Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся посредник, през който да си продам колата

Featured Replies

Здравейте,

Решил съм да продам колата, че нещо ми стана голяма и излишна (карам 95% в града и не ми е удобна за там) Та се чудех може ли да ми препоръчате някоя фирма, която може да се занимае с тая дейност (срещу неква комисионна) вместо мен? Нямам нерви да я пускам в мобилето и после да си губя времето с разни хора от които някой решил да дойде (ама немал желяние) или пък забравил, или се отказал (ама забравил да звънне), или нещо друго... както и всевъзможни тарикати. За София питам.

Личния ти майстор, който ти прави колата от години е най-добрият посредник. Моят такъв е продал немалко коли като посредник. Иначе преди време някой беше качил линк във форума на фирма, която се занимава точно с това, но не мога да го намера в момента.

• Автор
Личния ти майстор, който ти прави колата от години е най-добрият посредник. Моят такъв е продал немалко коли като посредник. Иначе преди време някой беше качил линк във форума на фирма, която се занимава точно с това, но не мога да го намера в момента.
Аз на майсторът съм му казал. Но при него е по-скоро странично - ако някой му се одума за кола, ще каже. Но тези хора едва ли са толкова много. Та само на него ако чакам може да отнеме и половин година (или повече).

https://carhunters.bg/prodai-kola/

https://www.cazam.bg/sell-to-cazam

Изобщо не знам колко са надеждни.

преди 11 часа, Bubbles написа:

@Коркодила Корки за тебе е.

Корки се занимава само с ЛЕГЕНДАРНИ Гоуфове! Всичко друго е под мъжкото му достойство!.....

• Автор
преди 1 час, ivan_pop написа:

Задавам сериозен въпрос, с който не мисля че съм обидил който и да е, но въпреки това го удряш на гавра. Може ли да попитам защо?!

преди 45 минути, Петър Ангелов написа:

Задавам сериозен въпрос, с който не мисля че съм обидил който и да е, но въпреки това го удряш на гавра. Може ли да попитам защо?!

Не е гавра.Ако искаш да вземеш повече пари, трябва да положиш повече усилия.Предишната ми кола я закарах на ход до моргата, не ми се занимаваше.Взех някакви пари и съм доволен, че стана бързо.

Ако пък имаш време да я разглобяваш, ако я продаваш на части ще вземеш повече пари.

преди 36 минути, ivan_pop написа:

Не е гавра.Ако искаш да вземеш повече пари, трябва да положиш повече усилия.Предишната ми кола я закарах на ход до моргата, не ми се занимаваше.Взех някакви пари и съм доволен, че стана бързо.

Ако пък имаш време да я разглобяваш, ако я продаваш на части ще вземеш повече пари.

Това са глупости. Човека иска да си продаде колата, не да я дава за скрап или да я разглобява на части с цел продажба.

преди 56 минути, plmen88 написа:

Това са глупости. Човека иска да си продаде колата, не да я дава за скрап или да я разглобява на части с цел продажба.

Това което разбрах от първия пост е, че човека иска да си продаде колата без да се ангажира много.Не видях да е казано как точно иска да я продаде и какви пари да вземе.Варианти има няколко.

на 1.07.2025 г. в 18:35, Петър Ангелов написа:

Здравейте,

Решил съм да продам колата, че нещо ми стана голяма и излишна (карам 95% в града и не ми е удобна за там) Та се чудех може ли да ми препоръчате някоя фирма, която може да се занимае с тая дейност (срещу неква комисионна) вместо мен? Нямам нерви да я пускам в мобилето и после да си губя времето с разни хора от които някой решил да дойде (ама немал желяние) или пък забравил, или се отказал (ама забравил да звънне), или нещо друго... както и всевъзможни тарикати. За София питам.

Във форума на дадената марка писа ли?

• Автор
преди 1 час, plmen88 написа:

Във форума на дадената марка писа ли?

Писах, да.

преди 2 часа, ivan_pop написа:

Това което разбрах от първия пост е, че човека иска да си продаде колата без да се ангажира много.Не видях да е казано как точно иска да я продаде и какви пари да вземе.Варианти има няколко.

