Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Построих си комунизма

Featured Replies

Не ме интересува къде са водят войни. Не ме интересуват митата на Китай върху САЩ, или глобалното затопляне. Аз моя свят и моя свят го построих! Мисията изпълнена!

ОКАДар!

IMG_0027.jpeg

• Отговори 65
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За да е пълен комунизъм - трябва да махнеш тоя гаден капиталистически JBL оттам, и да туриш мощния съветски ВЕФ, от който Алла Пугачова да ти пищи за милиони алени рози  .

• Често е споменавал, че е баровец, щом може да си позволи бира от Лидл и кренвирши, когато се глези - шардоне, от бай Петко от Търговище. Важно е, че човек да е щастлив!  П.С. Не се чува музи

• Това ако е комунизма, не знам какво толкова го хвалят.  Между другото това дето прилича на повръщано какво е?

Публикувани изображения

преди 18 минути, Коркодила написа:

Не ме интересува къде са водят войни. Не ме интересуват митата на Китай върху САЩ, или глобалното затопляне. Аз моя свят и моя свят го построих! Мисията изпълнена!

ОКАДар!

IMG_0027.jpeg

Поне вече знаем, че боба е на фурна.

Това ако е комунизма, не знам какво толкова го хвалят.  Между другото това дето прилича на повръщано какво е?

Браво!

Успех!

преди 8 часа, ined написа:

Това ако е комунизма, не знам какво толкова го хвалят.  Между другото това дето прилича на повръщано какво е?

Боб с кренвирши.

Явно му е любимо, защото и миналата седмица публикува такова. 😆

преди 34 минути, Greta Simmer написа:

Боб с кренвирши.

Често е споменавал, че е баровец, щом може да си позволи бира от Лидл и кренвирши, когато се глези - шардоне, от бай Петко от Търговище.

Важно е, че човек да е щастлив! 

П.С. Не се чува музиката? Нещо италианско може би?

За да е пълен комунизъм - трябва да махнеш тоя гаден капиталистически JBL оттам, и да туриш мощния съветски ВЕФ, от който Алла Пугачова да ти пищи за милиони алени рози :D .

преди 2 часа, Greta Simmer написа:

Боб с кренвирши.

сега има на промоция в кауфладна

варен  в буркани на цената на суров 

преди 1 час, Rudy M. написа:

от който Алла Пугачова да ти пищи за милиони алени рози :D .

тя се оказа психодесна

избяга в европа от путин

свършено  е с кариерата и

човек да се изложе така  на стари години

вместо да си седи и да си харчи рублите

май била бездомна вече....

тва ги очаква и нашите

на колесника на самолета заминаващ за  сащ...

преди 11 часа, Коркодила написа:

ОКАДар!

IMG_0027.jpeg

Освен JBL-a ти требва и ДИКТАТОР, ти ли си?

Таратор с бобец и ракия. Странна комбинация.

преди 3 часа, Rudy M. написа:

За да е пълен комунизъм - трябва да махнеш тоя гаден капиталистически JBL оттам, и да туриш мощния съветски ВЕФ, от който Алла Пугачова да ти пищи за милиони алени рози :D .

А, снимката е снимана сигурно със Зенит или Смена.

преди 13 часа, Коркодила написа:

ОКАДар!

Като излезете някога от тоалетнате след поглъщането на това количество боб моля да отговорите. 

Тая камара с боб която е от едната страна за жената ли е? Това е доста сериозна порция, предполагам и невестата е зафатна, щом може да изгълта 2 кила боб на едно хранене! Браво, ашкулсун машала и дай Боже всеки му. 

преди 3 часа, Rudy M. написа:

А, снимката е снимана сигурно със Зенит или Смена.

OIP.BsHpqKjgA9RuK8G11pVnbQHaHa?rs=1&pid=

преди 1 минута, varankralev написа:

Като излезете някога от тоалетнате след поглъщането на това количество боб моля да отговорите. 

Тая камара с боб която е от едната страна за жената ли е? Това е доста сериозна порция, предполагам и невестата е зафатна, щом може да изгълта 2 кила боб на едно хранене! Браво, ашкулсун машала и дай Боже всеки му. 

преди 13 часа, Коркодила написа:

ОКАДар!

IMG_0027.jpeg

Не знам, но това си представих

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

Боб с кренвирши.

За пръв път чувам боб с кренвирши.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

За пръв път чувам боб с кренвирши.

Изтървал си, значи 😆

на 22.06.2025 г. в 21:10, Коркодила написа:

Уникален натюрморд

IMG_0010.jpeg

преди 23 минути, Greta Simmer написа:

Изтървал си, значи 😆

Едно време в столовата на децата, ядяхме с такива копанки от емайл.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Едно време в столовата на децата, ядяхме с такива копанки от емайл.

Това е то - жалба за младост. 😥

преди 1 час, Коркодила написа:

Еднолично.

IMG_0154.jpeg

Монархия Нидерландия и комунизъм идеална комбинация. Изпрати на краля тази снимка. Монархия и комунизъм 2 в 1. 

преди 24 минути, цър-вул написа:

Явно няма за наденица и затова - кренвирши.

преди 5 часа, Banesc54 написа:

сега има на промоция в кауфладна

варен  в буркани на цената на суров 

• Автор
преди 3 часа, цър-вул написа:

Явно няма за наденица и затова - кренвирши.

Паляк… не може да различи кренвирши от наденици. Пий си хаповете за уросяване.

Абе дебел, космат тУмбак. Пак ли си се наплюскал до козирката на кухата ти плешива тиква с боб и наденица (за кой ли пореден път) и осмърдяваш форума  със зловонната си миризма на пот и пърдел целия форум?
Напюскан и нашмъркан сънуваш коли... пак в голфа на 600 000 к километра.
Сънуваш почивки по Париж, Монако, Португалия и къде ли не...Пак снимки от гьола, щото ти бил наблизо.
Сънуваш калмари...пак боб  с наденица от промоциите в Нидерладия-та. (В по-богатите дни може и кюфтета).
А вземи изтрезней и се събуди, преодолей полюциите си и постни пак една снимка на косматия си тУмбак и изреви мощно "Красива Нидерландия-наплюсках си тумбака".
Че си форумния олигофрен номер 1 всички те знаем. Няма нужда от 1001 теми за "Просперитета в живота ти".

преди 56 минути, Коркодила написа:

Паляк… не може да различи кренвирши от наденици. Пий си хаповете за уросяване.

"Паляк" си ти. Ма ноу смешен палячо(така се казва на български смешник). Всеки ден се сблъсква с анализ на храни и фуражи от почти цяла България. И български, и вносни. И виждам всевъзможни ужасии.

А ти си един Ганьо. Без внимание в реалния живот. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.