Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате гражданска война? Ще я получите!

Featured Replies

Предателите и изменниците на България не се спряхте! Стигнахте до там, че да се подиграете на възрастните хора, че недовиждат  и не знаят какво е това "евро"! Драги, те не са и длъжни! А подигравките за слабото зрение на възрастните хора и въобще подигравките към възрастните хора да ви се връщат тройно и четворно! Дано разберете какво е да имаш слабо зрение, да видим дали после ще ви е смешно на вас!

Открито наричате истинските българи "копейки", подигравате ни се, обиждате ни, пращате ни в Москва.................. Искате война с нас? Ще я получите! Гледайте да не останете много неприятно изненадани, когато войната стане световна. И когато Русия дойде тук! Защото тогава ще дадем вашите никове и имена на руснаците! Ще се погрижим да не можете да избягате от България, да не последвате вашия Боко в Барселона или вашия Шиши в Дубай! Западните посолства няма да могат да Ви помогнат! Искам да ви видя тогава! Да ви видя как ще се хилите, как ще се подигравате, как ще се радвате, че сме бедни....................Вие ще платите всичко вместо мутрите! Милост този път от българския народ няма да има!

Отвратена съм от цялото отношение към нас и от неприкритата ви радост, че пенсионери и хора с увреждания ще обеднеят още и ще умрат от глад и болести! Това е равно да се радвате на геноцид!

По никакъв начин няма да можете да се откупите от руснаците, като се сменни властта у нас! Не ви искаме мръсните долари, евраци и кюлчета! Искаме да ви спрем да не ни вредите никога повече!

И ние отдавна сме в Европа, тъпанари! Има само една Европа - географската. Всичко друго са измислици на болни, алчни и сбъркани мозъци!!!!!!!!

4 дневна работна седмица? Вие верно сте се побъркали, алкохолът и наркотиците плюс западната пропаганда да ви изпържили мозъците с куп глупости!

Припомнете си приказката, ако въобще сте я учили и запомнили от първи клас!

https://seedsoftellers.eu/bg/resources/старите-хора/

• Отговори 54
  • Прегледи 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Точно заради такива кукувици не трябва да има референдуми! Не сме дорасли, а и нямаме акъл. Аз не искам някакви безмозъчни, без образование и никакъв ценз, да решават и определят. Ама те били част от

• Кьорав карти не играе.  И между другото като дойдат (ако изобщо дойдат) руските танкове първо ще бъдат разстреляни русофилите защото никой не обича предателите.

• Хаха берковската армия се подготвя за СВО   Пийте ги тия хапове бре Ваше височество

Публикувани изображения

не се заканвай много на гражданска война защото пенсионерите и инвалидите  първи ще  платите цената.

ако съм на твое място ще си трая  докато има  ток вода и храна.

пенсионерите са заложници на  финансовата и политическата система

докато не стане колапс на финансовата система и се плащат пенсии

трябва бг  народа да се сниши д отмине бурята.

след тва ще  го отнесат и психодесните

за тва  напъват да запазят сатуквото

• Автор

Никакво снишаване! Няма да си дадем валутата! А ти си жалък страхливец и подлец! На война като на война! Те са малко, ние сме много! Кукловодите тук ще избягат, но техните агенти тук ще платят цялата цена!!!!!!!

Да видим кого ще заплашват местните мутри и локали, когато тук дойдат руските танкове!

Предчувствам доста разплакани прозападни "майки" на локали!

преди 5 минути, Anneliese написа:

Никакво снишаване! Няма да си дадем валутата! А ти си жалък страхливец и подлец! На война като на война! Те са малко, ние сме много! Кукловодите тук ще избягат, но техните агенти тук ще платят цялата цена!!!!!!!

Да видим кого ще заплашват местните мутри и локали, когато тук дойдат руските танкове!

Предчувствам доста разплакани прозападни "майки" на локали!

истината е по средата

а ако имаш някой роднина местен  мутра и локал ? 

без да знаеш ?

Кьорав карти не играе.  И между другото като дойдат (ако изобщо дойдат) руските танкове първо ще бъдат разстреляни русофилите защото никой не обича предателите.

братчед  на майка ти баща ти

мутра с дете локал ?

преди 1 минута, ined написа:

Кьорав карти не играе.  И между другото като дойдат (ако дойдат) руските танкове първо ще бъдат разстреляни русофилите защото никой не обича предателите.

в който е  оръжието и силата  определя кой е предател  :giggle1:

урсула е наредала  800 милярда за чипове от перални ....

ще замеряме врага с чипове ....

• Автор

В моето обкръжение хора с криминално минало няма. Казвам го с абсолютна сигурност.

Много ви се ще всички в Северозападна България да сме толкова изпаднали, че да позволяваме на децата да вършат простотии! Монтанските локали са някакви разглезени хлапаци, чийто родители кой ги знае кои са и какви са.

А и аз роднини в Монтана нямам.

Колкото до руснаците - хич не ги познавате!:D

Хаха берковската армия се подготвя за СВО :)  Пийте ги тия хапове бре Ваше височество

• Автор

Иначе Костадин Костадинов е казал, че някакви хора от Брюксел щели да идват скоро, и зоната около парламента щяла да бъде забранена за граждани. За няколко дни. Чудесна възможност за едни огромни, масови протести с много плакати и то на английски език, защото чужденците не знаят български език! "Плакати с надписи "Не на еврото! Да на лева", "Правителството ни Ви лъже", "Санкциониран по Магнитски Ви лъже" и подобни!  Плюс страшно много български знамена, само те, без патриотичните, защото ония идиоти ще помислят Самарското знаме за руско например, а и политиците ни може точно така да ги излъжат! Хора на всяка възраст, не само старци! Младите хора, тези с деца, както и хората с увреждания трябва да са най - отпред! И много, много плакати и знамена! Много хора! Блокиран от всяка страна парламент! Осигурен дрон, за да не изкарат пак протеста протест на шепа хора! Още трябва да осигурят и свирки и вувузели! Да се вдига шум до Бога, докато на онези им писне! Плакатите нависоко и да са ясно надписани и без правописни грешки! С големи букви и с ярки цветове!