Тук не е мястото да ѝ правя реклама, нито да посочвам сума. Тук търся съвет. Та къде точно в темата ми прочете, че искам да продам кола на части или за скрап?!

• Автор
преди 16 часа, Коркодила написа:

Отиди в Автокъща Кентавър. Там изкупуват коли, често на приемливи цени. До 1 час си се отървал от колата.

Кентавъра не стават. Бил съм при тях - дават супер ниска цена (то разбираемо - търговец. Трябва да има печалба. Поне 100%, че и отгоре).

преди 4 часа, Петър Ангелов написа:

Кентавъра не стават. Бил съм при тях - дават супер ниска цена (то разбираемо - търговец. Трябва да има печалба. Поне 100%, че и отгоре).

След като не разбираш, не знам как я калкулира. Няма автотърговец, който да продава със 100% надценка. На времето 2014г. ми дадоха  на половината от пазарната цена. Е бях доволен. Исках веднага да се отърва от колата. Има и други като теб, които смятат, че те дават ниска цена. 

• Автор
преди 6 минути, Коркодила написа:

След като не разбираш, не знам как я калкулира. Няма автотърговец, който да продава със 100% надценка. На времето 2014г. ми дадоха  на половината от пазарната цена. Е бях доволен. Исках веднага да се отърва от колата. Има и други като теб, които смятат, че те дават ниска цена. 

А хич да няма... айде моля ти се! За да твърдя нещо, значи е от личен опит. Преди около година се опитвах да си продам предишната кола (Туинго 2). Ходих при тия мизерници и те ми предложиха 2 500. Разбира се, не се съгласих. Малко по-късно и съвсем случайно ми попадна същото туинго като моето (друг цвят, но същите показатели и годината се разминаваше с една) за колко при тях -  5 200. Та да, добре.. въобще няма.

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

А хич да няма... айде моля ти се! За да твърдя нещо, значи е от личен опит. Преди около година се опитвах да си продам предишната кола (Туинго 2). Ходих при тия мизерници и те ми предложиха 2 500. Разбира се, не се съгласих. Малко по-късно и съвсем случайно ми попадна същото туинго като моето (друг цвят, но същите показатели и годината се разминаваше с една) за колко при тях -  5 200. Та да, добре.. въобще няма.

Пич, ти получаваш парите си веднага на момента, а те трябва да чакат за техните…..незнайно колко време. Сега разбра ли разликата.

• Автор
преди 21 минути, Коркодила написа:

Пич, ти получаваш парите си веднага на момента, а те трябва да чакат за техните…..незнайно колко време. Сега разбра ли разликата.

Пич, това си е 100% надценка! И това е което казах в първия си коментар. И ти ми разправяш, че нямало търговци на коли, които да продават със 100% надценка Какво не разбра от написаното до тук?!

преди 3 часа, Петър Ангелов написа:

Пич, това си е 100% надценка! И това е което казах в първия си коментар. И ти ми разправяш, че нямало търговци на коли, които да продават със 100% надценка Какво не разбра от написаното до тук?!

Пич, явно си корифей в областта, не виждам защо не удариш кьоравото като си я продаваш сам, вместо да дваш едни 25% процента от цената комисионна на някой по-малко разбирач.

• Автор
преди 7 часа, Коркодила написа:

Пич, явно си корифей в областта, не виждам защо не удариш кьоравото като си я продаваш сам, вместо да дваш едни 25% процента от цената комисионна на някой по-малко разбирач.

Комисионна 25% не бих дал на никой! Обичайно искат между 6 и 8% (и пак не съм склонен да дам толкова).

Ей, тук пълно с ПИЧОВЕ! Ние какво да правим, да се удавим ли?

преди 3 часа, Петър Ангелов написа:

Комисионна 25% не бих дал на никой! Обичайно искат между 6 и 8% (и пак не съм склонен да дам толкова).

В моргата ще ти дадат повече.

• Автор

Няма какво да правя там! Както и да е - въпросът беше друг. Не виждам смисъл да се излиза извън него.

преди 4 часа, Петър Ангелов написа:

Като не си склонен да заплатиш на хората за услугата, оставяй го на село тоя курник да мътат кокошките в него. Ще отървеш и хората и себе си от мъката.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.