Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монитор за дете

Featured Replies

Здравейте. Търся монитор за сина ми ,който е на 8г. И тепърва навлиза в сферата на игрите . Въпреки ,че се опитваме да го държим колкото се може по-далече от компютрите ,таблети,телефони често не ни се получава . Искам монитор максимално 24 инча ,който е максимално щадящ очите (без трептене - ШИМ) за предпочитане е да е матов дисплей тъй като има прозорец в близост и знам ,че матовите не отразяват чак толкова светлината . Добре е да е със широк ъгъл на видимост ( може би IPS)  Незнам дали всички имат възможност за стенен монтаж или е опция ,но мислим да го монтираме на стена ,като това условие не е задължително . По важното е да е максимално щадящ очите. Може нов до 300лв.+ - ,може и втора употреба . За какво ще се ползва е малко трудно да се каже на този етап- за игри ( всякакви) и за разни други неща за който може да се сети едно 8 годишно дете . Разбира се покупката е в дългосрочен план (ако оцелее ) 

преди 1 час, tsvetann написа:

Здравейте. Търся монитор за сина ми ,който е на 8г. И тепърва навлиза в сферата на игрите . Въпреки ,че се опитваме да го държим колкото се може по-далече от компютрите ,таблети,телефони често не ни се получава . Искам монитор максимално 24 инча ,който е максимално щадящ очите (без трептене - ШИМ) за предпочитане е да е матов дисплей тъй като има прозорец в близост и знам ,че матовите не отразяват чак толкова светлината . Добре е да е със широк ъгъл на видимост ( може би IPS)  Незнам дали всички имат възможност за стенен монтаж или е опция ,но мислим да го монтираме на стена ,като това условие не е задължително . По важното е да е максимално щадящ очите. Може нов до 300лв.+ - ,може и втора употреба . За какво ще се ползва е малко трудно да се каже на този етап- за игри ( всякакви) и за разни други неща за който може да се сети едно 8 годишно дете . Разбира се покупката е в дългосрочен план (ако оцелее ) 

Абе защо зарибявате детето с компютърни игри? Заведете го да рита топка, да плува в басейна или нещо подобно ... И по половин час на вечер на компютъра, но без игри.

преди 1 час, tsvetann написа:

Здравейте,

Ако искате наистина качествен монитор, в 300-та лева далеч няма да се поберете.

преди 39 минути, Т.Христов написа:

Абе защо зарибявате детето с компютърни игри? Заведете го да рита топка, да плува в басейна или нещо подобно ... И по половин час на вечер на компютъра, но без игри.

ти не давай много акъл

живков направили компютри в правец  -направи 

https://ardes.bg/product/21-5-acer-ek220qe3bi-um-we0ee-303-442610

преди 2 часа, tsvetann написа:

Ето моето предложение - https://www.technopolis.bg/bg/Monitori/Monitor-AOC-24G4X/p/503309, като гледате, след X на края да няма E. Разликата е в ергономичността, което според мен във вашия случай е важно, защото детето е малко. От ляво е само с Х накрая, а от дясно е ХЕ

IMG_8186.png

Забравих да ви кажа, че ако се спрете на него и го купувате физически от Технополис, гледайте да не е мостра. Също, не е лошо да му вземете на детето очила за компютър, макар че, монитора има flicker-free technology.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.