Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приложение за подслушване на iPhone

Featured Replies

Моля, за съдействие и информация относно приложение за следене и подслушване чрез телефон. Съпругът ми има инсталирано приложение Find My kids на телефона си чрез което подслушва в реално време синът ни, съответно на телефона на детето има инсталиран Pingo. Днес обаче разбрах, че подслушва и мен. Моят телефон е iPhone. Как мога да разбера дали го е инсталирал и на моя телефон? Не откривам нова икона на телефона си, но вероятно е скрита някъде. Моля за съдействие и благодаря предварително.

Да забелязвате по-бързо изтощаване на батерията, загряване на телефона когато не се ползва?

Влезте в приложението за батерията, което показва кое приложение ползва най-много батерия във фонов режим.

• Автор

Благодаря Ви за отговора. Разгледах приложението за батерията, но не виждам нищо необичайно. Не мога да определя категорично дали бързо се изтощава батерията т.к. телефона ми е стар модел и го зареждам всеки ден. Предполагам, че само при подслушване се активира приложението и би оказало влияние на изображението на батерията. 

Булка 'ко си нематe доверие нема смисъл да продължавате.
Виж му телефона ако толкова те човърка, то в приложението за детето или ако има друго ще си пише къде и какво се следи.
Ся ще ми кажеш че не ти дава да му пипаш телефона...
Ако да приключвайте...
...горкото ви дете.

преди 41 минути, Anita_Anita написа:

Разгледах приложението за батерията, но не виждам нищо необичайно

Там се проверява кое приложение ползва батерия най-много във фонов режим. Та, кои приложения ползват най-много батерия освен фейсбук?

• Автор

За последните 24 часа:

Facebook - 46%; Chrome - 33%; Google maps - 4%; Home&Lock Screen,Settings,Phone - по 3%; всички останали по 1%

По подобен начин изглежда и за последните 10 дни.

преди 4 часа, Anita_Anita написа:

Моля, за съдействие и информация относно приложение за следене и подслушване чрез телефон. Съпругът ми има инсталирано приложение Find My kids на телефона си чрез което подслушва в реално време синът ни, съответно на телефона на детето има инсталиран Pingo. Днес обаче разбрах, че подслушва и мен. Моят телефон е iPhone. Как мога да разбера дали го е инсталирал и на моя телефон? Не откривам нова икона на телефона си, но вероятно е скрита някъде. Моля за съдействие и благодаря предварително.

И вие сте семейство! ........................

преди 6 часа, Anita_Anita написа:

Аз бих преинсталирал телефона, ако има нещо такова – това е най-сигурният вариант!“ иначе има и друг вариант 

да проверете разрешенията на микрофона ако има нещо скрито може да има достъп до микрофона ви:

Отидете в „Настройки“ → „Поверителност и сигурност“ → „Микрофон“

Вижте кои приложения имат достъп и дали има подозрителни. Проверете профилите на телефона

Ако е инсталирал приложение за следене, може да има инсталиран профил за управление:

Отидете в „Настройки“ → „Общи“ → „VPN и управление на устройства“

Ако има нещо съмнително, може да го изтриете! Но си остава най сигорния вариант да Пренсталирате Телефона!

преди 3 часа, Емил Костов написа:

И вие сте семейство! ........................

Това, че са семейство не дава право на единия партньор да следи другия! Има граници, които не трябва да се преминават.

преди 12 часа, Петър Ангелов написа:

Това, че са семейство не дава право на единия партньор да следи другия! Има граници, които не трябва да се преминават.

Мъжът й търси поводи и причини да се разделят. Едва ли търси главоболия. Дайте им шанс да го направят. Живота е мъчен, когато се води насила!

преди 14 часа, Петър Ангелов написа:

Не си спомням да съм твърдял обратното.

преди 18 часа, Anita_Anita написа:

За последните 24 часа:

Facebook - 46%; Chrome - 33%; Google maps - 4%; Home&Lock Screen,Settings,Phone - по 3%; всички останали по 1%

По подобен начин изглежда и за последните 10 дни.

И според вас какво означава това?! Че някой ви следи и подслушва?! Надявам се, че се шегувате.

преди 22 часа, Anita_Anita написа:

Питай го директно в очите.

на 24.03.2025 г. в 13:40, Anita_Anita написа:

Абе толкова ли е трудно ????!!!!!

Инсталирай Pingo и го деинсталирай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Баси!

на 24.03.2025 г. в 18:39, Raze написа:

Точно на iphone не знам как ще скрие приложение. Евентуално може да е добавил акаунта и да следи местоположението.

Няма шанс.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.