Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Hp zbook 15 G2 отказва да стартира

Featured Replies

Здравейте. След многократни опити да преинсталират въпросния лаптоп и ръчкане в биоса без особенни знания , лаптопа е спрял . При опит за стариране мигат numpad и caps lock първо три пъти след малка пауза още пет пъти и това е ,вентилаторите въртят  на екрана има само надпис HP и неиска да заежда windows нито да влезе в ,bios , а преди опитите за преинсталация лаптопа си работеше супер . Мога ли да напря нещо аз или да го водя на доктор. Пробвали са с изваждане на батрията и батерията на дъното с цел да се ресетне ,но няма ефект

Може да пробвате ресет и на рамовете. Изключвате захранването и вадите рама и почиствате с мека гума.Също така може да откачите твърдия диск и пробвате да влезете в биос.Повредата може да и дънната платка , затова е най добре проверка в сервиз 

• Автор

Махнах му хардиска и тръгна, влиза в  биос .Сложих му друг диск, но и аз немога да го накарам да зарежда от флашка . Изписва No bootable image found, notebook will be shutdown

• Автор
преди 2 минути, nusho73 написа:

Флашката не зареждаща .Направете с руфус или друг софтуер зареждаща флашка 

Имам две флашки едната е с windows 10 , и 7 и двете тръгват на настолния компютър 

преди 12 часа, tsvetann написа:

Здравейте. След многократни опити да преинсталират въпросния лаптоп и ръчкане в биоса без особенни знания , лаптопа е спрял . При опит за стариране мигат numpad и caps lock първо три пъти след малка пауза още пет пъти и това е ,вентилаторите въртят  на екрана има само надпис HP и неиска да заежда windows нито да влезе в ,bios , а преди опитите за преинсталация лаптопа си работеше супер . Мога ли да напря нещо аз или да го водя на доктор. Пробвали са с изваждане на батрията и батерията на дъното с цел да се ресетне ,но няма ефект

Ето ти грешките.  Махаш РАМ паметта и почистваш с контактен спрей слотовете. Ако след това проблемът продължава, тоя лаптоп отива в коша. G серийте са известни със своята темепратура, така че може някой модул да е изгорял или да се е разполило нещо.

undefined

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

За тези светлинни сигнали дават че е рама ,то май е хард диска

Според информацията, която намерих, 3 дълги и 5 къси мигания могат да означават хардуерен проблем, като например неизправност в RAM паметта или дънната платка

преди 4 часа, tsvetann написа:

Махнах му хардиска и тръгна, влиза в  биос .Сложих му друг диск, но и аз немога да го накарам да зарежда от флашка . Изписва No bootable image found, notebook will be shutdown

А без хард диск, но с флашка? При стартиране натисни Esc > F9 и избери USB... 

• Автор

Благодаря ви . Харддиска е бил проблема . Смених го и всичко си дойде на мястото. Почти го бях отписал . 

Съживи се 1000006017_11zon.thumb.jpg.e14e1b18b6327f85e47a22bd40985c6f.jpg

преди 1 час, tsvetann написа:

Благодаря ви . Харддиска е бил проблема . Смених го и всичко си дойде на мястото. Почти го бях отписал . 

Съживи се 1000006017_11zon.thumb.jpg.e14e1b18b6327f85e47a22bd40985c6f.jpg

Едно Ссд ,ще живне по-вече.

• Автор
преди 1 час, nusho73 написа:

Едно Ссд ,ще живне по-вече.

Да ССД му сложих. Отделно има 1 терабайт HDD за сторидж . За сега ми е достатъчно . Виждам че има и два слота за nvme но преди време бях писал тук и ми казахте ,че няма смисъл 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.