Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Замунда изчезна отново !?

Featured Replies

Кажи ги алтернативите

току-що, BulgarianYouguart написа:

Кажи ги алтернативите

Чичо гоогле ще ти каже 

Даже има такива се тегли без регистрация маймунда от години не ползвам .

Говорете си, но се придържайте към: 

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 30 минути, ostavime написа:

Говорете си, но се придържайте към: 

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Мда за момент бях изключил за това правило и пуснах линк към епизода, но като ме цитира Иво го махнах, съжалявам. :)

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Ся ше те докладва някой и ще те баннат

Иначе и в p2pbg.com ги има и двата сезона със субтитри

Не, никой няма да го банне. Когато грешката е неволна, а и поправима, няма проблем. Въпроса тук е да се прави правилната преценка. Когато обаче се случва системно, целенасочено, нарочно... тогава е ясно какво следва. 

преди 1 час, Bubbles написа:

Мда за момент бях изключил за това правило и пуснах линк към епизода, но като ме цитира Иво го махнах, съжалявам. :)

Няма нищо, случва се. Поправимо е и е поправено. Аз също изтрих един линк, даден от потребител. 

Това още веднъж показва, че тук "не работят" някакви гадове, които само дебнат потребителите, за да ги наказват и гонят, а точно обратното. Когато има разбирателство и от двете страни, нещата се случват много лесно, без излишни спорове и караници, да не говорим за обиди и падки. 

С други думи, толерантност, както от екипа модератори и администратори, така и от пишещите. 😊

преди 3 часа, ostavime написа:

Не, никой няма да го банне.

Аз предупредих Bubbles, защото единият банан скромната ми колекция е точно заради линк към Маймунда.

В днешно време не се знае на кого ще попаднеш, дали той ще е на кеф или не...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Аз предупредих Bubbles, защото единият банан скромната ми колекция е точно заради линк към Маймунда.

В днешно време не се знае на кого ще попаднеш, дали той ще е на кеф или не...

Eeeее, ама за сметка на това пък "намаза" минус едно наказание преди време по друга линия 😋

преди 7 часа, Bubbles написа:

пуснах линк

Тургаш го под сурдинка, упс, под спойлер.
BTW, от години не съм ползвал тракери/магнити за кино. При русите има 'сичко. Кеф ти най-ново (2026 😎), кеф ти реликви от зората на киното

• Автор
на 17.06.2025 г. в 20:37, ivottoshev написа:

Трябва ли да създам акаунт, там !?

• Автор

Да за сега започна да работи отново, но нещо съдържанието му започна "да издиша"

Започваш да гледаш някой сериал, стигнеш до половината / The Eternaut, The Walking Dead.Dead Sity, Gannibal/

и след това чакаш по седмица или повече до . . .следващата серия.

Тук в този p2pbg.com /по неизвестния/, сериалите им поне са окомплектовани !

преди 14 минути, Сiнбад написа:

Да за сега започна да работи отново, но нещо съдържанието му започна "да издиша"

Започваш да гледаш някой сериал, стигнеш до половината / The Eternaut, The Walking Dead.Dead Sity, Gannibal/

и след това чакаш по седмица или повече до . . .следващата серия.

Тук в този p2pbg.com /по неизвестния/, сериалите им поне са окомплектовани !

Хайде помисли пак какви глупости пишеш? Повечето сериали излизат така - по серия на седмица. Има и някои изключения, при които излизат всички серии наведнъж. В замунда се качват неща, които са свалени от други торенти в 99% от случаите, никой, който качва в нашите сайтове, не си играе да записва от онлайн платформите и да обработва. Изключение са филмите и сериалите от националната телевизия.

The Eternaut (TV Series 2025– ) - Episode list - IMDb - този сериал е пуснат на една дата всички серии.

• Автор

Този който ме "сефтосва" и е толкова запознат с нещата, как ще ми обясни факта че прословутия

превод на "6-та серия на Eternaut" в Замундляка, излезе със седмица закъснение в сравнение с другите,

му конкурентни /български/ сайтове !?

И поради каква причина свалянията на торенти от Замундляка, се пропускат благосклонно и безпрепятствено от Google, 

докато при тези на  p2pbg.com, излиза следното предупреждение:

"Chrome блокира това изтегляне, защото сайтът не използва защитена връзка и е възможно файлът да е компрометиран"

така че се налага да го ОТБЛОКИРАШ !

И тук ли съществува политиката на ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ, каквато е и ...глобалната политика на Запада ?

Проучи кое как работи и тогава пиши глупости! В торент сайтовете нищо не 'излиза', всичко там се качва на доброволни начала. И това за 'незащитената' връзка нищо общо няма с 

преди 9 минути, Сiнбад написа:

ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ

Сайта не ползва SSL, така че ако въвеждаш там потребител/парола и подобни данни, те могат да бъдат 'откраднати', понеже не се кодират.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Всичко това което го казахте е добре, но това може да го научим от много места / в нета или извън него/, като информация.

Но има неща които са специфични, които ги знаят само специалисти, като:

Това че вече цял ден от сутринта, се мъча да сваля шестта серия от ВТОРИ сезон на Gannibal.S02E06, която qBittorrent v5.0.3

ми я открива в шест позиции при "пирата". Диапазона им варира от 1.08 - 6.54 GB. Пробвах ги всичките, но на страницата

за сваляне, на никоя от тях не и излизат . . .метаданните. При опит за свалянето им в това положение / пробвал съм вече/,

те могат да стоят със седмици в "замръзнало" положение и да не могат да се свалят !?

• Автор

Teo-glavata, Rudy M. & jhoro нали всички се пишете големи "специалисти" и "можачи" /цитирам Ц.Ганев/,

защо ми отговаряте в темата . . . с тъпи имотикони !?

Напишете нещо СЪЩЕСТВЕНО по проблема . . .

преди 23 минути, Сiнбад написа:

Ти сериозно ли искаш да ти помагаме да теглиш от пиратски сайтове?... :angry:  Да си чел случайно т. 2.10 от правилата на форума?

И ти самият помогнал ли си някога на някого в този сайт, че да изискваш и настояваш за помощ? Не! Дори напротив - когато някой се опита да ти помогне, почваш да му дрънкаш всякакви глупости в отговор.

Оправяй се сам.

Ако под "пирата" разбираш пиратския залив, той отдавна не е това което беше и има много фалшиви торенти. А по нашите З***и  гледам на едната има само един дето я сийдва, а на другата е само до 5-та серия.

преди 1 час, Сiнбад написа:

Teo-glavata, Rudy M. & jhoro нали всички се пишете големи "специалисти" и "можачи" /цитирам Ц.Ганев/,

защо ми отговаряте в темата . . . с тъпи имотикони !?

И що трябва да го теглиш от там, след като в Зелката го има?

преди 2 часа, ined написа:

Ако под "пирата" разбираш пиратския залив, той отдавна не е това което беше и има много фалшиви торенти. А по нашите З***и  гледам на едната има само един дето я сийдва, а на другата е само до 5-та серия.

Ся го дръпнах за проба. В Зелката го има целият сезон с 25 сийдъри (вече 26) и друг торент със самият епизод с един сийдър (вече двама)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.