Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато "загубиш", а всъщност до преди минути си печелил. Григор Димитров и тъжното приземяване на един страхотен полет.

Featured Replies

Изненадвам се, че няма тема по случая. (може и да има, но да не съм видяла и да не е в този раздел)

Аз не съм гледала и не гледах мача, но рязко като заваляха кадри и коментари, много се изненадах. И натъжих в същото време.

Една колежка днес само ми каза: А аз го гледах!!! Разбираш ли??? Идваше ми да строша телевизора!

Странни са ми недоволства като, че от "затварянето на покрив" тооолко чак да ти изстинат мускулите, и как само на единия така му изстиват, не знам.

Аз съм малко по-реалист, дори и понякога наивна, защото е много сложно с границата, къде е истината (чистата), къде конспирацията и догадките, и къде откровените спекулации и ненужни измислици, за да има повече "читатели", тираж и "новината" да е Уау!

На мен ми станаха интересни две неща. Не съм чела всички теории, но едната била, че е свързано нещо със залози, но пък се отдава признание, че все пак човекът показа емоции, и едва ли е толкова неискрен и меркантилен. Другото е, че проверих за подобни случаи, и има един от 2012г. на американеца Марди Фиш, който е имал подобен случай на US Open. Причината обаче, която и самият той признава впоследствие, е "психическа"(тревожност), а не физическа като контузия. Burnout.

Бе аз като казвам че от британците по-тъпо племе няма...
Човека веоди 2:0 там часа е 7 ония щели лампи да светят сякаш е зимата, 20 минути прекъсване, тялото за твоа време изстива а нашия е податлив на контузия и воаля резултата е на лице.

не знам какво се впечатляват хората от балъци  за милиони

спортовете трябва да са втора професия и хората да се занимават в свободното си време със спорт и  заплатите да  са им  фиксирани към минималните а не  да им пълнат гушата с милиони.прост народ слаба  държава

ама то е на световно ниво

слаб свят....

Това ИИ ли ти го "каза" или е от липсата на мозъчни гънки при теб? Пенсионерите т'ва, спортистите - онова....
Тъпо, та вдлъбнато!
Имаш ли идея как живеят и тренират профитата?

Гришко ще остане известен с аферите си, но не и с тениса си. Голям шлем така и не спечели. Общо взето голям талант, но токова. Нещо като Божинов. Хората направиха турнир заради него в София, той отиде 1-2 пъти и толкова. Националния няма да го коментирам. Едва говори български. 
Толкова за Гришко! 

Гришката е много успешен , чувам съм от хора които са разцъквали с него на корта че не се големеел ами си играел нормално с тях , иначе без да спекулирам дали нарочно или не са го спускали тоя покрив че да дадат някаква преднина на опонента му , дано се възстанови и да има нови успехи.
ПП. самия тенис е елитарна и много скучна за гледане игра/спорт , да се чудиш колко хора гледат как двама си подуват таква малка топка напред назад , при голфа нещата са още по-зле

преди 7 часа, цър-вул написа:

Това ИИ ли ти го "каза" или е от липсата на мозъчни гънки при теб? Пенсионерите т'ва, спортистите - онова....
Тъпо, та вдлъбнато!
Имаш ли идея как живеят и тренират профитата?

за кво да  тренират

да гонят топката

нулев принос  към обществото 

и после що имало инфлация

печатане на пари и раздаване 

преди 10 часа, Maleficient написа:

...

Странни са ми недоволства като, че от "затварянето на покрив" тооолко чак да ти изстинат мускулите, и как само на единия така му изстиват, не знам.

...

"Недоволството" идва от огромни и безспорни имена в тениса! Поне аз не знам Григор Димитров да е изразил нещо друго, освен несъгласието си със самото прекъсване, по време на мача.

