Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ксиаоми 15 ултра дали си заслужава парите

Featured Replies

От известно време по магазините се появи този нов модел смартфон с много впечатляващи характеристики. В него има неща, дето не съм виждал в никой друг . Всичко хубаво, до момента , в който виждам цената, нещо ми се вижда прекалено надута. Дори да имам пари, дали си заслужава да ги дам ,все пак е телефон? Вие как мислите, бихте ли си купили тази играчка?

https://mi-bulgaria.com/buy/xiaomi-15-ultra/

Екранна снимка 2025-06-28 132134.png

Разрешен от plmen88

• Решение

И най-хубавия телефон да е, 2500 лева няма да дам та квото ще да става. Преко сили 7-800 лева за телефон. Иначе Xiaomi и HUAWEI за мен са най-добрите телефони на пазара в момента.

това да го купиш - трябва да го ползваш ,да си избие парите ...

ако е само за телефон и фейса - не !

за игри поко серията на шаоми ...

преди 5 минути, plmen88 написа:

Преко сили 7-800 лева за телефон.

точно !

преди 5 минути, mr. 5r0ff написа:

това да го купиш - трябва да го ползваш ,да си избие парите ...

ако е само за телефон и фейса - не !

Вярно е. В повечето случаи си купуваме телефони само за разговори, някоя друга снимка/клип и интернет. Всички останали екстри, които са набили в тях е възможно никога да не ги ползваме, като моя милост.

преди 14 минути, plmen88 написа:

Вярно е. В повечето случаи си купуваме телефони само за разговори, някоя друга снимка/клип и интернет. Всички останали екстри, които са набили в тях е възможно никога да не ги ползваме, като моя милост.

аз моят го ползвам за разговори и за музика използвам мобилният и чат пат ако съм в автобус или кола за сърф . И да стар модел е камерата е перфектна и съм с 4G +

Препоръчвам ти това!

_2025-06-28_162241177.png.667eae2a015f8051f9565eac9742c932.png

Най-доброто в съотношение цена - качество!

За тези пари, няма да намериш по-добър телефон на пазара! :)

ako търси перфектна камера за постоянно живо излъчване или за снимки до 1000 лв телефон или вече ябълка ще му свърши работа ;) Но ако ще е само за разговори и фейс не си струва инвестицията . В днешно време има идеални бюджетни телефони с екран 6 инча и половина за перфектна работа .

преди 2 минути, Staff. написа:

Препоръчвам ти това!

_2025-06-28_162241177.png.667eae2a015f8051f9565eac9742c932.png

Най-доброто в съотношение цена - качество!

За тези пари, няма да намериш по-добър телефон на пазара! :)

Никога не купувайте Моторола. Това е най-лошия избор от всичкия избор на пазара. Моторола не е като едно време и правят вече доста некачествени телефони, както чета по форумите.

В рейса като на някой балък телефона му почне да звъни с "Hello Moto... " и ми се присира

преди 4 минути, plmen88 написа:

Никога не купувайте Моторола. Това е най-лошия избор от всичкия избор на пазара. Моторола не е като едно време и правят вече доста некачествени телефони, както чета по форумите.

И какво им е лошото на моторлите. Аз съм G54 12ram и съм доволен от телефона.

Е вярно само ме дразни това че са набутали гугълското приложение контакти и ако искам да добавя контакт в сим картата нестава и ми предлага да го запиша в паметта на телефона или гугъл акаунта но искам неискам ша свиквам.

А и телефона за бюджетен модел си лети батерията спокойно ми държи 3 дни понякога и 4 зависи и как го ползваш разбира се макар че аз не цъкам игри качил съм си само нужните ми приложения които си ползвам.

преди 8 минути, plmen88 написа:

Това е един от най-продаваните модели на Моторола. 

преди 1 минута, Staff. написа:

Това е един от най-продаваните модели на Моторола. 

И до тук... Малко са тия дето ползват вече Моторола и Нокия. Пазара си има нови крале и има защо.

преди 2 минути, plmen88 написа:

И до тук... Малко са тия дето ползват вече Моторола и Нокия. Пазара си има нови крале и има защо.

Покажи ги тези "крале" за 470 лева? :)

Този модел до преди два месеца струваше около 1000 лева!

преди 3 минути, Staff. написа:

Покажи ги тези "крале" за 470 лева? :)

Този модел до преди два месеца струваше около 1000 лева!

То това само показва как се обезценява този телефон заради слабото търсене.

преди 19 минути, plmen88 написа:

То това само показва как се обезценява този телефон заради слабото търсене.