преди 1 минута, petie1 написа:

Хаха берковската армия се подготвя за СВО :)  Пийте ги тия хапове бре Ваше височество

А ти мързеланчото се кефиш на малоумната идея за четиридневна работна седмица и свят, пълен с роботи! Тъпанар!

преди 10 минути, Anneliese написа:

А ти мързеланчото се кефиш на малоумната идея за четиридневна работна седмица и свят, пълен с роботи! Тъпанар!

Ще ти кажа само за това - другите глупости не ми се коментират!

Няма значение, колко дни си зает - 3, 4, 5 или 6 - важното е каква работа си свършил за седмицата!

преди 49 минути, Anneliese написа:

че пенсионери и хора с увреждания ще обеднеят още и ще умрат от глад и болести! Това е равно да се радвате на геноцид!

Мога ли да попитам защо реши че някой ще обеднява? 
Това не отговаря на истината.
Еврото си има съвсем реални проблеми но те са от съвсем друго естество.

преди 15 минути, petie1 написа:

Стегай се че ся ша ти прати повиквателна.

• Автор
преди 7 минути, jhoro написа:

Ще ти кажа само за това - другите глупости не ми се коментират!

Няма значение, колко дни си зает - 3, 4, 5 или 6 - важното е каква работа си свършил за седмицата!

Значи си мързел!!!!!!

преди 10 минути, Anneliese написа:

Егасиму смеХа баш мързеланата ми вика мързеланчо. е така де мързелив съм и строя роботчета що да се потя кат има роботи, четиридневната работна седмица пък теб ко те бърка?

преди 42 минути, Banesc написа:

братчед  на майка ти баща ти

мутра с дете локал ?

в който е  оръжието и силата  определя кой е предател  :giggle1:

урсула е наредала  800 милярда за чипове от перални ....

ще замеряме врага с чипове ....

В една война оръжието е навсякъде и колаборационистите винаги рано или късно са си получавали заслуженото

• Автор

Бърка ме, защото не обичам мързеливци и защото не желая да живея в свят на роботи и малоумни идиоти дето не могат абсолютно нищо сами!

преди 7 минути, Anneliese написа:

Значи си мързел!!!!!!

Явно не се сещаш, че МЪРЗЕЛЪТ е основната движеща сила на прогреса!

Ако хората не ги мързеше да ходят - нямаше да оседлаят конете, после да измислят колелото, каруцата, автомобила и ... всичко останало!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Бърка ме, защото не обичам мързеливци и защото не желая да живея в свят на роботи и малоумни идиоти дето не могат абсолютно нищо сами!

Не искаш конкуренция ли? Ти самата работила ли си някога?

преди 8 минути, Bubbles написа:

Стегай се че ся ша ти прати повиквателна.

Че Марсианските отбранителни сили не са под командването на берковския двор а аз съм към мед корпуса :)

Вместо да пишеш глупости за да ти се смеят, отивай да обменяш левовете в евра!

• Автор

Никой нормален не иска измисленото евро!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Еврото е на второ място в света след долара, най-ползваната валута. Цяла Европа и не само в Европа се ползва евро! Например аз от години ползвам евро. За теб в Берковица е нормално да не ти трябва, но на хората им трябва!

преди 3 часа, ined написа:

В една война оръжието е навсякъде и колаборационистите винаги рано или късно са си получавали заслуженото

точно тъй

психодесните под ножа....

преди 1 час, Staff. написа:

Еврото е на второ място в света след долара, най-ползваната валута. Цяла Европа и не само в Европа се ползва евро! Например аз от години ползвам евро. За теб в Берковица е нормално да не ти трябва, но на хората им трябва!

за какво ползваш евро ?

еврото е африканска валута след конфискацията на руските активи

европа е останала на соц помощи от ООН

жито и каквото има залежоло по складовете  фуражи

американска гмо царевица

и канадска леща

даже ни карат по магазините да си я плащаме по 5лв

а реално е помощ соц слаби

https://www.facebook.com/reel/9791347817608975

преди 4 часа, Anneliese написа:

Ти ако си "нормална" искам да съм "ненормален"

Точно заради такива кукувици не трябва да има референдуми! Не сме дорасли, а и нямаме акъл. Аз не искам някакви безмозъчни, без образование и никакъв ценз, да решават и определят. Ама те били част от народа, и те имали право на глас... ала-бала. Не, мерси! 

преди 5 минути, ostavime написа:

Точно заради такива кукувици не трябва да има референдуми! Не сме дорасли, а и нямаме акъл. Аз не искам някакви безмозъчни, без образование и никакъв ценз, да решават и определят. Ама те били част от народа, и те имали право на глас... ала-бала. Не, мерси! 

Всяка кокошка си пее според кълвачката
Всеки има право на мнение, дори и да не сме съгласни с него. Иначе:
Който не слуша народа, слуша тирана
Истинската сила е в това да изслушаш различните гласове, а не да ги затвориш
Няма лоша пита, която да не се омеси с малко вода.

а пък реално няма  адекватни факти  за да се приема еврото

нито  ще има кадри  нито пък българина ще стане по- умен след приемане на еврото

ако работи не го  барай ....

иначе имам  6то чувство че ще се отпуши  едни  десетки милярда кешовица

и ще  се вдигне инфлацията когато се вкарат в пазара....

щото производството  не  се е увеличило....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.