Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лодка за захранка....?!?!

Featured Replies

Здравейте! 

Съседа ми е запален рибар! Купил си е лодка за захранка, не знам модел или нещо такова дали имат, но била около 2000 - 2500 лева..

Сега е намислил да си купува Samsung Galaxy S24 Ultra , и ме помоли да потърся, дали има приложение, чрез което да управлява тази "лодка"?! 

Съседа ми е глухоням, ако това е от значение.

нямам никаква представа от такива лодки, и от такива скъпи телефони и не знам какво да го посъветвам?! 

Благодаря! 

Да, има лодки за захранка, които се управляват чрез мобилно приложение – особено модели с GPS/автопилот и удължена функционалност. Например:

📱 Пример: Devict Scata (Fishing Robot R2.0)

• Управление чрез приложение (Android и iOS), наречено Devict Fishing Robot R2.0 – позволява:

• Навигация през GPS – изпращане до конкретна точка, запаметяване на до 500 позиции.

• Визуализация на дълбочина, рибен релеф и „Home“ бутон за връщане.

• Автоматичен автопилот, връщане при ниска батерия или загуба на връзка, управление през Google Maps интерфейс fishing-market.com+11ribi-abv.bg+11qko.bg+11.

🔎 Други популярни модели (без мобилно приложение):

• Leziter X1 GPS+4G: дистанционно управление + GPS, обхват до 500 м emag.bg+1fishing-market.com+1. Не е ясно дали има свързанo приложение.

• Boatman Actor Plus GPS: дистанционно + GPS + автопилот, но без споменаване на смартфон управление carpfishing-mall.com+1maxfish.net+1.

• Други: Bait Liner Digital, Master M2 – само дистанционно управление без мобилно приложение qko.bg+6megafishing.bg+6fishing-market.com+6.

💡 Съвети за вашия съсед (глухоням):

• Devict (Scata / Fishing Robot) е отличен избор – пълно управление през телефон/таблет, визуални сигнали, няма нужда от аудио известияribi-abv.bg+1fishing-market.com+1.

• Важно е приложението да е интуитивно и да поддържа визуални известия – което е полезно за глухонеми риболовци.

• Проверете дали моделът в България предлага локализирано приложение и инструкции (между другото Devict идва с български ръководства)emag.bg.

За да посъветвате:

1. Ако иска контрол чрез Samsung Galaxy S24 Ultra – гледайте модели като Devict Scata / Robor R2.0 или други, които изрично имат приложение.

2. При избор – проверете:

• Има ли налично Android/iOS приложение?

• Поддържа ли GPS и автопилот?

• Дали има визуални известия (LED, екран на контролера)? Особено важно за глухонеми.

• Наличност и доставка в България.

3. Бюджет: тези лодки струват между 160 € и ~2000 лв (модели със сонар, автопилот и GPS), което е в диапазона на лодката за захранка, която съседът е купил.

преди 46 минути, Богатир написа:

Здравейте! 

Съседа ми е запален рибар! Купил си е лодка за захранка, не знам модел или нещо такова дали имат, но била около 2000 - 2500 лева..

Сега е намислил да си купува Samsung Galaxy S24 Ultra , и ме помоли да потърся, дали има приложение, чрез което да управлява тази "лодка"?! 

Съседа ми е глухоням, ако това е от значение.

нямам никаква представа от такива лодки, и от такива скъпи телефони и не знам какво да го посъветвам?! 

Благодаря! 

Опитай се да покажеш на съседа ти едно приложение на име ChatGPT - Ще му отговаря бързо и ще му покаже как да процедира със тази лодка. 

преди 2 часа, Богатир написа:

Купил си е лодка за захранка

Ако подлежи на управление, най-вероятно ще има QR код на кутията или в книжката за доспъване на страницата за сваляне на приложението за управление.
Що се отнася до телефона - всеки сравнителнои нов Android/iPhone ще свърши работа. Не е нужно да е топ. Най-вероятно ще изисква активна опция за локация,

• Автор

Здравейте! 

Ще го попитам днес каква точно е лодката, и ще потърсим приложение за нея ..

Малко сложно комуникираме, но ще опитам да му помогна. 

Благодаря за отговорите! 

преди 1 час, Богатир написа:

Здравейте! 

Ще го попитам днес каква точно е лодката, и ще потърсим приложение за нея ..

Малко сложно комуникираме, но ще опитам да му помогна. 

Благодаря за отговорите! 

напиши му ....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.