайтове, които също имат публични публикации, се получава на моя сайт, но от моя ФБ -сега не. Да не искат нещо плащане,... знам ли. Има ли и-мейл на който да пиша за помощ във ФБ или друг комуникационен канал? 

А за сайта ми, не позволява качване на видео....

преди 5 минути, aoxomoxoa написа:

Преди можеше от ФБ качено видео като публично, и от код за вграждане си го качвах на сайта. Правил съм го. Сега ми изписва черния екран, видеото и публикацията във ФБ са публични, изкъртих се да чета настройките, но нищо не открих... От други сайтове, които също имат публични публикации, се получава на моя сайт, но от моя ФБ -сега не. Да не искат нещо плащане,... знам ли. Има ли и-мейл на който да пиша за помощ във ФБ или друг комуникационен канал? 

А за сайта ми, не позволява качване на видео....

А видя ли в настройките на видеото дали е публично?

• Автор

Даа (всички публикации са ми публични). Самото видео къде да е публично?

• Решение

Пробвай с друго видео, за което си сигурен че няма, авторски права. Ако се получи, ще ти трябва пермишън от постващия го - мисля. Може да е публично но, да не са му пуснати права, за трети страни. Не съм много запознат с фб. Но като гледам какво пише, това трябва да е.

• Автор

Видеото аз го правих, но, никъде не виждам къде трябва разрешение... Писах на някакъв ХЕЛП в ФБ, пък ако отговорят....

преди 1 час, aoxomoxoa написа:

Видеото аз го правих, но, никъде не виждам къде трябва разрешение... Писах на някакъв ХЕЛП в ФБ, пък ако отговорят....

Виж това, ако помогне...

• Автор

Мисля че проблема е че видеото е по-дълго от 90 секунди, знам ли. Имам стари видеа които съм качвал и те си се вграждат.... Друго не открих. 

Писах и чака отговор от Мета.

преди 13 минути, aoxomoxoa написа:

Мисля че проблема е че видеото е по-дълго от 90 секунди, знам ли. Имам стари видеа които съм качвал и те си се вграждат.... Друго не открих. 

Писах и чака отговор от Мета.

Сега пробвах - излиза си коректно. Клипа е над три минути.

Untitled3.png

• Автор

Не знам защо при мен не се получи. Може вградената музика да я разпознава като с авторски права... 

Най - вероятно. може да имат и бот който проверява и видео съдържанието. Ето ти музика фрий https://pixabay.com/music/ 

пп Виж да не плескаш кода на сайта. Да си пропуснал или изтрил, или си вкарал кода в някой параграф... От сорта на a,b, h1, a href=

• Автор

Благодаря за линка. Най-вероятно е аудиото с авторски права, въпреки че от YouTube го изтеглих... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.