Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В сърцето на Европа: Сърбия е пред прага на Демокрацията

Featured Replies

преди 12 минути, communismatic написа:

Кви ресторантьори, аз ти казвам, че "Америка за България", която е на Сорос работи в момента с европейски пари. И те питам директно "ЕС, дето за теб е някакъв еталон за демокрация и т.н., защо ще отпуска подобни колосални средства на медии като БНТ, БНР, Нова, БТВ, Дневник, Капитал, Медияпул, Клуб Зет, Фактор БГ, Свободна Европа, Дойче Веле, Господари на ефира, че даже и на Антикорупционен фонд (доста интересно)...?!"

Ами нали си ресторантьор, не се ли възползва от европейските програми? Дори бургерджийница като вашата щеше да получи поне 20 к финансиране, за да не фалирате. Пълно е с ресторанти и други обекти с табелчици каква помощ са получили. Сорос въобще не ме интересува, някакъв попикаващ се старец. Вечното плашило. На прага сме на третото десетилетие на века, ти ми говориш някакви глупости. Сорос-морос. Няма ли нещо ново? А всички тези малоумни вестници дето си изброил въобще не ги следя. Колосални средства? Ти от къде знаеш какви средстава получават и за какво? Аз не съм тръгнал да защитавам ръката, която ги храни, но повече ме дразнят тези на руска или китайска хранилка, защото са изключително нагли в опллюването на Европа. За САЩ не ми дреме, но за ЕС ми дреме, единственият гарант тук да има що годе качествен живот. Иначе щеше да е диктаторска кочина каквато и ти искаш. В оная тема си призна, че си се чувствал тъп и само тояга щяла да те оправи. Може би не със същите думи, но диктатура си искаше. Аз не ти ща диктатурата, тя е за тъпанари. Искам нормален живот в ЕС. Не казарми и путинизъм ама "с ценности". Вашите ценности са алкохола, мушамите на масите и руските военни паради.

Е, ти нормално да не го виждаш това нещо. Ти твърдеше и че няма висока инфлация у нас... То като си седиш по цял ден у вас си и майка ти и татко ти те издържат, напълно нормално е и да нямаш хабер, какво се случва в държавата...

Не е чак толкова скъпо. Трябва да си някакъв мега ретард, за да си млад човек и да не можеш да се оправяш с цените у нас. На ментално ниво ви е мизерията при всички фенове на Путин. Живеете добре, в ЕС, ти даже и на екскурзийки ходиш, т.е. взимаш поне 3-4 палки на месец щом ти остават пари, които да заделиш за екскурзийки, а не е като дори да си притиснат да ходиш на такива, защото не ми стана ясно да имаш жена с капризи, така че изцяло си угаждаш по ервопейски и се възползваш от ниските цени на пътувания и т.н.. Не живееш зле за един човек уж от ограничено бедно място като България. Или ти си изключение сега? Я кажи, чувстваш ли се като човек от средната класа или си бедняк? Интересно ми е.

Така е, да... Няма да й дадем думата, щото на кого му пука за мнението на посланичката на Русия... Умно момче си, обаче... няма шест-пет. Само глупости и нищо друго...

Точно от тая тьотка не знам какво научи от нея полезно, но ако ми синтезираш нещо интересно ще прочета.

• Отговори 120
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Става. Ето ти тука не по някоя медия, а ето ти пресконференция, която Путин дава пред цял свят. Негативни въпроси зададе журналист на ББС Лондон. Путин отговори. Пред целият свят. Подобни прескон

• Брей много лгбт вкарали у Србия. Ма така е кат не се пазят. Сигурно и бг гейпросащесср трололинки от последните поколения са сред подривните елементи. Балбук, ти фърчиш насам натам, беше се похвалила

• Либералите никога не са произвежадали нищо ползотворно за обществото, нямат решения ,не очаквай много и сега от тях.

Публикувани изображения

преди 45 минути, чуши написа:

Например отиди в Лондон насред Сити  и гордо вдигни един картон на който да пише, че евреите извършват жертвоприношения на християнски деца! Ще го направиш ли?