Не от "затварянето на покрив", а от ненужното прекъсване! Е, на мен са ми изстивали мускулите и сухожилията "тооолко" и знам. При някои травми в груповите (където може да се компенсира известна принудителна пасивност) спортове, ако прекъсването е достатъчно кратко, можеш даже и да доиграеш... там каквото играеш, със загрети все още мускули и  сухожилия... Разбира се с риск "да се довършиш". Но след 15 минутно прекъсване и "застиване", може да се наложи и  да те изнесат. 

Единият е на 33(4), другият - 23 години. Това са 10 години разлика в броя на циклите "травма-лечение-възстановяване-възвръщане на формата". 10 години "травматични натрупвания", които не са направили тялото ти  по-здраво, а напротив...

Колкото до "bet" конспирациите, тези нива на тениса са не под лупа, а под "Хъбъл"!

едит: не знам колко е точен цитатът в 24chasa.bg, но...

Цитат

"Най-после не чувствам болка - след толкова прегледи на рентген и ядрено-магнитни резонанси. Разбира се, няма как сутрин да не мислиш за това (контузията), защото знаеш, че нещо не е било наред. Но аз вече съм в такъв период на кариерата си, че всеки ден трябва да се бориш с някакъв проблем. Свикнал съм.
Ако съм способен да дам 100% от себе си на корта, значи съм изпълнил дълга си като професионалист", каза Григор Димитров ден преди осминафинала. Без да знае какво му е подготвила съдбата.

преди 7 часа, Banesc54 написа:

за кво да  тренират

да гонят топката

нулев принос  към обществото 

и после що имало инфлация

печатане на пари и раздаване 

Разсъждения на човек с 2 леви...
И к'во? Да спрем всички спортове, да спрем изкуствата, 'щот' нямали принос към обществото... Да спрем и космическата наука в България, щот и тя няма принос към обществото. Ще се освободят няколко милиона годишно.
Не ме интересува кой си, но ми е интересно с какво се занимаваш.  Постоянно риеш срещу пенсионерите. Замисли се, че след 20-ина години и ти ще се наредиш на тази пътека.
А и да си спомним приказката за царството, в което избили всички стари хора и дошъл глад...

Сега се загледах в заглавието... "загубил" в кавички... тъжно приземяване (не съм сигурен в тоя мач или принципно)... абе... с две думи - тъжно заглавие.

... и се замислих... ТКО (технически нокаут) загуба ли е или "загуба"...

Сори, Малеф.

И кое точно е смешното, ве, бански @Banesc54? И не виждам отговор на въпроса си. Да не би да те е срам да си признаеш? Боли ли? Като те чета тук, във форума, напрау неам думи. Виждам само един представител на един лъжец.

преди 2 часа, цър-вул написа:

Разсъждения на човек с 2 леви...
И к'во? Да спрем всички спортове, да спрем изкуствата, 'щот' нямали принос към обществото... Да спрем и космическата наука в България, щот и тя няма принос към обществото. Ще се освободят няколко милиона годишно.
Не ме интересува кой си, но ми е интересно с какво се занимаваш.  Постоянно риеш срещу пенсионерите. Замисли се, че след 20-ина години и ти ще се наредиш на тази пътека.
А и да си спомним приказката за царството, в което избили всички стари хора и дошъл глад...

глъдът дойде

но пенсионерите са  деметирали

няма да се наредя на пътеката

пенсиите и капитализма си противоречат

просто подкупват старите хора като ненужен човешки материал за да няма соц недоволство иначе ще трябва да се занимават с престъпност за да оцелеят и  на  капиталистите  няма да им хареса

а парите обичат тишината

спортът и изкуството са зрелищата

основата за управелението на белизираното общество

преди 2 часа, цър-вул написа:

но ми е интересно с какво се занимаваш.

с расъждения

земеделие

ИИ

виртуални спортове

стратегии

икономика

биология

финанси

само аз мога да оправя тая пропаднала държава

но на пенсионерите и психодесните няма да им хареса

на богаташите също.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Виждам само един представител на един лъжец.

