Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате гражданска война? Ще я получите!

Featured Replies

Анчето ( @Anneliese -то ), нямащо 1 (един) работен ден (час, минута) в живота си е против намаляването на работната седмица на 4-дневна и изобщо  - против мързела...

И независимо, че не може нищо сама (което, по различни причини е нерадостната съдба на много нормални и свестни хора), и не само не може, но и не иска да се научи на елементарни неща, смятайки, че някой и е длъжен нещо, не иска да живее  "в свят на роботи и малоумни идиоти дето не могат абсолютно нищо сами!".

Между другото, това и желание е лесно изпълнимо. Просто трее си остане в света на многоумните идиоти, в който всички ние живеем.

преди 5 минути, ostavime написа:

Точно заради такива кукувици не трябва да има референдуми! Не сме дорасли, а и нямаме акъл. Аз не искам някакви безмозъчни, без образование и никакъв ценз, да решават и определят. Ама те били част от народа, и те имали право на глас... ала-бала. Не, мерси! 

Не искаш горните да определят финансовата ти и най-вече ядрената ти съдба? Сигурно не искаш и секс да правят... Що за човек си ти?

• Отговори 54
  • Прегледи 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Точно заради такива кукувици не трябва да има референдуми! Не сме дорасли, а и нямаме акъл. Аз не искам някакви безмозъчни, без образование и никакъв ценз, да решават и определят. Ама те били част от

• Кьорав карти не играе.  И между другото като дойдат (ако изобщо дойдат) руските танкове първо ще бъдат разстреляни русофилите защото никой не обича предателите.

• Хаха берковската армия се подготвя за СВО   Пийте ги тия хапове бре Ваше височество

Публикувани изображения

преди 1 час, lebel написа:

Анчето ( @Anneliese -то ), нямащо 1 (един) работен ден (час, минута) в живота си е против намаляването на работната седмица на 4-дневна и изобщо  - против мързела...

И независимо, че не може нищо сама (което, по различни причини е нерадостната съдба на много нормални и свестни хора), и не само не може, но и не иска да се научи на елементарни неща, смятайки, че някой и е длъжен нещо, не иска да живее  "в свят на роботи и малоумни идиоти дето не могат абсолютно нищо сами!".

Между другото, това и желание е лесно изпълнимо. Просто трее си остане в света на многоумните идиоти, в който всички ние живеем.

Не искаш горните да определят финансовата ти и най-вече ядрената ти съдба? Сигурно не искаш и секс да правят... Що за човек си ти?

Абсолютно, трябва със закон да се забрани на такива да правят секс, че да не се размножават.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Никой нормален не иска измисленото евро!

Такива кат теб ли? За отбор Копейка  и сиренявите патреотари знаем

преди 8 часа, Anneliese написа:

Бърка ме, защото не обичам мързеливци и защото не желая да живея в свят на роботи и малоумни идиоти дето не могат абсолютно нищо сами!

Викаш царицата на мързела не ще конкуренция а?    

преди 1 час, lebel написа:

Един път я накарали да бачка и тя се скатала ама иначе била против мързела :)

преди 2 часа, lebel написа:

Лош човек, лош. 

преди 10 часа, Anneliese написа:

Открито наричате истинските българи "копейки", подигравате ни се, обиждате ни, пращате ни в Москва.................. Искате война с нас? Ще я получите! Гледайте да не останете много неприятно изненадани, когато войната стане световна. И когато Русия дойде тук! Защото тогава ще дадем вашите никове и имена на руснаците! Ще се погрижим да не можете да избягате от България, да не последвате вашия Боко в Барселона или вашия Шиши в Дубай! Западните посолства няма да могат да Ви помогнат! Искам да ви видя тогава! Да ви видя как ще се хилите, как ще се подигравате, как ще се радвате, че сме бедни....................Вие ще платите всичко вместо мутрите! Милост този път от българския народ няма да има!

Отвратена съм от цялото отношение към нас и от неприкритата ви радост, че пенсионери и хора с увреждания ще обеднеят още и ще умрат от глад и болести! Това е равно да се радвате на геноцид!

