Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Охладител за процесор Сокет AM4

Featured Replies

Може и един такъв - https://www.amazon.de/Thermalright-Assassin-V2-HeatPipes-Technology/dp/B0CJF78X8S/ref=mp_s_a_1_2?crid=31KTDF3AN6ME7&dib=eyJ2IjoiMSJ9.sIq3e33_rFi2jmf8l9i7MBlGrEjP2eXhmOHVnID9-VTfFNYLVGGRcG8TI3uKFnprm--o1EOcHp6JoOz_MUdl0dUrPzF3RpMcs-Ft_zDuKoTAqxIBUvrp_0UgMG_IHQWZG6pnqabvmOzmlNW5Mj_djcHflNoLPxzhsl8PUxDD4IsPWQV4pw2Pb-IauLWrduTH4F_fuCc-01WtTbJCENH6Qg.6du88zEei9z00iXducrBMrf1Ab6lOrUsIutE_0EXUIE&dib_tag=se&keywords=Thermalright+Assassin+King+120+Mini&nsdOptOutParam=true&qid=1735990394&sprefix=thermalright+assassin+king+120+mini%2Caps%2C127&sr=8-2, ще излезне около 50лв., ако се поръча, през бг превозвач.

Е ми, вместо да дава 140 за охладител - да си вземе една нормална кутия за 50-60 кинта и охладител за 50-60.

Да се пребием да търсим, дори и да намерим - ще е на 8+ години...

• Автор

Здравейте отново,
За да не пускам нова тема някой, който е по запознат може ли да ми каже дали трябва да изтрия или нулирам настройките на CMOS на дъното преди да ъпдейтна BIOS до по нова версия?  до колкото разбрах това означава да възстановя настройките на BIOS до фабричните стойности, преди да направя ъпдейта на BIOS.

на 4.01.2025 г. в 14:11, Teemo v.3 написа:

Е ми, вместо да дава 140 за охладител - да си вземе една нормална кутия за 50-60 кинта и охладител за 50-60.

Предложи ми моля те такава кутия.

преди 27 минути, Toxilicious написа:

За да не пускам нова тема някой, който е по запознат може ли да ми каже дали трябва да изтрия или нулирам настройките на CMOS на дъното преди да ъпдейтна BIOS до по нова версия?

Не, не е нужно.

преди 45 минути, Toxilicious написа:

Здравейте отново,
За да не пускам нова тема някой, който е по запознат може ли да ми каже дали трябва да изтрия или нулирам настройките на CMOS на дъното преди да ъпдейтна BIOS до по нова версия?  до колкото разбрах това означава да възстановя настройките на BIOS до фабричните стойности, преди да направя ъпдейта на BIOS.

Deepcool Matrexx 30 на първо време се сещам.

Гледай DeepCool, Kolink, Cougar добри кутии, на ниски цени. По довечера може да се разтърся, сега съм малко зает.

преди 1 час, Toxilicious написа:

Здравейте отново,

Трябва да напишеш модела на дъното, за да видим, какъв форм фактор е, за да ти предложим подходяща кутия.

• Автор
на 9.01.2025 г. в 14:12, Velcho Andreev написа:

Трябва да напишеш модела на дъното, за да видим, какъв форм фактор е, за да ти предложим подходяща кутия.

Модела на дъното и процесора съм ги написал още от самото начало. Моля, четете форума от първа страница, благодаря.

преди 10 минути, Toxilicious написа:

Модела на дъното и процесора съм ги написал още от самото начало. Моля, четете форума от първа страница, благодаря.

Ами не е в самото начало, а е чак в десетия пост, но както и да е. Хубав ден и успех!

• 2 седмици по-късно...

Що нещо е изписано тук, а не сте подсказали на човека за Wraith Prism охладителя. :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.