Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв беше първия ви мобилен телефон?

Featured Replies

преди 8 часа, Димитър 59 написа:

1716839088_1.jpg

Макар, че става въпрос за телефони и радио станциите изглежда са се ползвали. Сигурно с жената се е държало радиовръзка :) 

• Отговори 64
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• инж. lebel
    инж. lebel

Намерих си "компилацията" от първите 5... едит: пардон, те били 4  

• 90-те години, времето на мутрите и мобифоните  

• ...2001-ва... ...panasonic GD 95... ...бачка кучето,ама е в другия апартамент... ...от 2004-та карам със смартфони... ...от вчера с-

Публикувани изображения

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Започнах през '99-та с този Алкател:

ALCATEL ONE TOUCH CLUB DB specifikacije

По интересното стана после. Взех си флагмана на Siemens - S65

sis65.gif

тамън реших да взимам следващият флагман на марката... и те фалираха и повече флагмани нямаше.

Добре. Взех си флагмана на Soni Ericsson - K850

Sony Ericsson K850i

Хубаво, ма като дойде време за смяна... оказа се че и тази марка фалира и повече флагмани йок

Заложих на трета марка - LG. Сдобих се с флагмана им LG G4

LG G4 MORE PICTURES

Ха познайте дали като дойде врене за смяна, имаше марка L:D

След няколко модела тип шир-потреба, от миналата година реших пак да съм със флагмани. В момента съм със ZTE Nubia Z60 ultra LV

Nubia Z60 Ultra 5G Leading Version 1T ROM 16GB RAM Dual SIM GSM Black –  MyWorldPhone.com

Ха да видим ще "погреба" ли четвърта марка и дали като дойде време за смяна ще има все още телефони ZTE :D

Следващия ти телефон да е флагмана на Apple, че да ни отървеш от огризките

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Започнах през '99-та с този Алкател:

ALCATEL ONE TOUCH CLUB DB specifikacije

Аз имах one touch easy , антената му се удължаваше с издърпване както при веф 206

8021e739da5a7c823b134a92053f865a.jpg

преди 15 часа, Коркодила написа:

Спомням си като бях с още седем съученички на почивка

С още седем съученички стават осем съученички.

Nokia 3120.

• Автор
преди 10 часа, aslan88 написа:

Първият беше Моторола Токабаут 180.

От 17 години съм с Нокиа 7500 Призм за основен и още е живо кучето с оригиналната батерия. Зареждам го през 2 дена.

Я постни снимка на тоя призм, аз имах 7900. Мисля че бяха само два модела. Много оригибален дизайн и бяха пуснали много малко бройки. Твоя предполагам, че е с пластмасов корпус, моя беше с метален.

преди 17 минути, MZ/X написа:

157094580064315.jpg 

Мобилният ... до него - бях аз!

Не вярвам. Ако беше го ползвал, щеше да знаеш как може да се обадиш без пари, тоест без да пуснеш монета!

преди 22 минути, Клонинга написа:

Не вярвам. Ако беше го ползвал, щеше да знаеш как може да се обадиш без пари, тоест без да пуснеш монета!

Ама ти за 2 стинки ли си?
Неограничени разговори по онова време за 2 стинки или 1+1 докато ти отмалее ръката да държиш слушалката.
Да кльоцкам вилката да спестя 2 стинки? Ти такива ли си ги вършил бе, бандитино?  🤣

преди 30 минути, MZ/X написа:

Ама ти за 2 стинки ли си?

Ми ако нямаш дребни кво правиш? Просиш ли? Кажи, че не си от старата генерация и да не те мъча повече. :) 

преди 3 часа, Коркодила написа:

Я постни снимка на тоя призм, аз имах 7900. Мисля че бяха само два модела. Много оригибален дизайн и бяха пуснали много малко бройки. Твоя предполагам, че е с пластмасов корпус, моя беше с метален.

Пластмасов е IMG_20250310_110324.jpg.ed9773aebf297947682214283ad7db5b.jpg

1999 година си купих чисто нов бенефон драгон.... Беше голям хит. Струваше около 2500 марки донесоха ми го от Германия и работеше много добре.

Днес ми дойде S25 ultra с 1ГБ място. От 1 месец чакам да докарат тоя модел....

• Автор
преди 8 минути, Belefor написа:

1999 година си купих чисто нов бенефон драгон.... Беше голям хит. Струваше около 2500 марки донесоха ми го от Германия и работеше много добре.

Днес ми дойде S25 ultra с 1ГБ място. От 1 месец чакам да докарат тоя модел....

Леко на завоите с бързия влак…. Ти имаш ли си напредатава през 1999 колко са били 2500 дойче марки. Или става на въпрос за босненски марки. Моята Нокия я платих нещо в порядъка на 500 лева през 2001г. и се водеше много по висок клас от тоя Драгон. Тогава тия Драгони бяха чисто нови по 300 лева. Тя минималната заплата беше тогава 100 лева. Другия път преди да излъжеш нещо направи справки с цените.

току-що, Коркодила написа:

Леко на завоите с бързия влак…. Ти имаш ли напредатава през 1999 колко са били 2500 дойче марки. Или става на въпрос за босненски марки. Моята Нокия я платих нещо в порядъка на 500 лева през 2001г. и се водеше много по висок клас от тоя Драгон. Тогава тия Драгони бяха чисто нови по 300 лева. Тя минималната заплата беше тогава 100 лева. Другия път преди да излъжеш нещо направи справки с цените.

1999 имах бизнес в 5 града в България и трябваше да се обаждам постоянно на отговорниците по градове дали имат нужда от нещо и дали всичко е наред. Аз предплатих 3000 марки но ми върнаха 500 като ми го донесоха.....

Мисля че ги пуснаха в България драгоните в края на 2000-та година...и доколкото се сещам бяха 1500 марки ....

Ето ти S25 ultra сниман с S24 ultra....

image.thumb.jpeg.37c9863c89fe5aff286f63b7be882e32.jpeg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.