Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Здравните мошеници - затвора!

Featured Replies

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20383107

Крайно време е да започнат да вкарват здравните мошеници в затвора! На мен лично темата ми е болна, защото всякакви мошеници пишат какви ли не глупости на здравна тематика и маса хора им вярват. Сред тях е и моята майка. Вече ми писна от шокиращи и крайно неверни заглавия тип "Няма нелечима болест",  "Автоимунните болести са лечими", "Намери се лечение на рак, Бехтерев, паркинсон" и т. н. ПИСНА МИ ВЕЧЕ!  Наивни хора вярват на тези глупости, някои и си дават парите за това! Пишат се разни простотии за алтернативна медицина, разни гладувания, бабини рецепти и подобни простотии! Тези сайтове са за закриване!

Днес се прибрахме от София, бяхме в "Софиямед" и пак обяснявам на депресираната ми майка, че пълно излекуване от Бехтерев няма, има само поддържащо лечение. Не знам какви глупости е чела пак. Разбирам, че иска да съм здрава и да съм добре, и аз искам, но медицината на този етап не може да излекува нито едно автоимунно заболяване. И при всеки човек е различно. А тя е свикнала да ме сравнява. Побърквам се вече, честно! Като бик на червено съм, стане ли дума за тия псевдонаучни глупости в интернет!

Ако се чудите, ходихме да видим дали съм за биологично. Нъцки. Пак лекарства и физиотерапия, разбирай плуване. Аз не съм по спорта. Трупнах килограми и не знам как ще ги сваля. Покрай нейната депресия се депресирам и аз. Вече не зная на какъв език да и обясня, че болестта ми е нелечима.

Де да чувах, че да мога да си пусна поне музиката на Фреди Меркюри. Писна ми, омръзна ми да обяснявам едно и също нещо сто пъти. И от здравни мошеници ми омръзна. Няма ли добрички хакери, дето да премахнат тия мошеници от интернет пространството?

В момента се чувствам така, както Фреди пее в песента:

Никой няма да отиде в затвора, защото всичко е навързано и е на хранилка. Не го ли разбра вече.

преди 1 час, Anneliese написа:

Днес се прибрахме от София, бяхме в "Софиямед" и пак обяснявам на депресираната ми майка, че пълно излекуване от Бехтерев няма, има само поддържащо лечение. Не знам какви глупости е чела пак. Разбирам, че иска да съм здрава и да съм добре, и аз искам, но медицината на този етап не може да излекува нито едно автоимунно заболяване. И при всеки човек е различно. А тя е свикнала да ме сравнява. Побърквам се вече, честно! Като бик на червено съм, стане ли дума за тия псевдонаучни глупости в интернет!

Ако се чудите, ходихме да видим дали съм за биологично. Нъцки. Пак лекарства и физиотерапия, разбирай плуване. Аз не съм по спорта. 

Адмирации за майка ти, че не се отказва! Дано да ти е жива и здрава още много години.

Намери сили да изпълняваш твоята част.

• Автор

И откъде да ги намеря тия извънземни и свръхестествени сили? Повече от пет минути не мога да вървя - бързо се уморявам, глезените ми се схващат, колената ми се уморяват, кръстът също. Взимам витамини, желязо и разни добавки, чакам да се затопли времето, за да ходя на плуване но.................. просто не мога да вървя повече от пет минути, почвам да се клатушкам като пияна крокодилка. Болката в глезените и кръста е зверска. Тялото ми не ми дава да съм като преди и това си е!

И не мама искаше да идем за преглед за биологично, а аз. Тя дори не иска да прочете сериозни медицински данни за болестта. Кисне си в тъпия "Блиц" и това е. На нея и дай само клюки, турски сериали и бягство от реалността. Че и забравя. А на мен вече ми писна да съм ходещо всепомниче. И аз изпадам в депресии, и на мен ми е трудно, но мен няма кой да ме попита как съм.

harry potter film GIF

преди 30 минути, ined написа:

На берковишкото куку все някой друг и е виновен, мързи я да си мръдне г@за да плува и се е освинила - лекарите и били виновни.

Първо прочети какво е болест на Бехтерев, после се прави на умник! Ако обичаш!:hit:

... просто не мога да вървя повече от пет минути, почвам да се клатушкам като пияна крокодилка.

не се шегувам

пробвай 2-3 месеца диета с варени  кости  или кости на прах

и когато се уморяваш спирай и дишай

90 % от болестите са от липса на кислород 

• Автор
преди 26 минути, Banesc написа:

не се шегувам

пробвай 2-3 месеца диета с варени  кости  или кости на прах

и когато се уморяваш спирай и дишай

90 % от болестите са от липса на кислород 

Кога последно ходи на психиатър?

crazy the simpsons GIF

Кога последно ходи на психиатър?

crazy the simpsons GIF

ти още ли отказваш да ползваш руската меедицина - така постъпвват в Европопа с феновете на русия

а и ти ходиш на психоневролог - преди година каза че ходила при гергелчева - а тя каза че един от прегледите ти е бил от психолог

• Автор

А ти с кое право си разпитвал за мен? Непознати нямат право така да разпитват лекари за мен и да измъкват лична информация! :angry:

Да, ходихме, но беше преди да ходим при Гергелчева и беше защото още не знаехме за автоимунното и майка ми си беше въобразила, че по психически причини не искам да ходя. Е, после стана ясно, че не била психиката, ами автоимунно заболяване.