После дзверо ша го гледаме по телевизора с надспис антисемист терорист.

преди 45 минути, чуши написа:

Например отиди в Лондон насред Сити  и гордо вдигни един картон на който да пише, че евреите извършват жертвоприношения на християнски деца! Ще го направиш ли?

преди 5 минути, Гoст написа:

Ти от къде знаеш какви средстава получават и за какво?

Ми то е оповестено официално, при това в техният сайт, а за какво ги получават мисля, че е пределно ясно... освен ако не си някой бавноразвиващ тъпигьоз, който не прави разлика между сянката си и дупка в земята...

преди 6 минути, Гoст написа:

Не е чак толкова скъпо.

Чакай малко сега, нали уж нямаше висока инфлация? Сега има ли висока инфлация или не? Нали ми цитираше данните от НСИ ала-бала... Нещо взе да се оплиташ...

преди 7 минути, Гoст написа:

Точно от тая тьотка не знам какво научи от нея полезно, но ако ми синтезираш нещо интересно ще прочета.

Аз те питам, защо не й дадоха думата? Нали уж у нас имало свобода на словото?

преди 8 минути, communismatic написа:

Ми то е оповестено официално, при това в техният сайт, а за какво ги получават мисля, че е пределно ясно... освен ако не си някой бавноразвиващ тъпигьоз, който не прави разлика между сянката си и дупка в земята...

Като е оповестено официално, покажи официалните цифри, за да видим толкова ли са стряскащи? Според мен Русия хвърля страшно повече пари за пропаганда и наистина само тъпигьоз това не би успял да го види със собствените си очи.

Чакай малко сега, нали уж нямаше висока инфлация? Сега има ли висока инфлация или не? Нали ми цитираше данните от НСИ ала-бала... Нещо взе да се оплиташ...

Инфлация не значи скъпотия. Доходите стремглаво догонват инфлацията. Непрекъснато виждам скъпи коли на всеки светофар и масово хората ходят с премиум телефони. Това не са закъсали българи като телефоните им са за по няколко палки. А това го виждам масово докато пътувам с градския транспорт, така че не е като да съм в някаква среда, в която всеки е хранен със златна лъжичка в устата.

Аз те питам, защо не й дадоха думата? Нали уж у нас имало свобода на словото?

Е как не са ѝ дали трибуна като беше в Карбовски? Едното е да ѝ забранят изобщо да се показва по медиите, което вече е посягане на свободата на словото, другото е че не може паралелно по едно радио да говорят за държавата агресор, убиваща деца и т.н.. и в следващия момент посланничката ѝ да развява пропагандните тези, че Русия водила свещена война със запада за оцеляването си. Две несъвместими на едно място неща. Те си знаят защо в БНР не са ѝ дали интервю, дали шиши, дали някой друг, все тая. Но никой не е забранил на Карбовски да си излъчи предаването, нито е санкциониран, нито нищо. Даже цялата тази акция имаше обратен ефект и много хора гледаха Карбовски така или иначе и даже благодарение на, а не въпреки тази безплатна реклама.

току-що, Гoст написа:

Като е оповестено официално, покажи официалните цифри, за да видим толкова ли са стряскащи?

Ми показал съм ги, ти май освен, че си страшно умен, ще се окаже и че и виждаш като орел...

току-що, Гoст написа:

Според мен Русия хвърля страшно повече пари за пропаганда и наистина само тъпигьоз това не би успял да го види със собствените си очи.

Да, де... според теб. Ти и за инфлацията пак така говореше. То във всяка медия (от основните) се скъсват, да храчат по Путин и Русия, ама руснаците били хвърляли много пари тук... 😆

преди 1 минута, Гoст написа:

А това го виждам масово докато пътувам с градския транспорт, така че не е като да съм в някаква среда, в която всеки е хранен със златна лъжичка в устата.

Да, де... ти написа над 200 пъти, че нямало висока инфлация, даже ми цитираше и данните от НСИ. Сега и да се извърташ - полза никаква.

