Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помните ли мутрите?

Featured Replies

преди 3 минути, lebel написа:

Читавото... лишеното от егоизъм...

Има ли някъде на планетата такова общество?

• Отговори 67
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Уважаема с риск да ми се намръщиш на коментара Васко беше човек с главно Ч. Израстнал съм на хвърлей от централния офис на ВИС, знам ги всичките, но малко хора си дават сметка че те бяха само част о

• communismatic
    communismatic

Всички книги съм му ги чел. Силно се съмнявам, че изобщо е имал хабер какви неща пише. Преди няколко години работих в ресторанта на един бивш агент на "Държавна сигурност", беше яко обвързан с руската

• .................
    .................

Не знам, не съм чувала да заповядва такива неща, но пък съм чувала доста неща от него за връзките му с висшестоящи хора от властта. Но разбира се, властите се сменят и мутрите вече са в Отвъдното, так

преди 1 минута, Solly написа:

Има ли някъде на планетата такова общество?

Не зная. Ще бъде твърде пресилено да кажа, че познавам всички общества... За планетата на маймуните също ми е трудно да съм категоричен.

преди 10 часа, Solly написа:

Човекът, когото аз познавах не пиеше дори капка алкохол.

Ми ОК, ама това по никакъв начин не променя написаното от мен. Управляващите ги използваха всячески дълги години, а в момента Тиквата управлява държавата, т.е. един от тях. Само като си спомним, че тъпоглавец като Славчо Христов (Славчо Жената) стигна толкова далече под крилото на циганина Иван Костов, какво има да коментираме повече!?

преди 10 часа, Solly написа:

Първо, тези от по-ниските нива, не бяха хора с отличителни умствени способности. Но тези от високите нива, са избирани специално заради качествата които имат, и това не са бии спортните им постижения. За да те направят да бъдеш шеф на високо ниво, следва да имаш големи умствени заложби. Да си почтен и лоялен към работодателите.

Ае ти кви глупости говориш? Какви заложби виждаш в хора като братята Илиеви, Младен Михалев, Каро и прочее? Васко Илиев, има му едно интервю в мрежата, оня не може да върже и две изречения на кръст. "Пушчено месо"!? Няма акъл за пет стотинки...

преди 5 часа, communismatic написа:

Какви заложби виждаш в хора като братята Илиеви, Младен Михалев, Каро и прочее? Васко Илиев,

За хора, които не съм познавала лично, не мога да дам мнение. Но ако нямаха някакви заложби, никой не би ги поставил да въртят бизнес за милиони. 

преди 1 минута, Solly написа:

За хора, които не съм познавала лично, не мога да дам мнение. Но ако нямаха някакви заложби, никой не би ги поставил да въртят бизнес за милиони. 

Кой е тоя "бизнес за милиони"? Отиват в едно квартално магазинче в "Младост" и казват "Или ще ви застраховаме, или ще ви изпотрошим целият магазин!"!? Колко акъл ти трябва за да свършиш нещо толкова сложно? Тия прийоми ги вкараха и в родният футбол през 90-те. Почти всеки футболен клуб в "А" група беше на мутра. СИК беше собственик на Славия чрез Маджо, ВИС 2 беше на Левски, после стана на Велбъжд Кюстендил и Локомотив Пловдив, Илия Павлов чрез Мултигруп беше собственик на ЦСКА, Гриша Ганчев държеше Литекс и т.н. Какви "хубави" работи се вършеха всеки футболен кръг, по-добре да не споменавам. През 1999-та в мач за купата между Левски и Литекс Гриша Ганчев натроши гагата на единият рефер на полувремето.

преди 18 минути, communismatic написа:

Отиват в едно квартално магазинче в "Младост

Много елементарни представи имаш за босовете на мутрите. Нито един от тях няма да иде в квартално магазинче да рекетира собственика. С това се занимаваха хора от ниските нива и това беше в самото начало преди застраховането да стане легален бизнес като днес те карат да си застраховаш автомобила по легалния начин, без заплахи.
А за футбола, там пак не става без протекции от висшестоящи. И тези хора не мисли, че работеха само за себе си. Те бяха подставени лица и голяма част от печалбите се разпределяха и отиваха към хора от властта, осигуряващи им съответната дейност и бизнес.