А ти си отвратителен! Продължавай така да разпиваш за мен, ще си имаш много сериозни проблеми, като разбера кой си!:angry::angry::angry:

преди 28 минути, Anneliese написа:

А ти с кое право си разпитвал за мен? Непознати нямат право така да разпитват лекари за мен и да измъкват лична информация! :angry:

Да, ходихме, но беше преди да ходим при Гергелчева и беше защото още не знаехме за автоимунното и майка ми си беше въобразила, че по психически причини не искам да ходя. Е, после стана ясно, че не била психиката, ами автоимунно заболяване.

А ти си отвратителен! Продължавай така да разпиваш за мен, ще си имаш много сериозни проблеми, като разбера кой си!:angry::angry::angry:

без да е питам знам, тя е невролог - а при тях задължително се минава и психолог - защото доста от неврологията - малко или многоо са си куку - а и това си е в клиничните им пътеки

ако влезаш в неврология - това значи че те пращат и психолог - поне за контрола - дали си откачил

а и поле в неврологиите доста от медикаментите са си стимуланти и лесно могат да те превъзбудят, и да се провокитат емоционално - така че имат малко подкрепа и от псиятри и псилози

• Автор
преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

без да е питам знам, тя е невролог - а при тях задължително се минава и психолог - защото доста от неврологията - малко или многоо са си куку - а и това си е в клиничните им пътеки

ако влезаш в неврология - това значи че те пращат и психолог - поне за контрола - дали си откачил

а и поле в неврологиите доста от медикаментите са си стимуланти и лесно могат да те превъзбудят, и да се провокитат емоционално - така че имат малко подкрепа и от псиятри и псилози

Това вече са глупости. Не го вярвам. Не живеем в средновековието, днес се знаят симптомите на неврологичните болести.

Кой ти даде право да разпитваш?:angry:

ИзгхубИх семейството си заради тия отпадъци, но това е България(държавата), обаче само с мрънкане не става трябват действия, като ученик и студент съм изял сума бой от ушеви по протести и какви ли не други прояви, но като и сега повечето си траете. Доакто си траете ще ви тъпчат, толкова.

Проблема при теб е,че дори сама ти не искаш да си помогнеш.Не била по спорта,не можела да яде това или онова.Оправдания безброй.Килограмите се свалят със спорт и здравословно хранене.Ти бухай кока кола и сладоледи пък после и 100 теми да напишеш,все тая.

преди 3 часа, Тетя написа:

Проблема при теб е,че дори сама ти не искаш да си помогнеш.Не била по спорта,не можела да яде това или онова.Оправдания безброй.Килограмите се свалят със спорт и здравословно хранене.Ти бухай кока кола и сладоледи пък после и 100 теми да напишеш,все тая.

и ме  клевети че  таковата ми била кисела :angry22:

преди 17 часа, Bubbles написа:

но като и сега повечето си траете. Доакто си траете ще ви тъпчат, толкова.

нещата са сложни

много пари  се раздават незаслужени  на държавни служители и пенсионери и е изгодно да си траем всички

всеки момент  финансвата пирамида  може да гръмне

и всеки лев да стане равен  на 0

след това може да се правят някакви  неща  

не случайно правителството се компрометира  само за да вземе  властта някой друг и да опере   пешкира 

преди 3 часа, Тетя написа:

Не ги разбираш ти тия неща... Но помнейки с какво каза, че се занимаваш(е), ще си наложа да проявя търпение и да изчакам да нахока и теб. Имам усещането, че ще изпитам почти перверзно удоволствие.

преди 2 часа, Banesc написа:

и ме  клевети че  таковата ми била кисела :angry22:

нещата са сложни

много пари  се раздават незаслужени  на държавни служители и пенсионери и е изгодно да си траем всички

всеки момент  финансвата пирамида  може да гръмне

и всеки лев да стане равен  на 0

след това може да се правят някакви  неща  

не случайно правителството се компрометира  само за да вземе  властта някой друг и да опере   пешкира 

Кое е кисело? 

преди 2 часа, lebel написа:

Не ги разбираш ти тия неща... Но помнейки с какво каза, че се занимаваш(е), ще си наложа да проявя търпение и да изчакам да нахока и теб. Имам усещането, че ще изпитам почти перверзно удоволствие.

Дано и аз 🤣🤣🤣🤣 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.