преди 2 минути, Гoст написа:

Е как не са ѝ дали трибуна като беше в Карбовски?

Да, де... при Карбовски. Карбовски го гледат има-няма 20 000 българи, а основните медии се гледат от...
1.jpg

Това е тъъънката разлика... По тоя начин се манипулира общественото мнение. По тоя начин... Украйна печели войната, САЩ са ни приятели, доходите растат и прочее глупости, които ежедневно четем/слушаме/чуваме от медиите.

Аз за пореден път се убеждавам, че тук болшинството от хората са разни пубери, които изобщо не излизат от тях си и по цял ден киснат пред лаптопите си... За каква свобода на словото в България говорите, при положение, че журналистите в основните ни медии са едни жалки държачи на микрофони, които не смеят, да зададат неудобен въпрос на нашите властимащи? За какво, според вас... някаква американска неправителствена организация ще снася такива колосални суми за медии като БТВ, БНТ, Нова, Дарик, БНР и прочее?! Каква е идеята тук?! Единственото логично обяснение е, че по тоя начин ги държат за носа... Имайте предвид, че това допринася и за резултатите от изборите, за вярата в парламентарната институция и прочее... Как един гласоподавател на ГЕРБ, да разбере за далаверите на Тиквата, при положение, че няма да го чуе от журналисти като Цънцарова, Антон Хекимян, Виктор Николаев и т.н.!? Ето защо... парите са насочени към основните медии, които се гледат от най-много хора. Просто, това е най-ефективният метод, който виждаме, че дава плодове и до днес. Забележете, че откакто Тръмп стана президент на САЩ, започнаха вече да се прокрадват и "забранени" хора в медиите като Иво Христов, Григор Сарийски, Валентин Вацев и т.н. Преди виждахте ли ги? А това със спряното интервю на Петър Волгин с Елеонора Митрофанова беше просто върха на абсурда, то дори не беше и трагично... беше повече от комично. Един от управляващите у нас звъни на редакцията на националното радио и заповядва на шефовете на БНР, да не позволяват интервюто с руската посланичка, да бъде излъчено!? Че то това у нас се е случвало сигурно само във времето на Вълко Червенков (сталинизма у нас)!? Въпреки, че Талев издава тетралогията си за Преспа точно по негово време... А тече "македонизма" вече...

преди 29 минути, communismatic написа:

Ми показал съм ги, ти май освен, че си страшно умен, ще се окаже и че и виждаш като орел...

Не си показал.

Да, де... според теб. Ти и за инфлацията пак така говореше. То във всяка медия (от основните) се скъсват, да храчат по Путин и Русия, ама руснаците били хвърляли много пари тук... 😆

Фактът, че ти и много други ботове работите дори и по форумите доказва достатъчно колко пари се хвърлят. Не са само "четирихилядниците". Не съм чул до сега за проблеми с американските тролове. Не са толкова много. САЩ нямат интерес колкото Русия от това какво се случва на Балканите. Трябва да си тотален олигофрен или платен трол, за да охвърляш това, че Русия плаща купища пари за пропаганда.

Да, де... ти написа над 200 пъти, че нямало висока инфлация, даже ми цитираше и данните от НСИ. Сега и да се извърташ - полза никаква.

Инфлацията е съвсем лека. Българският народ доста е забогатял видимо в последните 20 години. След 2000-та година имаше бум и буквално започна да се образува средна класа.

Да, де... при Карбовски. Карбовски го гледат има-няма 20 000 българи, а основните медии се гледат от...
1.jpg

Това е тъъънката разлика... По тоя начин се манипулира общественото мнение. По тоя начин... Украйна печели войната, САЩ са ни приятели, доходите растат и прочее глупости, които ежедневно четем/слушаме/чуваме от медиите.

Карбовски има стотици хиляди абонати, влез в тубата и виж и пак се върни да лъжеш тук. Освен това днес пропагандата може да се спонсорира чрез хиляди бот акаунти в пейтриън и ютуб и парите да изглеждат чисти и трудно могат да се хванат. Дори и истинските русофили не отричат, че има руска пропаганда. Тези, които отричате съществуването ѝ сте ботовете.

