Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за оптично устройство.

Featured Replies

преди 2 часа, jhoro написа:

Някой използва ли още дискове - без значение CD или DVD???

Гледай също да поддържа DL на четене и запис (Double Layer DVD + / - R), за да ползваш подобни дискове с двойно повече място, а ако не те бъркат парите направо може да си закупиш блурей /BLU-RAY/ запиавачка за да записваш още по-големи обеми инфо!

преди 33 минути, Петър Ангелов написа:

Като горното значи същия тип - външно. Вътрешно няма къде (на какво) да бодна.

Външно - това го разбрах, ама за дискове или за дискети?

images.jpeg.266fd19f1a07b06b9f3fa593cf71c716.jpeg

преди 32 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Гледай също да поддържа DL на четене и запис (Double Layer DVD + / - R), за да ползваш подобни дискове с двойно повече място, а ако не те бъркат парите направо може да си закупиш блурей /BLU-RAY/ запиавачка за да записваш още по-големи обеми инфо!

Закъснял си с десетина години 

Пари за глупости никога не давам!

преди 16 минути, jhoro написа:

Какво искате оит Жорката? Нали знаете - ГАБРОВЕЦ - С парен чук топлийка не можеш наби в задника му.

преди 13 минути, Колев 74 написа:

Какво искате оит Жорката? Нали знаете - ГАБРОВЕЦ - С парен чук топлийка не можеш наби в задника му.

Можеш, но после ще извадиш ... 100 метра фина нишка!

преди 4 часа, jhoro написа:

Някой използва ли още дискове - без значение CD или DVD???

Аз...на скоро си взех от Кауфланд на 25 лв Gamebird. Правя си музика за колата ;)

преди 34 минути, *S197* написа:

Аз...на скоро си взех от Кауфланд на 25 лв Gamebird. Правя си музика за колата ;)

Браво на теб!
Значи имаш ... CD-плеър в колата и не ползваш флашка, имаш и кола!

Аз нямам моя кола, а когато шофирам някаква - пускам радиото.

преди 15 часа, jhoro написа:

Ми аз съм написал..

преди 4 часа, Петър Ангелов написа:

Ми аз съм написал..

Ако беше написано разбираемо - нямаше да питам - за дискове ли говориш или за дискате!

Пишеш

преди 21 часа, Петър Ангелов написа:

Някой, някъде, някак да каже от къде да си купя флопи (такова външно, като горното)?

Друг въпрос е, ако не знаеш - че Флопи-дисково устройство е „Запаметяващо устройство на гъвкав магнитен диск“!

преди 1 час, jhoro написа:

Ако беше написано разбираемо - нямаше да питам - за дискове ли говориш или за дискате!

Пишеш

Друг въпрос е, ако не знаеш - че Флопи-дисково устройство е „Запаметяващо устройство на гъвкав магнитен диск“!

Цъ - под флопи винаги се е разбирало у-во за четене да дискети! Все пак не живеем в зората на компотите, че да го тълкуваш като нещо друго..

преди 1 минута, Петър Ангелов написа:

Цъ - под флопи винаги се е разбирало у-во за четене да дискети! Все пак не живеем в зората на компотите, че да го тълкуваш като нещо друго..

Ти съвсем не си у ред! Според теб - има ли разлика, между дискета и гъвкав магнитен диск?

Последно кажи - какво търсиш?

на 25.11.2024 г. в 16:46, Колев 74 написа:

блокораха и двата акунта на mail.ru и не мога да се оправя с тях

Може би просто трябва да ги достъпваш през руско прокси

преди 21 часа, jhoro написа:

Браво на теб!
Значи имаш ... CD-плеър в колата и не ползваш флашка, имаш и кола!

Аз нямам моя кола, а когато шофирам някаква - пускам радиото.

Да, почитател съм на дисковете, имам и оригинални. Флашки не обичам, защото не знам какво съм качвал в тях. Друго си е диск, вадиш, слагаш, има кеф у целата работа. Да не споменавам и качеството на музиката(на оригиналните де) носители.

преди 52 минути, *S197* написа:

Да не споменавам и качеството на музиката(на оригиналните де) носители.

Не го споменавай, щото съм ... музикален инвалид!

преди 2 часа, цър-вул написа:

Може би просто трябва да ги достъпваш през руско прокси

Може би, но аз никога до сга в живота си не съм ползвал никакви проксита и не смятам да ги ползвам.Дори, колкото и да не ти се вярва, нямам никакви познания как се работи с тях.Но, и не ме интересува.Спомням си, около 2018 когато разговаряхме с един руснак - от глобалните модове на сайта, че му казах нещо от рода " хайде престанете с тези ваши комунистически глупости и нещо от този род." Докато добре си спомням че през пролетта на 2020 година вече са ме блокирали и точно акаунтите, на които ми бяха двата им облака. Другите два си работят - скоро ги проверявах и няма проблем с тях, но те дори не са ми нужни, защото са направили основно цялостна реорганизация на сайта си. Все ми е тая!

• Автор

Само да ви кажа, че в крайна сметка си взех: https://zora.bg/product/lg-gp57es40-ultra-slim-silver

Което явно се оказва една идея по-различен модел от 57-ците в първия ми пост понеже фейлна при пържене на dual layer. Смисъл стига до 50% и явно когато трябва да се прехвърли на втория слой, не успява да го направи и абортира операцията.

Някакви други идеи междувременно?

Яд ме е, че когато купих горната записвачка от Зора, разопаковахме със сътрудника и в упътването си пишеше, че може да прави проблеми при DL записа, но аз на своя глава сметнах, че е „просто“ предупреждение...

преди 6 часа, rebelheartous написа:

Само да ви кажа, че в крайна сметка си взех: https://zora.bg/product/lg-gp57es40-ultra-slim-silver

Което явно се оказва една идея по-различен модел от 57-ците в първия ми пост понеже фейлна при пържене на dual layer. Смисъл стига до 50% и явно когато трябва да се прехвърли на втория слой, не успява да го направи и абортира операцията.

Някакви други идеи междувременно?

Яд ме е, че когато купих горната записвачка от Зора, разопаковахме със сътрудника и в упътването си пишеше, че може да прави проблеми при DL записа, но аз на своя глава сметнах, че е „просто“ предупреждение...

Я кажи модела на диска, какъв точно ползва?

преди 9 часа, rebelheartous написа:

Само да ви кажа, че ...

Я първо си оправи граматиката! Термини "фейлна" не съществуват в българския език.

преди 9 часа, Raze написа:

Връщай го.

На какво основание? Човекът си казва сам

преди 9 часа, rebelheartous написа:

в упътването си пишеше, че може да прави проблеми при DL записа, но аз на своя глава сметнах, че е „просто“ предупреждение...

Все едно да си купя радио и да го върна - щото не хваща добре сателитна телевизия!

• Автор
преди 10 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Я кажи модела на диска, какъв точно ползва?

image.thumb.png.ae8f9f875b95450238f5b2516cec9983.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.