кой е този лъжец

и колко пари ми е дал да го представлявам или по убеждение  щото го е срам сам  да си се представлява 

преди 1 минута, Banesc54 написа:

белизираното общество

преди 2 минути, Banesc54 написа:

пенсионерите са  деметирали

Я пак!

преди 2 минути, Banesc54 написа:

няма да се наредя на пътеката

Ще мреш утре?

преди 2 минути, цър-вул написа:

Я пак!

Ще мреш утре?

или ще умра или няма

50 на 50.

преди 6 минути, Banesc54 написа:

белизираното общество

дебилизираното

може би  съм имал предвид

или бездарното 

избери си 

голяма тайна  е кой продава наркотиците

под предлог за евроценности и човешки права

преди 30 минути, Banesc54 написа:

или ще умра или няма

50 на 50.

дебилизираното

може би  съм имал предвид

или бездарното 

избери си 

голяма тайна  е кой продава наркотиците

под предлог за евроценности и човешки права

В живота има две сигурни неща - смъртта и данъците!

Оня па юнак, фенът на Пул (язък за хубавия отбор) - щели да го запомнят с "аферите" (не ползвайте думи, на които не знаете значението... получава се демонстрация на... изберете си некъф антоним на интелекта), а не с тениса му. Боже милостиви!

преди 2 минути, nickolaycho написа:

И според Кройф, да почива в мир, са две - смъртта и волето му.

преди 18 часа, Bubbles написа:

Бе аз като казвам че от британците по-тъпо племе няма...
Човека веоди 2:0 там часа е 7 ония щели лампи да светят сякаш е зимата, 20 минути прекъсване, тялото за твоа време изстива а нашия е податлив на контузия и воаля резултата е на лице.

Цитат

Организаторите на турнира нямат вина за контузията, която Григор получи. Решението да се спре играта за около 15 минути след края на втория сет, за да затворят покрива на Централния корт, не оказа влияние. Даже Димитров се чувстваше по-комфортно при затворен покрив.

Джейми Делгадо. 

преди 10 минути, nickolaycho написа:

това са  клишета

смъртта е болест

а данъците са за чантажии

винаги може да кажеш  нямам  данъци

на 0 не се дели .

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Решението да се спре играта за около 15 минути след края на втория сет, за да затворят покрива на Централния корт, не оказа влияние.

гриша е вече стар костите му скърцат

аз съм примерно 5 години по- голям и направих 50 клякания и коляно почна да ми пука . май и събира течност :crying10:

преди 44 минути, цър-вул написа:

Казах, че ти липсват 1000001 неща

кажи 1-2-3 неща дето ми липсват 

Най-комфортно се е чувствал (и сигурно продължава да се чувства) конникът без глава...

spacer.png

...в място светло, в място злачно, в място прохладно,
където няма никаква болка, скръб и въздишка...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
на 9.07.2025 г. в 12:36, lebel написа:

Сега се загледах в заглавието... "загубил" в кавички... тъжно приземяване (не съм сигурен в тоя мач или принципно)... абе... с две думи - тъжно заглавие.

... и се замислих... ТКО (технически нокаут) загуба ли е или "загуба"...

Сори, Малеф.

Извинявам се, първо, че не се включих в коментарите, за да дозатвърдя някаква позиция, която при всички положения щеше да е в полза за Григор Димитров, но винаги си остава онова "съмнение", каквато и да съм патриотка, че е много необяснимо (не съдя в никакъв случай) да печелиш в онова сегашно продължително в бъдещето,  и рязко "нещо" (дори и) травма да те спре. И, да, "тъжно" е, защото както съм пояснила, вероятно психиката има също значение ...

Аз впоследствие си върнах някакви мачове, но при жените. И както и да прозвучи ... хъм имаше една рускиня, която и на възраст и като физика не беше нещо "конкуретноспособно", ноооо мноого добре се справи - Анастасия Павлюченкова! Но както и да е. 

Загуба е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.