По никакъв начин няма да можете да се откупите от руснаците, като се сменни властта у нас! Не ви искаме мръсните долари, евраци и кюлчета! Искаме да ви спрем да не ни вредите никога повече!

Ако русниците, недай си боже, дойдат тук, хич няма да питат "ти копейка ли си или не си" и копейките ще си го отнесат заедно с некопейките, тъй че не дърпай дявола за опашката. 😉

@Banesc, нека си имат право на мнение и те го имат. Мнението е едно, но решението е друго. Нека си дават мнението в коментари по форумите, нека си пишат под статиите по сайтовете, да си говорят пред блока на пейката в тяхното обкръжение, да седят и да си дават мнението пред телевизора вечер след 3-тата ракия, с това съм съгласен. Но хора, които зорлем са звършили 4-ти клас, такива, които не могат да си напишат правилно името, а през послендите 5 години единственото хартиено издание, което са отваряли (не мога да кажа чели) са били две брошури на Кауфланд и Лидл - НЕ!!! 

Не искам такива хора дори да има право на глас, какво остава за важни решения, както вече беше споменато и даден пример с ядрената енергетика. 

@Клонинга, всичко е в сферата на хипотезите. Сигурно има и истина в нещата, които казва, но не ме впечатли особено. Лично мнение. Едно и също повтаряне. 

преди 10 часа, jhoro написа:

Ще ти кажа само за това - другите глупости не ми се коментират!

Няма значение, колко дни си зает - 3, 4, 5 или 6 - важното е каква работа си свършил за седмицата!

не му е мчстото в тая тема, но ..... в социалните отношения не се ползва „природна математика“ и поради това - ползването на икономически модели с капиталово-финансови сметки и статистики ще има социално напрежение , конфликти допълнително над заложеното в оста на Кой държи „капитала“ , бедни - богати. 

Пример , един служител, работник , може да свърши даден обем работа за 4 дни , друг работник да я свърши за 5 дни и това в една фирма с едно и също пряко и генерално началство. По социалните неписани правила , този който  е загубил 5 дни за вършенето на работата  е „платил“ повече от онзи който е свършил за 4 дни. Изглежда парадокс , но не е така. От доста години отношенията са в промяна и моделите на „наемен труд“ придобиват различно съдържание. В днешно време в развития свят , вкл. и Китай , наемния труд не е „ основен елемент в двигателя за производство на блага“ , а се превръща все по всестранно към  Главен Инструмент в технологичен процес на социално моделиране и контрол над масите .  С други думи работника не е на работа да произвежда , а е там преди всичко като „технологичен ефект за упрвление на обществата и социален инжинеринг“ , след това, на второ място е производителност.

преди 19 минути, ostavime написа:

@Banesc, нека си имат право на мнение и те го имат. Мнението е едно, но решението е друго. Нека си дават мнението в коментари по форумите, нека си пишат под статиите по сайтовете, да си говорят пред блока на пейката в тяхното обкръжение, да седят и да си дават мнението пред телевизора вечер след 3-тата ракия, с това съм съгласен. Но хора, които зорлем са звършили 4-ти клас, такива, които не могат да си напишат правилно името, а през послендите 5 години единственото хартиено издание, което са отваряли (не мога да кажа чели) са били две брошури на Кауфланд и Лидл - НЕ!!! 

Не искам такива хора дори да има право на глас, какво остава за важни решения, както вече беше споменато и даден пример с ядрената енергетика. 

@Клонинга, всичко е в сферата на хипотезите. Сигурно има и истина в нещата, които казва, но не ме впечатли особено. Лично мнение. Едно и също повтаряне. 

Аз съм с 4 то отделение, мноо съм просс, ма имам заровени едни „казанлъжки суровачки“ - да взема де сурвам, а? , кво му е , кво да губя, един невежа и простак по-малко на тая „невна“ планета!?

преди 23 минути, buldak написа:

вече дори не е смешно :(

и ши става все по-несмешно................ вие сте приключени като бъдеще.