току-що, Гoст написа:

Не си показал.

ОК, върни се на страница 3 и пак погледни... Виждам, че ти е особено сложно, та... влизам ти в положение.

Фактът, че ти и много други ботове работите дори и по форумите доказва достатъчно колко пари се хвърлят

Той и Джокович твърдеше, че Кремъл ми плащал. Даже имал и доказателства... 😆😆😆

преди 3 минути, Гoст написа:

Не съм чул до сега за американски тролове.

Нормално е да не чуеш. Пак казвам... като си стоиш по цял ден у вас си, нормално е и да не забележиш, че има висока инфлация... Пиша го за 30-ти път сигурно.

Инфлацията е съвсем лека.

Така е, да. Цигарите ми ги дигат за четвърти или пети път за последните две години, но инфлацията УЖ е съвсем лека. Оня ден гледах спор по БНТ за еврото, та дори самата водеща изтъкна, че цените у нас направо хвърчали, та ние все за еврото говорим. Интересно, как само Госта не го е усетил това поскъпване...

Карбовски има стотици хиляди абонати, влез в тубата и виж и пак се върни да лъжеш тук.

Гост, Карбовски в момента има 225 000 абонати. Искам да погледнеш каква е седмичната гледаемост на телевизии като Нова и БТВ. Интервюто с Елеонора Митрофанова е от преди 4-5 месеца, а е събрало колосалните 125 000 гледания. 125 000 делено на 150 (5 месеца по 30 дни) = 833 гледания дневно. Сега успя ли да вденеш или? И аз така като гледам... това даже е и май най-гледаното му интервю. Говоря спрямо преди колко време е качено в канала му и каква е гледаемостта.

преди 6 часа, communismatic написа:

Нормално е да не чуеш. Пак казвам... като си стоиш по цял ден у вас си, нормално е и да не забележиш, че има висока инфлация... Пиша го за 30-ти път сигурно.

Дай определенле за висока инфлация.

На някои хора и 0.1% може да им е висока, на други 20 нормална.

преди 9 часа, Bubbles написа:

Вкарват ги в затвора ако отричат, че жертвите на Холокоста са 6 милиона. А отричат до такава степен аргументирано и убедително, че щом човек се запознае с аргументите им, тутакси разбира, че тука не става въпрос за някакви конспиративни теории от сорта на тия, как Путин е трепал Скрипалите с Новичок, па не ги бил дотрепал, па после Англия ги отвлича и никакви ги нема и кво им прави, не е ясно. Или па Навални, дето първо го отровиха, после го затвориха, а накрая го убиха от инфаркт.

Самият термин, дето го налагат обаче "антисемит" - е те ти го божието откровение кой налага гьобелсови оруелизми. Семитите са най-вече арабите около територията на Йордания. Вкл. палестинците. Евреите дето са със семитски произход, за две хиляди години са се смесили с народите сред които са живели и вече са и със сини и зелени очи. Некой път даже, едното око е синьо, а другото е зелено.

Евреите които произхождат от Хазарския каганат, се наричат ешкенази. Даже има и имена Ешкенази (например Илко Ешкенази, български политик, дето го убиха, като го накараха да се вози на джет - а па той не знае да плува и го удавиха по тоя начин). Тези евреи даже немат никакъв семитски произход. И освен това са най-многобройната част от евреите. В самите среди на евреите съществува един постоянен много глуповат такъв спор, кой е с по-чистокръвен произход. Сефардите (тия които са със семитски произход) постоянно подчертават, че са най-истинските евреи. Това, заедно с въпроса за обвиненията на евреите в жертвоприношения на християнски деца може да се види, дори и в книгата на Михаел Бар Зоар ИЗВЪН ХВАТКАТА НА ХИТЛЕР.