Оф, аз много добре знам как са били нещата. Естествено, че Маджо и Гриша Ганчев не са се занимавали с рекети директно, а са пращали хората си. Хубаво е малко и да вникваш в нещата, които ти се пишат, щото оставам с впечатлението, че направо си ги възхваляваш. Имали били качества и "заложби"... Глупости на търкалета.

Ето ти го... черно на бяло. Това е най-възхваляваната фигура от ъндърграунда. "Пушчено месо"... Прост на квадрат! Няма акъл за пет стотинки. Интересно какви "заложби" има това момче!?

преди 2 минути, communismatic написа:

Оф, аз много добре знам как са били нещата. Естествено, че Маджо и Гриша Ганчев не са се занимавали с рекети директно, а са пращали хората си. Хубаво е малко и да вникваш в нещата, които ти се пишат, щото оставам с впечатлението, че направо си ги възхваляваш. Имали били качества и "заложби"... Глупости на търкалета.

Ето ти го... черно на бяло. Това е най-възхваляваната фигура от ъндърграунда. "Пушчено месо"... Прост на квадрат! Няма акъл за пет стотинки. Интересно какви "заложби" има това момче!?

И  как от това което казва разбра, че той е нямал съответните заложби, за да го поставят да бъде бос на най-голямата групировка?

Ми, ти така като му слушаш изказа, дали според теб е имал... Каквито и да било "заложби"? И какво разбираш под бос на групировка. В смисъл... с какво толкова високоинтелектуално се занимава въпросното момче със "заложбите"? Щото аз вече ти дадох пример, че за да начупиш един магазин за хранителни стоки, не мисля, че се изискват особено добри познания по организация, аритметика, биомеханика и прочее...

Само да питам. Ти харесваш ли ги тия въпросните... хора със "заложби"? Щото гледам, че всячески ги защитаваш. Аз знам отговора, де. Интересно ми е, дали ще си признаеш.

преди 3 минути, communismatic написа:

Само да питам. Ти харесваш ли ги тия въпросните... хора със "заложби"? Щото гледам, че всячески ги защитаваш. Аз знам отговора, де. Интересно ми е, дали ще си признаеш.

Да, въпросните хора може да са вършили много лоши неща, но никой не ми отговори на въпросите, които зададох по-горе: Кой създаде групировките? Кой стои над тях? За кого работеха те?
Ако знаеш отговора на тези въпроси, обвиненията ти няма да са само срещу тях.

преди 6 минути, Solly написа:

Да, въпросните хора може да са вършили много лоши неща, но никой не ми отговори на въпросите, които зададох по-горе: Кой създаде групировките? Кой стои над тях? За кого работеха те?
Ако знаеш отговора на тези въпроси, обвиненията ти няма да са само срещу тях.

Вече съм писал по тая тема. И това по какъв начин отговаря на въпроса, който съм ти задал? Ти твърдиш, че те били "голяма работа", имали "заложби" и т.н. С какво високоинтелектуално са се занимавали Младен Михалев и Георги Илиев примерно? Агроинженери ли са били? Биохимици? IT специалисти?
Примерно... Бойко едно време е бил от "ИПОН". Той да ти кажа е страшен капацитет. Убедих се многократно в това, особено и след чудовищното му изказване относно Възкресение Христово. Това наистина са хора със "заложби". В един нормален свят щяха да мият улиците, ако нямаше ц*гани.

преди 1 минута, communismatic написа:

С какво високоинтелектуално са се занимавали Младен Михалев и Георги Илиев примерно? Агроинженери ли са били? Биохимици? IT специалисти?

Интересно е че куфарчетата с червени пари както ги наричат, не са давани на нито един високоинтелектуален биохимик или специалист по високи технологии. Но са давани на хора, които имат заложби и достатъчно ум да ръководят съответните бизнеси като размножават тези пари.

