Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нека играем чрез Hamachi!

Featured Replies

Здравейте идеята ми е тук от калдата да се съберем и да играем някоя игра!Аз съм се въоражил с hamachi и с следните игри(малко са но нали ще теглим така или иначe): Lost Planet 2 Left 4 Dead 2 Ако на някой му се играе да пише тук да се разберем а ако иска да остави скайп за по-лесна комуникация! Е очаквам вашите предложения за игри, а и самите вас! Ако за някой този начин на игра е Тъмна Индия съм готов да му разясна

Редактирано от hiptohop (преглед на промените)

Здравейте идеята ми е тук от калдата да се съберем и да играем някоя игра!Аз съм се въоражил с hamachi и с следните игри(малко са но нали ще теглим така или иначe):

Lost Planet 2

Left 4 Dead 2

Ако на някой му се играе да пише тук да се разберем а ако иска да остави скайп за по-лесна комуникация!

Е очаквам вашите предложения за игри, а и самите вас!

Ако за някой този начин на игра е Тъмна Индия съм готов да му разясна

FIFA10?

ами нз трябва да я изтегля дай си скайпа на ЛС ако има още хора на които им се разцаква да пишат Хайде народе особенно ако има кандидат за меле на L4D2

Някой ако иска STALKER-Shadow of Chernobil v.1.0006 през Хамачи да пише!

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, едва ли има някой от по-старите "пиргиши" като мен :lol6:, който не помни "Delta Force 1".., да играта която остави много добри спомени, както на мен, надявам се и на много други. И така, ако има желаещи да си направим един сървър, и да си припомним добрите стари дни, нека пише по темата. Поздрави.

• 7 месеца по-късно...

Здравейте, знам че темата е доста стара но много искам да играя Farming Simulator 2011 Multiplayer, може ли да се играе с хамачи и ако може бихте ли разяснили как по точно става номера. :ohmy:

Редактирано от KrIsKo_pc (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.