Да той твърди, че дори в България, където българите са били относително толерантни към евреите, е имало обвинения за жертвоприношения на християнски деца, но са били относително малобройни. За разлика от Западна Европа, където ври и кипи - сигурно, щото не е имало основание.

Та предвид, че истинските и най-чистите семити са именно арабите, вкл. палестинците, кои са и баш антисемитите - евреите, тия които се оплакват от някакъв антисемитизъм.

Т.е. ето очевидното - значението на думата антисемитизъм е ясно. Кой я говори и за кого я използва е ясно. Това лъжа ли е? И кога някой каже истината - айде в затвора. Ама в Русия няма, няма свобода на словото. Кое е доказателството - еми доказателството е, че англичаните отвлякоха Скрипалите поради някаква причина.

Прочее, една голяма част от обвиненията срещу Путин са, че е имало разни криминални убийства.

Ето ги тука някои, дето са използвани и от Дойче Веле, за обвинения срещу Путин.

https://www.dw.com/bg/враговете-на-путин-тровени-бесени-стреляни/a-18290256

Само че има една малка подробност. Дали именно западът не ги извършва тия криминални убийства, с цел да хвъля вината на Путин? Това са т.нар. Операции под чужд флаг. Те са добре известни, така както са добре известни и главните извършители които ги използват - най-мощните разузнавателни централи - на ЦРУ, Ми6 и разбира се Мосад.

Една от тия афери е точно убийството на Георги Марков. Обвиненията срещу ДС идат единствено от самопризнанията на Олег Калугин. Версията е смешна - българските служби не са имали ресурси да утрепят Марков самостоятелно, а са искали помощ от КГБ. При което е очевидно, че се е разчуло изглежда. Разбрал е целият свят. Но, странно, целият свят е разбрал, а па само Калугин ги разправя тия неща. В архива на ДС, където бяха пущени да ровят разни типове с големи мераци да намерят компромати, не бе намерено нищо. Т.е. прословутите досиета, които билил много важни, се окзаха безполезни.

Странна работа - Георги Марков бе убит на територията на Великобритания. Току под носа на английските служби и политици. Така както бе убит и Борис Немцов пред Кремъл. Но защо ли, е невъзможно, пред кремъл да са се разпищовили английските слуижби, след като е възможно в сърцето на Лондон, да са вилнели българските?

Друг случай много характерен и направо брутално очевиден за всички е обвинението срещу Сергей Антонов и останалите. Хванали някакъв откачен турчин рецидивист. Дето бил лежал по затворите (ама не българските или руските), и постоянно избегал. Па обиколил половин Европа, минал през сума ти митници. Накрая стрелял срещу папата. Поради неговите самопризнания, тормозиха Антонов и другите,държаха ги сума време по затворите. Накрая ги оправдаха, въпреки че много искаха да ги осъдят. Е - кой стрля по папата? Има цели фермани за цялата схема в която Агджа е проста пионка. Там са ЦРУ, Ватиканът, банки и банкери (западни). Има и доста други убийства. Кво КГБ, къв Антонов, кви пет лева?

Ква свобода на словото?

.. И сега, тука се появява Джоката, под резервния си псевдоним (щото от стария обяви, че повече не иска да си говори с мене) и почва да вади тонове лъжи,които са произвеждани през годините, повтаряни повтаряни, т.е. осрали са тотално т.нар. "свободни" български и западни медии. И ни ги вади, като доказателства. Гьобелсовата пропаганда била доказателство.

А доказателствата, тия дето са доказуеми - те не са доказателства. Абе сега вече тая империя на лъжата е време да се срине, че сичко е до такава степен деградирало, та трансджендърните операции не са достатъчни за да стане ясна цялата картинка. За да се лъже така години наред по поръчка от горе, първо през западни медии и съдилища, а днеска и през такива поръчкови джокавици, като Джоката, постоянно са текли едни поточенца от доларчета, по един организирани нисходящи йерархически системи. И бая народ е в час, понеже е част от водосборния басейн на Амазонка. Парите ги печатеше без мярка Фед. Но финансовата и политическата и обществената и социалната и икономическата и идеологическата системи рухнаха. И сега е време да им бъдат спрени паричките. Паричките!

