Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Копаене на криптовалута - заслужава ли си все още?

Featured Replies

Spoiler

Разбирам, че когато аргументите свършат, идва ред на театъра. "Журито щяло да ми свали микрофона" – добре че не сме на сцена, че поне в интернет се броят фактите, не декламацията.

Повтарям, защото явно има нужда: USDT не е долар, а претендира да бъде. Привързаността по номинал не е равна на гаранция, особено когато издаващата страна е частна фирма с история на забавени одити и юридически спорове. Това не е конспирация, а публична информация – ако се интересуваше от нея, нямаше да я наричаш "едно и също".

Относно "ИИ постовете" – ако подреден аргумент и проверим източник се възприемат като ИИ, а не като стандарт, може би проблемът не е в стила ми, а в липсата на твоите контраданни.

А за егото – да, благодаря, че ми напомни защо не давам пари на хора, които започват разговор с "идиот си", после очакват сътрудничество и завършват с "ти си в култ". Това е повече от логически пропуск – това е когнитивна акробатика.

Не търся поклонници, търся разумна дискусия. Ако за теб това е "дразнене", вероятно защото никой не те е свикнал да те питат "а защо така мислиш?" вместо "колко струва токенът днес?".

Ето ти тъпия ИИ. Може и да ги сбием.

Едва ли има човек който да не знае принципа с копачите. Разговора беше съвсем друг - опитваш се да мажеш...

• 1 месец по-късно...

привет !

преди години копаех с видео карта и уж бях изкарал нещичко, което благодарение на неопечения ми мозък тогава така и не успях да видя в ръцете си. точни статистики нямам. не разполагам с огромен бюджет, но все за някоя такава ASIC машина ще се намерят. има някои въпроси, чиито отговори ще потърся първо и ако не се справя ще ви питам. Така на първо четене без да съм проучвал сам ми изникват следните първоначални въпроси - чисто хардуерно това не е ли машина която ако сдаде багажа намирането на човек който да ми я ремонтира ще е трудно. А и сумата може би ще е много дебела. Не е ли-добре да се ползват GPU и CPU? Ако думне видеото все ще намеря някой да й смени чипа дори съм си внесъл такава машина, която виси в мазето чисто нова. Занимавам се с сервиз на мобилни телефони и компютри, а обектът разбира се функционира и като магазин - аксесоари и устройства нова и втора ръка. Ако купя такъв ASIC настройвам машината оставям я да си върши нейното смятам си разходите за тока и? Колко е нейната актуалност - да не излезне че след година трябва да купя нова, която явно няма да имам с какво? след колко време мога да видя изкараното във хартиени пари било то 500 или 1000 лева ? Това за рисковете май не ме плаши ама хич. изхарчих сигурно пари за 2-3 нови коли бюджетни разбира се по глупости и е време да опитам правия път. Не ме е страх да падна с приходите, които ще вложа.

благодаря !

♥️

криптовалутите са  пирамида  която вече не се рекламира по телевизиите

валута без армия и някаква организация  не е е валута 

просто се пренасочват реалните пари към измислени продукти

държавата има интерес от криптото щото  играе  роля на разхвълляне на финансовия потенциал

криптото няма да ти купи  водопровод и да ти направи улици и да ти  изучи децата 

• 2 седмици по-късно...

смятам премятам и нещо недоумявам. спи ми се вече доста но нещо...

Компютър за 6500 с видеокарта за 6 хиляди която се води да кажем най-добра в момента за копаене и после

Mining estimates for NVIDIA RTX 4090 - Hashrate. The estimated profitability for the NVIDIA RTX 4090 is currently $0.95 per day before accounting for electricity costs. With an electricity rate of $0.10 per kWh, the estimated daily profit would be around $0.29.

giphy.gif

Дайте да проучим сайта. Най вероятно е скам за това внимателно. Намерих го преди 5 дни някъде в новини за крипто и то все сериозни сайтове ,но трябва да си има 1 на ум човек винаги!

за 5000 долара е много привлекателно, но Но има едно голямо НО!!!

Айде казвайте мнения лъжат ли не лъжат ли? https://solmining.com/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.