Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малко факти за българският шофьор

Featured Replies

"""От всички шофьори на света най-добър е ... българският!!! За него няма тайни в управлението на автомобила. Той е царят на пътя и всички трябва да се съобразяват с това. Българският шофьор кара 15-20 годишен автомобил, който по думите му е “пушка”. Тия новите коли не му ги хвали. Тая неговата сега тамън се е “разработила” и е направо “резачка”. 130 коня, батенце, направо хвърчи! За да демонстрира превъзходството си пред всички останали жалки шофьорчета, българският шофьор тунингова колата си. Слага й отзад внушителен спойлер като от Формула 1. Двоен ауспух, лети джанти, ксенонови фарове. Над задната броня залепя надпис “Господ ми е навигатор”. Специално внимание се отделя и на вътрешния интериор. Дръжката на скоростния лост е с вградено зарче, радиото свети във всички цветове на дъгата като сръбска лавка, а под огледалото виси плюшено кученце. Когато се качи в автомобила си, българският шофьор се чувства окрилен. В службата го мачкат, жена му постоянно му дудне, политиците го крадат, но тук – зад волана - той е господарят. Ей сега ще видят те кой е истинският транспортер. Българският шофьор задължително потегля с рев на двигателя и свирене на гуми. За да се нахъса още повече, надува радиото до дупка. Когато види пешеходна пътека, българският шофьор натиска газта и преминава през нея с максимална скорост. Ше им спира той, как па не! Да си купят коли бе, кво са тръгнали тука да ми пресичат, дееба и пешеходците, дееба... Ако случайно някой глупак тръгне наистина да пресича, българският шофьор му тегли мощна псувня и му показва среден пръст. Тоя път му се е разминало, но следващия път ще го сгази и окото му няма да мигне. На нерегулирани кръстовища българският шофьор винаги минава пръв. Той знае, че предимството не е за тия отдясно. Правилото е, че пръв преминава най-добрият шофьор. На светофар българският шофьор минава или на жълто, или на червено, но никога на зелено. Зеленото е за страхливците. Най-голяма радост българският шофьор изпитва, когато завали дъжд. Безценно е да преминеш с пълна газ през локвата до тротоара и да окъпеш в лепкава кал тия нещастници, пешеходците. Друг радостен момент за българския шофьор е да кара след някоя линейка. Отбива леко вдясно, за да й даде път, след което мощно надува след нея. Ми и той бърза, к'во?! Когато излезе извън града, българският шофьор се превръща в сърцат състезател. Айде да ги видим сега тия лекенца със скъпите коли, казва си той и настъпва газта до ламарината. Кой е тоя Шумахер бе, алооу? Искам да го видим как ше мине през Петрохан. На магистралата българският шофьор изпреварва отляво и отдясно, често кара и в аварийната лента. Но,при изпреварване никога не дава мигач, щото пести крушките. """

Някой да се припознава в горния текст?

Да не посочвам... ;) 

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

преди 2 часа, Belefor написа:

Чупят се (износват се) лостовете на мигача, не само крушките горят.
Иначе мен патрулката ме гони цяла улица за да дам път (от един светофар до следващият светофар в центъра на Плевен) тичат по мен с алармите, ама аз бягам ли - бягам и се надбягвам! Да освободя трасето разбира се. Свидетели биха си помислили, че гонят мен, да не казвам какво беше служебното МПС, защото няма аналог. :) 

• Автор
преди 32 минути, Клонинга написа:

да не казвам какво беше служебното МПС, защото няма аналог. :) 

20 годишен ЛЕГЕНДАРЕН гоуф като на @Коркодила   ?

преди 45 минути, Коркодила написа:

Правелно. Аналог няма. Нито диалог. Нещата са еднопосочни. Сипваш и караш.

Всички ти сипват на теб.

Май ти завиждат.

преди 54 минути, Greta Simmer написа:

Всички ти сипват на теб.

Май ти завиждат.