преди 2 часа, BANKATA написа:

Дай определенле за висока инфлация.

На някои хора и 0.1% може да им е висока, на други 20 нормална.

20% щяла да бъде "нормална" инфлация за някои хора?! 😆😆😆😆😆

Масовите протести в Сърбия поставят на изпитание властта на Вучич

Масови протести в Сърбия разкриха пукнатините в продължилото повече от десетилетие управление на президента Александър Вучич, пише Bloomberg в материал.

Предизвикани от срутването на покрива на жп гара на 1 ноември, довело до смъртта на 15 души, демонстрациите прераснаха в широкомащабно антиправителствено недоволство, на фона на гнева от неуспеха да се овладее корупцията в страната. Най-големият протест привлече около 100 хил. души в Белград през декември. Това бе и най-голямото шествие след протестите, които помогнаха за свалянето на Слободан Милошевич през 2000 г.

Вучич владее сръбската политика през последните 11 години, като консолидира властта и участва в геополитическо балансиране, което едновременно го държи близо до Русия и укрепва връзките с Европа и САЩ. През последните години той се справи с множество предизвикателства, включително демонстрации срещу насилието с огнестрелни оръжия и противоречиви планове за литиева мина.

Но последните протести оказаха по-голям натиск, не на последно място поради изненадващата им продължителност. Сътресенията свалиха от власт премиера Милош Вучевич – близък съюзник на Вучич – а с него на практика и цялото правителство.

Предстои да стане ясно дали недоволството ще доведе до реална промяна, тъй като движението няма очевиден лидер, който би могъл да бъде алтернатива.

Защо протестите набраха инерция?

Протестите започнаха през ноември, след като бетонен навес на жп гара в Нови Сад, вторият по големина град в Сърбия, се срути, убивайки 15 души. Модернизацията на станцията беше завършена само месеци по-рано.

Общественото възмущение от липсата на прозрачност и отчетност за срутването на покрива се изля по улиците. Протестиращите обвиниха за трагедията лошото строителство, разглеждано като симптом на ширещата се корупция, тъй като властите редовно възлагат поръчки на компании с политически връзки. Правителството отхвърли тези обвинения.

https://www.investor.bg/a/516-politika/408075-masovite-protesti-v-sarbiya-postavyat-na-izpitanie-vlastta-na-vuchich

преди 12 часа, communismatic написа:

ОК, върни се на страница 3 и пак погледни... Виждам, че ти е особено сложно, та... влизам ти в положение.

Той и Джокович твърдеше, че Кремъл ми плащал. Даже имал и доказателства... 😆😆😆

Така е, да. Цигарите ми ги дигат за четвърти или пети път за последните две години, но инфлацията УЖ е съвсем лека. Оня ден гледах спор по БНТ за еврото, та дори самата водеща изтъкна, че цените у нас направо хвърчали, та ние все за еврото говорим. Интересно, как само Госта не го е усетил това поскъпване...

Гост, Карбовски в момента има 225 000 абонати. Искам да погледнеш каква е седмичната гледаемост на телевизии като Нова и БТВ. Интервюто с Елеонора Митрофанова е от преди 4-5 месеца, а е събрало колосалните 125 000 гледания. 125 000 делено на 150 (5 месеца по 30 дни) = 833 гледания дневно. Сега успя ли да вденеш или? И аз така като гледам... това даже е и май най-гледаното му интервю. Говоря спрямо преди колко време е качено в канала му и каква е гледаемостта.

Карбовски има над милиони гледания общо ако гледаш кумулативно гледанията на клиповете с посланичката. Не ми говори как няма руска пропаганда, защото това е като си с абсолютно задръстен бот. Може ли действително някой да си мисли, че Русия няма никаква изгода от пропаганда и всички тези папагали по техните пропагандни точки не действат координирано и плюят по ЕС и по България, много пъти с доказани лъжи и пропагандни тези на Кремъл?