Solly, хубаво е малко и да спреш, да пишеш колкото да не заспиш. Какви заложби имат, какви глупости ми говориш? Болните мозъци като Луканов и Гоцев наляха средства в едни безмозъчни инвалиди за да могат, да плашат хората, да не излизат по протести и прочее. Просто нагнетиха напрежението и започнаха да оперират през тях, умело водейки ги за носовете. Знаеш ли как Гриша Ганчев е направил първият си милион? Ами с Венцислав Стефанов (собственик на Славия в момента) са взели един ТИР пълен с бърбън и са го продали на гладното население, естествено на огромна печалба. Дали са им някакви пари, за да оперират с тях и са успели, да ударят кьоравото. За да направиш някаква такава далавера, колко акъл ти е нужен?! Но основните натрупвания на капитал, дойдоха от рекети. Аз съм родом от Добрич, много добре знам как са забогатели "Котараците". Чрез рекети. Отиват в кварталното магазинче и ако не се "застраховаш" при тях, направо ще ти потрошат целият магазин. Имах съученик на който майка му беше пострадала от подобно "застраховане". Това според теб хора с качества ли са? Имаш ли идея, как умира Иво Карамански? Ми, надрусва се до козирката и му идва на акъла, да изнасилят охранителите му някакъв тип. Изнасилват го, оня направо откача от яд, взима ютията и го прострелва. Това със сигурност са страшни капацитети, да ти кажа.
Имали достатъчно ум? Айде бе? И колко от тия бизнеси им процъфтяха? Примерно... Николай Банев колко завода ги фалира и ги наряза за скрап?

преди 39 минути, Solly написа:

Да, въпросните хора може да са вършили много лоши неща...

Всички останали са ги вършили, само вашият познат не е. Той е бил "изключително точен, честен и почтен"

Не, мен ме дразни как яко ги защитава. Очевидно доста им симпатизира, което е повече от смешно. Имали били "заложби"!? Глупости на търкалета... Ако говорим, че Луканов и Гоцев са отсели плявата и са изкарали там някакви хора, които да са малко по-организирани от останалите... така, да. Ама да се твърди, че имали "големи умствени заложби", това е такава тъпотия, че няма накъде. Единственият, дето оцеля и все още оперира с пари от ония години е Младен Михалев. Другият е Тиквата. Всички останали се изпозастреляха и не оставиха изобщо впечатление на хора с каквито и да било "заложби".
Аз съм фен на ЦСКА (старото, което вече не съществува), ми много добре знаем и Гриша Ганчев какви "хубави" неща вършеше едно време. Абсолютна мутра, пар екселанс. Единствено му правя евала, че поне гледа да развива спорта. Дава пари за борбата, наля страшно много в школата на Литекс и прочее. Между другото, това което Станка Златева прави в момента е повече от странно. Определено гледа да маха неговите кадри и да си слага нейните, което никак не е добре.

преди 5 минути, communismatic написа:

Единственият, дето оцеля и все още оперира с пари от ония години е Младен Михалев. Другият е Тиквата. Всички останали се изпозастреляха и не оставиха изобщо впечатление на хора с каквито и да било "заложби".

Черепа има акъл. ТИМаджиите също се оказаха достатъчно умни да не се шуми много около тях и все още са на гребена на вълната...

Има и доста умни от мутрите, но със сигурност за никой от тях не може да се каже че е "изключително точен, честен и почтен". На времето са разплаквали много майки и са разбивали много човешки съдби и дори и сега да са си сменили кожите и да са изсветлили бизнеса си, извършеното от тях в миналото си остава.

• Автор

Бойко Борисов не бих го сложила на едно ниво с Жоро Илиев.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Има и доста умни от мутрите, но със сигурност за никой от тях не може да се каже че е "изключително точен, честен и почтен".

То със сигурност има, ама болшинството от тях са с акъл на земноводно. Какви бизнеси толкова развиха, какво толкова впечатляващо направиха? Нарязаха заводите за скрап и ги опоскаха...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.