Щото той си викат: Абе как може аз да карам чисто ново SUV, мачкат ме в службата, жената отделно в къщи ми дудне. Не ми е пускала от деня на сватбата, комшията ме наводни и не ми даде една стотинка. Уж изкарах висше за работа на стол, имам ишияс, шипове, и 5 диоптер далекогледи. А ония двойкаджия от прогимназията кара 20 годишна каруца, ама жена му с 20 години по-млада от него. Прави секс по три пъти на ден. Готви му, пере го, чисто му. 20 години вече в Холандия без диплома и професия, че и холандски паспорт му дали, ама яде и пие по цял ден здрав като бик, обикаля си гражданин на света, прави деца и се кефи на живота. И един ден ще дойде в бегето с холандската пенсия ще обикаля с бял панталон плажовете и ще си пее: Я кажи ми облачеее ли бяло…..

преди 3 часа, Коркодила написа:

Правелно. Аналог няма. Нито диалог. Нещата са еднопосочни. Сипваш и караш.

Слагай части на гоуфа

227448073_1571845741_v16_9_1200.webp

преди 8 часа, Belefor написа:

"""От всички шофьори на света най-добър е ... българският!!! За него няма тайни в управлението на автомобила. Той е царят на пътя и всички трябва да се съобразяват с това. Българският шофьор кара 15-20 годишен автомобил, който по думите му е “пушка”. Тия новите коли не му ги хвали. Тая неговата сега тамън се е “разработила” и е направо “резачка”. 130 коня, батенце, направо хвърчи! За да демонстрира превъзходството си пред всички останали жалки шофьорчета, българският шофьор тунингова колата си. Слага й отзад внушителен спойлер като от Формула 1. Двоен ауспух, лети джанти, ксенонови фарове. Над задната броня залепя надпис “Господ ми е навигатор”. Специално внимание се отделя и на вътрешния интериор. Дръжката на скоростния лост е с вградено зарче, радиото свети във всички цветове на дъгата като сръбска лавка, а под огледалото виси плюшено кученце. Когато се качи в автомобила си, българският шофьор се чувства окрилен. В службата го мачкат, жена му постоянно му дудне, политиците го крадат, но тук – зад волана - той е господарят. Ей сега ще видят те кой е истинският транспортер. Българският шофьор задължително потегля с рев на двигателя и свирене на гуми. За да се нахъса още повече, надува радиото до дупка. Когато види пешеходна пътека, българският шофьор натиска газта и преминава през нея с максимална скорост. Ше им спира той, как па не! Да си купят коли бе, кво са тръгнали тука да ми пресичат, дееба и пешеходците, дееба... Ако случайно някой глупак тръгне наистина да пресича, българският шофьор му тегли мощна псувня и му показва среден пръст. Тоя път му се е разминало, но следващия път ще го сгази и окото му няма да мигне. На нерегулирани кръстовища българският шофьор винаги минава пръв. Той знае, че предимството не е за тия отдясно. Правилото е, че пръв преминава най-добрият шофьор. На светофар българският шофьор минава или на жълто, или на червено, но никога на зелено. Зеленото е за страхливците. Най-голяма радост българският шофьор изпитва, когато завали дъжд. Безценно е да преминеш с пълна газ през локвата до тротоара и да окъпеш в лепкава кал тия нещастници, пешеходците. Друг радостен момент за българския шофьор е да кара след някоя линейка. Отбива леко вдясно, за да й даде път, след което мощно надува след нея. Ми и той бърза, к'во?! Когато излезе извън града, българският шофьор се превръща в сърцат състезател. Айде да ги видим сега тия лекенца със скъпите коли, казва си той и настъпва газта до ламарината. Кой е тоя Шумахер бе, алооу? Искам да го видим как ше мине през Петрохан. На магистралата българският шофьор изпреварва отляво и отдясно, често кара и в аварийната лента. Но,при изпреварване никога не дава мигач, щото пести крушките. """

Да не посочвам... ;) 

https://ivosiromahov.com/balgarskiyat-shofor/

преди 8 часа, Belefor написа:

Да не посочвам... ;) 

Навсякъде има глупаци. На теб оставям възможността да видиш какво се случва по света. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.