преди 59 минути, Мери) написа:

Ако русниците, недай си боже, дойдат тук, хич няма да питат "ти копейка ли си или не си" и копейките ще си го отнесат заедно с некопейките, тъй че не дърпай дявола за опашката. 😉

за огромно съжаление и нещастие, руснаците няма да дойдат. Отдавна са ни продали и предали.................. обаче бай Мемед е вече тук ......... и го точи ,   кожения нож😁

преди 28 минути, ostavime написа:

държавата е в много тежко положение

не виждам   как може  да стане     нещо по-различно от революция

но все пак може и да греша и всичко да е цветя и роци  и да съм заблуден>....

преди 1 час, Мери) написа:

руснаците  ако дойдат

психодесните  веднага ще обърнат  палачинката и ще станат  по -руснаци от руснаците

пеевски не го ли гледаш какво прави ....

всички ще са тъй

къричо и кокорчо  ще кажат излъгани урсула

смърт за урсула

преди 36 минути, buldak написа:

вече дори не е смешно :(

руснаците тебе няма да те закачат

джуджаци не закачат 

даже щи ти дадът някоя рубла и копейка да си имаш

преди 11 часа, Anneliese написа:

Предателите и изменниците на България не се спряхте! Стигнахте до там, че да се подиграете на възрастните хора, че недовиждат  и не знаят какво е това "евро"! Драги, те не са и длъжни! А подигравките за слабото зрение на възрастните хора и въобще подигравките към възрастните хора да ви се връщат тройно и четворно! Дано разберете какво е да имаш слабо зрение, да видим дали после ще ви е смешно на вас!

Открито наричате истинските българи "копейки", подигравате ни се, обиждате ни, пращате ни в Москва.................. Искате война с нас? Ще я получите! Гледайте да не останете много неприятно изненадани, когато войната стане световна. И когато Русия дойде тук! Защото тогава ще дадем вашите никове и имена на руснаците! Ще се погрижим да не можете да избягате от България, да не последвате вашия Боко в Барселона или вашия Шиши в Дубай! Западните посолства няма да могат да Ви помогнат! Искам да ви видя тогава! Да ви видя как ще се хилите, как ще се подигравате, как ще се радвате, че сме бедни....................Вие ще платите всичко вместо мутрите! Милост този път от българския народ няма да има!

Отвратена съм от цялото отношение към нас и от неприкритата ви радост, че пенсионери и хора с увреждания ще обеднеят още и ще умрат от глад и болести! Това е равно да се радвате на геноцид!

По никакъв начин няма да можете да се откупите от руснаците, като се сменни властта у нас! Не ви искаме мръсните долари, евраци и кюлчета! Искаме да ви спрем да не ни вредите никога повече!

И ние отдавна сме в Европа, тъпанари! Има само една Европа - географската. Всичко друго са измислици на болни, алчни и сбъркани мозъци!!!!!!!!

4 дневна работна седмица? Вие верно сте се побъркали, алкохолът и наркотиците плюс западната пропаганда да ви изпържили мозъците с куп глупости!

Припомнете си приказката, ако въобще сте я учили и запомнили от първи клас!

https://seedsoftellers.eu/bg/resources/старите-хора/

image.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.pngimage.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.pngimage.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.pngimage.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.pngimage.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.pngimage.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.pngimage.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.pngimage.png.a85f17acc34de72a75728239cb58e71e.png

Развалихме сметките на някой!

От друга страна ако погледнем, ЕС и еврото стават по-популярни. Това е добре за нас и Европа!

Румъния ако успеят да се присъедини към еврозоната, плановете за нова европейско валута загиват.... 😀

преди 9 минути, Staff. написа:

Развалихме сметките на някой!

От друга страна ако погледнем, ЕС и еврото стават по-популярни. Това е добре за нас и Европа!

Румъния ако успеят да се присъедини към еврозоната, плановете за нова европейско валута загиват.... 😀

сутринта зам минисъра на финансите каза че е забранена надценката 

което значи че се замразават заплатите в частния сектор

което ще значи че ще има инфлация заради увеличението на пенсиите според швейцарското правило и ще фалират частниците и ще затворят всичко

ще има таван на цените

което значи удържавяване на магазините

демек гушка за пеевски с държавната лафка в пощите

Страшна раота тука. Нострадамус до нострадамуса, мили моя майно льо. И секи втори заровил нешо. Кой буре сливова, кой гаубица 122 мм, образец 38-а година.