Така че не на мене тия, "имал малко гледания". По националните телевизии може да нямате присъствие, но никой не ви опонира. Копейката колко пъти е срещнал някакъв приказлив отпор, винаги успява да надговори всички. Друго по телевизиите не гледам, те са основен източник за песнионерски новини. Може би манипулират пенсионерите без интернет. Общо взето по-важно е присъствието ти в социалните мрежи и ютуб, така че не може да се оплачеш от ниско представителство. Пълно е с канали с руска пропаганда, даже те по-бързо се развиват заради огромния трафик от руски ботове. Както и форумът тук между другото. Може би направо този раздел акумулира 90% от трафика и приходите на сайта основно го движат руските ботове. Ако се зажужи от някой, който надава вой почвате точно с тролски тактки да го наобикаляте и да пишете простотии.

преди 1 минута, Гoст написа:

Не ми говори как няма руска пропаганда, защото това е като си с абсолютно задръстен бот. Може ли действително някой да си мисли, че Русия няма никаква изгода от пропаганда и всички тези папагали по техните пропагандни точки не действат координирано и плюят по ЕС и по България, много пъти с доказани лъжи и пропагандни тези на Кремъл?

Брато, аз имам чувството, че ти си някакъв мега странен тип, който изобщо не разбира, какво му се пише? Как може да сравняваш едното с другото, при положение, че всички основни медии (без изключение) са официално на хранилка при "Америка за България"?! Аз не мога, да разбера... как още не можеш, да го зацепиш? На български пиша, все пак...

Така че не на мене тия, "имал малко гледания".

Ми, в сравнение с останалите телевизии има малко, да. Ако 700 гледания дневно са много. Щото страната ни е 6,5 милиона, а тия гледания (част от тях) са от чужбина, между другото. И това са "много" гледания. Смятай...

По националните телевизии може да нямате присъствие, но никой не ви опонира.

Сиреч, ние нямаме присъствие, ама и никой не ни опонира. Има логика... 😆

Друго по телевизиите не гледам, те са основен източник за песнионерски новини.

Първо, това не е вярно и второ... в България има 2 милиона пенсионери. Знам, че е голяма изненада за теб, но...

преди 4 минути, Гoст написа:

Пълно е с канали с руска пропаганда, даже те по-бързо се развиват заради огромния трафик от руски ботове.

Много е яко как продължава, да сравнява основните телевизии с по 2-3 милиона гледания седмично с... разни онлайн простотии като Киро Брейка и канала на Ивелин Михайлов. Много е тежко положението с теб...

Както и форумът тук между другото.

Аха... само дето "ботовете" са основно антируските потребители. Примерно ти, Джокович, Баалбек, Миро... списъка е дълъг.

Брато, аз имам чувството, че ти си някакъв мега странен тип, който изобщо не разбира, какво му се пише? Как може да сравняваш едното с другото, при положение, че всички основни медии (без изключение) са официално на хранилка при "Америка за България"?! Аз не мога, да разбера... как още не можеш, да го зацепиш? На български пиша, все пак...

Ми, в сравнение с останалите телевизии има малко, да. Ако 700 гледания дневно са много. Щото страната ни е 6,5 милиона, а тия гледания (част от тях) са от чужбина, между другото. И това са "много" гледания. Смятай...

Сиреч, ние нямаме присъствие, ама и никой не ни опонира. Има логика... 😆

Първо, това не е вярно и второ... в България има 2 милиона пенсионери. Знам, че е голяма изненада за теб, но...

Много е яко как продължава, да сравнява основните телевизии с по 2-3 милиона гледания седмично с... разни онлайн простотии като Киро Брейка и канала на Ивелин Михайлов. Много е тежко положението с теб...

Аха... само дето "ботовете" са основно антируските потребители. Примерно ти, Джокович, Баалбек, Миро... списъка е дълъг.

Може ли сега искреното ти мнение за войната и какво мислиш за другаря Путин. Ако не си руски бот се познае по критиката ти. Ако нямаш критика, значи си руски бот. Искам просто да видя какво мислиш по тези два въпроса, и ако не си руски бот ще ти призная мненията (някои от тях) за логични.

