Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

кое приложение прави скрийншот на всички възпрепядстащи приложения ? ( за андроид )

Featured Replies

Здрасти Банда без команда ! 😂 
           Добро утро и добър ви ден !!!
 Как сте в тая жега и какви ги дрънкате ??? 🤣
 абе знаете ли кое приложение прави скрийншот на всички възпрепядстащи приложения ? ( за андроид ) 
 Става дума примерно във Вацап и Еконт приложенията ми изписва "това приложение не позволява скрийшот"
 ся ................. ЗНАЙМИ СА !
 Не може да няма приложение което да им прави скрийншот
 Споделете

преди 2 часа, ined написа:

Заснемаш го с друг телефон

Може и с "обикновен" фотоапарат!

Frida/Hook

Може да пробваш да включиш опцията "DISABLE HW OVERLAYS" в developer options и да рестартираш:

Цитат

Go to DEVELOPER OPTIONS> DISABLE HW OVERLAYS(TURN ON) > then Restart your Device > then turn it off again

Reddit - https://preview.redd.it/the-phone-wont-let-me-take-screenshots-on-some-apps-sayjng-v0-lmm9ea096ysd1.png?width=1080&format=png&auto=webp&s=c2d1575ea5d3409d7237926054f0613db9a49efc

преди 1 час, цър-вул написа:

Системата не позволява снимане от съображения за сигурност

Много интересно как един тъп китайски продукт ще ме спре да го снимам с японски фотоапарат с голяма матрица и да кача в интернет каквото е имало да екрана ?

Ами научи се да пишеш бе.

А иначе, тъпите приложения обикновено ги има и за на компютър.
За сега, Урсула не е забранила употребата им в ЕС.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Много интересно как един тъп китайски продукт ще ме спре да го снимам с японски фотоапарат с голяма матрица и да кача в интернет каквото е имало да екрана ?

преди 1 час, цър-вул написа:

Явно тъпият си ти - става дума за ограничения на Андроид! Туй четенето с разбиране, нещо не е твоето нещо.

Не се ли усещате, че говорите за различни неща? Единия иска да направи скрееншот със същото устройство, а другия - снимка с външно устройство!

• Автор
на 26.06.2025 г. в 9:36, Докладчик написа:

Frida/Hook

Здрасти  @Докладчик , 
 още преди 2-3 седмици я инсталирах тази програмка 
обаче не ми дава да снимам приложението на ЕКОНТ 
 тоест , искам да го избера , трябва да го избера , да го посоча , 
 но програмката не го вижда 

Бре не мога да разбера какво точно ти трябва (сигурно причината е при мен и се нарича "whistler marsala cask"), но на времето приложението Greenify показваше всичко за всички приложения инсталирани на телефона. 

пп: Баси колко трудно било да уцелиш правилните клавиши, когато прекалиш с дадени субстанции. Надявам се благодарение на коректора де не съм се изложил много. НАздраве :linedance:

Понеже автора е дебела глава .Няма надежден, безопасен и законен начин да се създаде приложение, което да прави скрийншоти във Viber, WhatsApp и eCont, докато тези приложения са отворени и активни, поради строгите им защити и ограниченията на операционните системи. 

преди 13 часа, nusho73 написа:

Понеже автора е дебела глава .Няма надежден, безопасен и законен начин да се създаде приложение, което да прави скрийншоти във Viber, ...

А на компютър същият смотан вайбър може да си го снимаш и записваш на видео даже барабар със звука. Под компютър се разбира и 10 инчов лаптоп за около 250 € от едни китайци например.
Като искаш да го запишеш някой, си пускаш лаптопчето и го записваш съз звук и картина.
А за да си пуснеш лаптопчето, ами батерията ти е паднала на смърделия талифон, та заради това минаваш на каквото още му държи батерията. И те така !

Е, вярно е че си трябва да има човек повече акъл от цървулан, който сляпо вярва във „системата“, за да може да прави подобни хватки.

Само кавал като теб (с малко мозък и голяма уста) не може да вдене,, че става дума за ANDROID устройство!!! Никой не говори за компютър/лаптоп за $50 или $5000.

преди 17 часа, Dalaidido Lama написа:

Здрасти  @Докладчик , 

Само на телефона - няма да стане. Има инфо в мрежата. Повече не мога че, влизаме в сивата зона. LoL са с Дънинг - Крюгер и се активират, като има нещо което не разбират... Особено тогава.

на 29.06.2025 г. в 3:54, Dalaidido Lama написа:

Здрасти  @Докладчик , 

Ако просто искаш да си запазиш нещо за себе си – снимай с друг телефон. Ако искаш да хакваш системата – пиши ми на „тъмно“ и ще ти пратя... рецепта за таратор. 😂

Кажи сега – какво толкова важно има в тия чатове, че трябва да го скрийншотваш?

Здрасти, Банда без команда! 😄 Жегата ни мори, ама ти с тия въпроси направо ни разхлаждаш с хакерски полъх! 😎

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.