Апропо, тва второто го откопайте, докато сте в младост и сила мъжка, че само окопът му (с 2 апарела) е къде 32-4 кубика. А ко е заровено целото... не ми се мисли що копан ви чека.

И секи втори плаши с мътно (или никакво) бъдеще. (едит: то че нема - нема, ама по други причини, да не задълбаваме са) Като жена ми преди години, докато играех още футбол. Знаете кво е адуктор... а и да не знаете, имате Яндекс. Та прибирам се, къпя се, адукторите ми позастиват, опитвам се да легна, не става - налага се да си вдигна крака с ръце, жена ми влиза в тоя момент, поглежда ме и се проинася: - "Охоо, ти си зел-дал". Не знам в Лапландия как е, ама тук сме инати. Кво зех, зех, ама за даване още е рано. Та да не си ровим в заровеното, че да не дръпнем халката без да искаме и след дедо ни Мраз и дедо ни Коледа земе си иде мърцина.

преди 12 часа, Bubbles написа:

Мога ли да попитам защо реши че някой ще обеднява? 
Това не отговаря на истината.

Ще поживеем, ще видим.

преди 11 часа, Anneliese написа:

Никой нормален не иска измисленото евро!

За едно си права, обаче ... и ти не се усещаш!

Всички парични знаци - без значение от валутата - са измислени!

преди 14 минути, The Lone Star написа:

Ще поживеем, ще видим.

на някои  им е смешно

но положението е   плачевно

гледай  какви ни управляват ....

" необосновано покачване "

https://nova.bg/news/view/2025/06/05/499889/ако-след-1-януари-има-скок-на-цените-това-ще-се-дължи-на-спекула-а-не-на-приемането-на-единната-валута/

преди 1 час, Banesc написа:

руснаците тебе няма да те закачат

джуджаци не закачат 

даже щи ти дадът някоя рубла и копейка да си имаш

сега бях на Лидл, цените вече ги има и в евро

копейките загубиха

преди 1 минута, buldak написа:

сега бях на Лидл, цените вече ги има и в евро

копейките загубиха

и я разкажи за лидъла като ги има в евро цените

много удобно нали ? 

:laughing5:

преди 35 минути, Banesc написа:

и я разкажи за лидъла като ги има в евро цените

много удобно нали ? 

:laughing5:

каквото и да кажа ще си го интерпретираш по твоя си начин

има ли смисъл? 🤷‍♂️

преди 3 часа, buldak написа:

каквото и да кажа ще си го интерпретираш по твоя си начин

има ли смисъл? 🤷‍♂️

кажи истината

тя ще те направи свободно !

иначе така или иначе пазаруваш само от най-ниския рафт

може да напишеш  писмо до управата   че за другите рафтове няма нужда от  2 цени 

пп според мен нарочно са сложили 2 цени за да отблъстнат  клиентите да не купуват за да  скрият продоволствената криза  а пък като са в евро цините е  малко подвеждащо понеже изглежда по евтино .

преди 19 часа, Anneliese написа:

Бера ти кахъра Анне, Анне! Каква европейска карандилка ще изядеш!

Голям глад в Берковица ще те усуква след Рожденият ми Ден! 🤣🤣🤣

Погледни го иначе от към веселата страна 😉

Ще си Европейка, а не Нацистка или Комунистка повече!

Ще си с нова банкова сметка и такса подръжка от 10 € на месец както аз плащам в Германия!

Еврото ще мирише на мастило! Пей сърце!

Един въпрос 

Колко Кока-Кола ще си купиш с 10 лв и по късно с 10 €?

Радвай се и не се оплаквай 👍🏼

andrianivanov ако имаш кола с немски номера колко плащаш за застраховка не каско а като нашата обикновена гражданска.Знам , че имате бонус малус  но горе долу ми кажи колко плащаш 

преди 22 минути, adersa написа:

andrianivanov ако имаш кола с немски номера колко плащаш за застраховка не каско а като нашата обикновена гражданска.Знам , че имате бонус малус  но горе долу ми кажи колко плащаш 

Утре ще пиша защото не е на мое име Форд Фиеста е колата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.