Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Случващото се в България

Featured Replies

на 17.07.2025 г. в 0:03, Anneliese написа:

Гнусната Пламенка се движи с охрана.

Това (наемането на лични физическа охрана) забранено ли е в бг? Ако да, според рапоредбите на кой закон?

на 17.07.2025 г. в 0:03, Anneliese написа:

кой им предлага буламачи и отрови в болниците и училищата.

Щом храната отговаря на изискванията на Наредба N6/ 10.08.2011г. за здравословно хранене на децата на възраст от 3 до 7 години в детските заведеия и менютата са съобразени със „Сборник рецепти за ученическото столово хранене и бюфети”, както и с изискванията на Наредба № 11 на МЗ, значи всичко е нормално. Пак ти казвам - никой не те задължава да ядеш от храната, предлагана в училищети или болницата - можеш да си поръчаш от всеки ресторант по телефона

• Автор

Само мутрите и престъпниците ходят с охрана. От обикновените хора имам предвид. Ние не сме монархия, тази не е аристократка, не е никаква, не е на държавна длъжност и не и се полага охрана. Тя е типичната алчна мутреса с липса на акъл, направила се на извънземно.  Движи се с охрана, защото се разбра кой пробутва долна и некачествена храна на деца и болни, близките им са бесни, възможно е и по - големите вече деца да са побеснели, като са разбрали кой ги трови.

Не знам какво се учудва тая, нормалните психически хора не траят подобни неща, подобни гаври и извращения. Много ясна, че хората искат да я пребият и да и дадат урок. Разбирам ги и ги подкрепям.

Аз съм "ЗА" всеки, който предлага на детски ясли, градини, училища, близки училищни лавки, болници, домове за хора с увреждания и старчески домове, некачествена  и отровна храна, да бъде арестуван и вкаран за дълго в затвора, а бизнесът му - премахнат. Но понеже не сме истинска правова държава, е нормално хората да искат да се саморазправят с нея.

На теб ти личи, че явно си същият боклук като нея. Имаш бизнес, и явно правилата и хигиената грам не те интересуват. Боклук!:vomit:

преди 43 минути, Anneliese написа:

Само мутрите и престъпниците ходят с охрана. От обикновените хора имам предвид. Ние не сме монархия, тази не е аристократка, не е никаква, не е на държавна длъжност и не и се полага охрана. Тя е типичната алчна мутреса с липса на акъл, направила се на извънземно.  Движи се с охрана, защото се разбра кой пробутва долна и некачествена храна на деца и болни, близките им са бесни, възможно е и по - големите вече деца да са побеснели, като са разбрали кой ги трови.

Не знам какво се учудва тая, нормалните психически хора не траят подобни неща, подобни гаври и извращения. Много ясна, че хората искат да я пребият и да и дадат урок. Разбирам ги и ги подкрепям.

Аз съм "ЗА" всеки, който предлага на детски ясли, градини, училища, близки училищни лавки, болници, домове за хора с увреждания и старчески домове, некачествена  и отровна храна, да бъде арестуван и вкаран за дълго в затвора, а бизнесът му - премахнат. Но понеже не сме истинска правова държава, е нормално хората да искат да се саморазправят с нея.

На теб ти личи, че явно си същият боклук като нея. Имаш бизнес, и явно правилата и хигиената грам не те интересуват. Боклук!:vomit:

Че е от стар аристократичен Варненски род е! Второ: Охраната си я плаща тя, а не държаватА. 

Че имам бизнес, имам - и то не един

И последно птедупреждение, лично към теб:

Внимавай с епитетите! Берковица е по малка от двора ми.

• Автор

Ти за кой се имаш, бе? Хората с пари и кой знае какви бизнеси, имате високо самочувствие без покритие, ама всъщност сте просто едни комплексари. Сбъркал си на кого да се правиш на важен и тежък. Пред мен такива не минават.:getout:

специално за българските политици, които са врагове на народа трябваше да е жив сега актьорът Майкъл Медсън и да се прати да им отреже ушите както във филма Глутница кучета и да изиграе прочутия си танц.

https://www.youtube.com/watch?v=RKQIGvULZCI

• Автор

Мне, по - скоро им трябва един Джак (Profiler), който да ни отърве от тях. По заслужен от тях начин.:popcorn2:

9134J5.gif

51DtVp.gif

• Автор

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20978147

Така, и кой ли е доставчикът на детската градина? Направо побеснявам, като чета такива репортажи! Всякаквите измислени там "бизнесмени", пробутващи боклуци на деца, заслужават да си идат от този свят в адски мъки от тежко хранително натравяне!

Правилно едно време частното е било забранено. Не се е позволявало на разни боклуци със съмнителен морал да богатеят на гърба на детското здраве!

Мястото на такива е в "Белене"!:vomit::vomit::vomit:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.