Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плащане на битови сметки онлайн

Featured Replies

Бих искал да си плащам битовите сметки онлайн да не ходя до Търново но не знам чрез коя система е най-изгодно това с Easy pay картата която рекламират нямало комисионни нещо несигурно ми изглежда

преди 59 минути, Stauffenberg написа:

нещо несигурно ми изглежда

Сигурността е 90% в твои ръце, като зависи от твоите знания и осведоменост. В онлайн разплащанията няма как да не съществуват рискове. По-сигурен вариант е, да си плащаш сметките на каса на Easy Pay в някой търговски център.

преди 1 час, Stauffenberg написа:

Бих искал да си плащам битовите сметки онлайн да не ходя до Търново но не знам чрез коя система е най-изгодно това с Easy pay картата която рекламират нямало комисионни нещо несигурно ми изглежда

Всяка банка предлага онлайн плащания на битови сметки... Проверете вашата банка какви условия предлага.

преди 2 часа, Corvax написа:

Битови, байтови ...

Когато станат Кило-Байтови - друго ще говориш!

Пък при Мега-Байтови - направо ще ти замръзне усмвката.

преди 20 минути, jhoro написа:

Когато станат Кило-Байтови - друго ще говориш!

Пък при Мега-Байтови - направо ще ти замръзне усмвката.

Аз съм богат, ве! Врътна кранчето на чешмата, текат евра и долари от нея. Не ме мисли мене.

преди 27 минути, Corvax написа:

Аз съм богат, ве! Врътна кранчето на чешмата, текат евра и долари от нея. Не ме мисли мене.

Радвам се за теб!

Не, че ще ми даваш - поне  ... няма да ми искаш!

преди 10 минути, цър-вул написа:

Хубаво има, а таксите какви са? 

За какви такси питаш? Тук се споменава

преди 16 минути, Т.Христов написа:

в ePay има всичко

което е EasyPay.

Дали директно от техния сайт или през онлайн банкирането - такси няма за платеца.

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Сигурността е 90% в твои ръце, като зависи от твоите знания и осведоменост. В онлайн разплащанията няма как да не съществуват рискове. По-сигурен вариант е, да си плащаш сметките на каса на Easy Pay в някой търговски център.

не знам колко е  сигурно   некадърност от всякъде

плащам си тока  на тъмно

от изи пей  жената не знаела кое копче  да натисне  за да ми изкара  колко  ток съм изхарчил  ....

пропанала държава 

не трябвало да дават касови бележки  защото било  лицензирана  разплащателна институция

а в закона  пише  когато се дава кеш трябва да ти дадат касова бележка ...

тва да се натовари нап в  камиони и  до стената  за растрел 

не виждам как ще се оправи тая държава!

Ще дам още един глас за ePay. Плащам абсолютно всички сметки, данъци и т.н. вече 20та година /от 2005г./.

• 4 седмици по-късно...
на 16.02.2025 г. в 16:05, цър-вул написа:

Хубаво има, а таксите какви са? 

В някои банки таксите за потребление - ток, вода, телефон, данъци са нула, например ЦКБ

Но трансферите към други фирми или лица се плащат - 90ст.

В еPay единствена такса , която съм плащал е за местен данък за недвижими имоти - 30ст. за имот.

преди 1 час, Глокая Куздра написа:

В някои банки таксите за потребление - ток, вода, телефон, данъци са нула, например ЦКБ

Но трансферите към други фирми или лица се плащат - 90ст.

И аз съм в ЦКБ. От приложението плащам единствено задължения към бюджета! Всичко останало е линкнато в ePay.

Толкова ли вече ви мързи да отидете в най -близката Каса на Изи пей ? Лично аз всичко плащам там не се занимавам с онлайн глупости да ми иска хиляди неща

да не чета утре оооо източиха ми сметката ! 

Абе те сметката не могат да ти източат, но така се затъпява и обезличава едно общество. Губи се живия контакт с хора. Като им хвърлиш и една работа онлайн, той се депресира, потиска, смачква се и остава без социални контакт и в последствие без поколение. Това е част от новия световен ред, за редуциране населението на земята.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Абе те сметката не могат да ти източат, но така се затъпява и обезличава едно общество. Губи се живия контакт с хора. Като им хвърлиш и една работа онлайн, той се депресира, потиска, смачква се и остава без социални контакт и в последствие без поколение. Това е част от новия световен ред, за редуциране населението на земята.

Точно обратно мисля! Предпочитам времето загубено в плащане на сметки на място да го изкарам с моето семейство някъде или с приятели пример и т.н. Никак не ми е нужно да имам социален контакт с някой точно на опашка за сметки.

Единствено бих разбрал тези които живеят в слабо или силно обезлюдени места и не са в активна работна възраст!

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Аз си плащам на каса на Изипей. Няма такси, няма опашки. Секи сам си преценя.

Има много хора със свободно време за губене! ... В голямата си част разбират след време, че и живота са си загубили, но "Късно е, либе, за китка"!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.