Пламене, не се обезценява! :(

Снимката не е от български сайт, това е склад в Франция и телефона идва без никакви допълнителни такси или друго! 

Причината за понижаването на цената е новият модел който излезе Motorola Edge 60! :)

Ще ги видим ли тези "крале" за които говориш или няма такива? :)

преди 1 минута, Staff. написа:

Ще ги видим ли тези "крале" за които говориш или няма такива?

Няма нужда ги виждаме, те се знаят - Xiaomi, HUAWEI и Samsung.

преди 50 минути, plmen88 написа:

Няма нужда ги виждаме, те се знаят - Xiaomi, HUAWEI и Samsung.

Не виждам модел с oled diplay 12MB RAM 5G за 470 лева? 🤔

Spoiler

Motorola Edge 50 Ultra (TEST): Eleganz, tolle Kamera und nahezu  uneingeschränkte Leistung | Alza.de

преди 1 час, vlado1985 написа:

И какво им е лошото на моторлите. Аз съм G54 12ram и съм доволен от телефона.

За теб не се и съмняваме, че си с Моторола, и си доволен от него. Толкоз ти е акъла ... :D 

• Автор
преди 2 часа, plmen88 написа:

И най-хубавия телефон да е, 2500 лева няма да дам та квото ще да става. Преко сили 7-800 лева за телефон. Иначе Xiaomi и HUAWEI за мен са най-добрите телефони на пазара в момента.

То и на мен, като му чета характеристиките, ми се прииска( както като видя комшийката), но като погледна моя Redmi 11, е почти същото.

преди 42 минути, Rudy M. написа:

За теб не се и съмняваме, че си с Моторола, и си доволен от него. Толкоз ти е акъла ... :D 

Всеки си ползва каквото иска аз съм доволен от апарата ти си виж твойто дърво и тогава казвай на кой колко му е акъла.

На Моторолите нищо им няма, проблемът е че на доста места четох, че 50-та серия имат проблеми с последната версия на андроида - камерата лагва осезаемо, както и самия телефон от време на време. 

Продължавам да чакам, да ми покажете телефон с по-добри параметри от така обявените "крале", на по-добра цена то Моторола едге 50? :)

Аз съм с Hwawei, но тази Моторола в момента е в най-добро съотношение цена - качество! :)

След два – три месеца може друг телефон да е на нейното място....

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

Не че нещо ама да се дава за пример моторола... Преди сегашното ксиоми 14 ултра бях с моторола  ейч 30 ултра. Е такива дърво няма! За НЕмалка сума пари получаваш УЖ топ хардуер ама само уж. Много по-бавни памети спрямо флагманите на конкуренцията, уж яка камера ама пак УЖ, сравнена с аналогична камера при самсунг... на самсунга на светлинни години пред тази на моторолата. Отделно почти никаква софтуерна подръжка, а бъговете си бяха на лице. Единственото хубаво нещо в този телефон беше бързото зареждане. Като цяло вземаш телефон с параметрите на конкурентните флагмани, но не трябва да правиш грешката да го вадиш и сравняваш с тях, че тогава разбираш на колко светлинни години си от тях. За ФБ и за клипчета става да. Та като бивш собственик на моторола ви ги говоря тези работи... иначе като цяло съм минал през почти всички марки и ябълки съм имал, но ксиоми купувам за трети път и за трети път установявам, че за мен е най-добре цена/качество.

преди 16 часа, codee написа:

Не че нещо ама да се дава за пример моторола... Преди сегашното ксиоми 14 ултра бях с моторола  ейч 30 ултра. Е такива дърво няма! За НЕмалка сума пари получаваш УЖ топ хардуер ама само уж. Много по-бавни памети спрямо флагманите на конкуренцията, уж яка камера ама пак УЖ, сравнена с аналогична камера при самсунг... на самсунга на светлинни години пред тази на моторолата. Отделно почти никаква софтуерна подръжка, а бъговете си бяха на лице. Единственото хубаво нещо в този телефон беше бързото зареждане. Като цяло вземаш телефон с параметрите на конкурентните флагмани, но не трябва да правиш грешката да го вадиш и сравняваш с тях, че тогава разбираш на колко светлинни години си от тях. За ФБ и за клипчета става да. Та като бивш собственик на моторола ви ги говоря тези работи... иначе като цяло съм минал през почти всички марки и ябълки съм имал, но ксиоми купувам за трети път и за трети път установявам, че за мен е най-добре цена/качество.

...xiaomi не дават достъп до фоновите процеси в девелопър опшънс...

...само това не им харесвам...

...иначе от moto edge 50 ultra съм доволен...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.