Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дерегистрация и продажба на автомобил

Featured Replies

преди 9 часа, Албена Ангелова Тодорова написа:

Мъжът ми почина... колата е на мое име, а синът ми катастрофира с нея и искам да се оправя с това, за да нямам после неприятности, но и да взема някой лев, а не нищо от фирма за скраб. Благодаря 🙂

То продаването на части не е лесна работа. Хората ще питат по телефона код на двигатела, ще се пазарят, някои може да искат и демонтаж, трябва да следиш като си демонтират например динамото, да не отмъкнат с него радиатора и да ти викат, че вървят заедно. Иска си мъж тая работа. Живота продължава Бени.

преди 37 минути, Коркодила написа:

То продаването на части не е лесна работа. Хората ще питат по телефона код на двигатела, ще се пазарят, някои може да искат и демонтаж, трябва да следиш като си демонтират например динамото, да не отмъкнат с него радиатора и да ти викат, че вървят заедно. Иска си мъж тая работа. Живота продължава Бени.

При продаването на части - освен, че има тези рискове - никога не може да се продаде всичко. Все ще останат 20-30% части.

преди 10 часа, Албена Ангелова Тодорова написа:

Мъжът ми почина... колата е на мое име, а синът ми катастрофира с нея и искам да се оправя с това, за да нямам после неприятности, но и да взема някой лев, а не нищо от фирма за скраб. Благодаря 🙂

Фирмите, които изкупуват за скрап - плащат, не им подарявате железарията.

Потърсете познат, който се занимава с автомобили - извикайте го да отдели читавите неща. А другото го дайте на фирма.
Щом е „тотал щета“ и АКО сте имали застраховка „Каско“ - застахователя ще ви даде доста пари!

преди 35 минути, jhoro написа:

Потърсете познат, който се занимава с автомобили - извикайте го да отдели читавите неща. А другото го дайте на фирма.

Кой познат ще се занимава ей така да разфасова тази кола. Това знаеш ли колко е работа. И това трябва да е човек със сериозни технически умения, за да може да извади всичко читаво, без да повреди други читави неща. Най-добре хората да си ги демонтират, но това трябва да се случва под зоркото око на мъж на място. Аз не един и два пъти съм взимал коли на безценица от жени, които нямат мъже или са с някакви мухльовци. Освен, което авторката съм сигурен, че хабер си няма по колко да ги продава. Турбина, Динамо, компресор за климатик това са  скъпи части. За това и казах да си намери мъж, и да си гледа кухнята.

преди 14 минути, Коркодила написа:

Кой познат ще се занимава ей така да разфасова тази кола. Това знаеш ли колко е работа. И това трябва да е човек със сериозни технически умения, за да може да извади всичко читаво, без да повреди други читави неща.

Знам, но имам добри познати (почти приятели) със сервиз.

Ако попаднеш на мошеник в сервиза - може да ти обезкости колата, ако ще само за профилактика да си отишъл.

И престанете с това мислене - „Жените не разбират от техника“!

преди 1 час, jhoro написа:

Знам, но имам добри познати (почти приятели) със сервиз.

Ако попаднеш на мошеник в сервиза - може да ти обезкости колата, ако ще само за профилактика да си отишъл.

И престанете с това мислене - „Жените не разбират от техника“!

Да ти обезкости не, но да ти повреди здрави части, до като демонтира и монтира нови се случва често. Жените не разбират и не трябва да разбират от техника. Те, ако разбираха авторката нямаше да пуска тема, а до сега да е разфасовала колата и частите да са на обяви.

преди 36 минути, Коркодила написа:

Да ти обезкости не, но да ти повреди здрави части, до като демонтира и монтира нови се случва често. Жените не разбират и не трябва да разбират от техника. Те, ако разбираха авторката нямаше да пуска тема, а до сега да е разфасовала колата и частите да са на обяви.

Ок, но не обощавай „жените“ - гледайки само авторката!

В сервиза, който споменах - има поне 3 жени, за които съм сигурен - че знаят за колите повече от теб!

преди 26 минути, jhoro написа:

Ок, но не обощавай „жените“ - гледайки само авторката!

В сервиза, който споменах - има поне 3 жени, за които съм сигурен - че знаят за колите повече от теб!

Знаят джанки! Заради такива като теб света се изврати. Жени механици, мъже ,,другарки,, в детската градина, които са чиста проба педофили. Като ви зачаткам с една тръба много на бързо ще ви оправя ценностите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.