преди 9 минути, Гoст написа:

Може ли сега искреното ти мнение за войната и какво мислиш за другаря Путин. Ако не си руски бот се познае по критиката ти. Ако нямаш критика, значи си руски бот. Искам просто да видя какво мислиш по тези два въпроса, и ако не си руски бот ще ти призная мненията (някои от тях) за логични.

Тръгнал ли си вече за Сити, с табелка в ръка - от самолета ли предаваш? Чакаме клипче, как стоиш там и очакваш да те арестуват и да те вкарат в затвора за много години? Ако не си тръгнал, значи си соросоиден бот. А ако си тръгнал, като те вкарат в панделата, ще тъгуваме за тебе.

преди 7 часа, NovakJ написа:

Масовите протести в Сърбия поставят на изпитание властта на Вучич

Масови протести в Сърбия разкриха пукнатините в продължилото повече от десетилетие управление на президента Александър Вучич, пише Bloomberg в материал.

Предизвикани от срутването на покрива на жп гара на 1 ноември, довело до смъртта на 15 души, демонстрациите прераснаха в широкомащабно антиправителствено недоволство, на фона на гнева от неуспеха да се овладее корупцията в страната. Най-големият протест привлече около 100 хил. души в Белград през декември. Това бе и най-голямото шествие след протестите, които помогнаха за свалянето на Слободан Милошевич през 2000 г.

Вучич владее сръбската политика през последните 11 години, като консолидира властта и участва в геополитическо балансиране, което едновременно го държи близо до Русия и укрепва връзките с Европа и САЩ. През последните години той се справи с множество предизвикателства, включително демонстрации срещу насилието с огнестрелни оръжия и противоречиви планове за литиева мина.

Но последните протести оказаха по-голям натиск, не на последно място поради изненадващата им продължителност. Сътресенията свалиха от власт премиера Милош Вучевич – близък съюзник на Вучич – а с него на практика и цялото правителство.

Предстои да стане ясно дали недоволството ще доведе до реална промяна, тъй като движението няма очевиден лидер, който би могъл да бъде алтернатива.

Защо протестите набраха инерция?

Протестите започнаха през ноември, след като бетонен навес на жп гара в Нови Сад, вторият по големина град в Сърбия, се срути, убивайки 15 души. Модернизацията на станцията беше завършена само месеци по-рано.

Общественото възмущение от липсата на прозрачност и отчетност за срутването на покрива се изля по улиците. Протестиращите обвиниха за трагедията лошото строителство, разглеждано като симптом на ширещата се корупция, тъй като властите редовно възлагат поръчки на компании с политически връзки. Правителството отхвърли тези обвинения.

https://www.investor.bg/a/516-politika/408075-masovite-protesti-v-sarbiya-postavyat-na-izpitanie-vlastta-na-vuchich

Ами - още е на прага нещо ....................................

преди 8 минути, Т.Христов написа:

Ами - още е на прага нещо ....................................

И ако прекрачи прага, ще се озове при Саудитска Арабия. Която май не е на прага на демокрацията. Но е стълба на американската демокрация. Оттам и на световната.

преди 10 часа, Гoст написа:

За войната съм писал сума ти пространни постове, може да ги прочетеш в темата за войната. За Путин, мнението ми се базира единствено и само на хората от Русия, с които комуникирам. Естествено... нищо общо с нещата, които четем тук. Някои от нещата дори тук съм ги публикувал. Примерно, че в Русия има опозиционни медии. Не знам, какъв "диктатор" ще е Путин, при положение, че има опозиционни медии в държавата, която ръководи...

Ето... нещо от опозиционна медия в Русия. Умрелите руснаци от войната с Украйна са 120 000, т.е. загубите им са към 360 000 (умножаваме по три). Което между другото, изобщо не е висока цифра. В сравнение с тия на ВСУ...
https://zona.media/casualties

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.