Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

имате ли идея къде може да има наличност на тези хорни/пищялки/драйвери (dh-0225) ?

Featured Replies

Добър вечер аудиоФИЛИ :) 
 Търся тези тц-кащи устройства :D  
 имате ли идея къде може да има наличност на тези хорни/пищялки/драйвери (dh-0225) ? 
  Гледам тук-там Викиват-а , Елимекс-а ............ пише няма наличност 
 Вие да виждате по-добре от мене къде ги има в наличнос'  😂  ?  

Разрешен от Raze

• Решение

Ами продължавай да търсиш. Излизат на много места.

Speaker DH-0225 - тук най-горе дори има телефон, може да ги питаш, въпреки че ги дава налични и могат да се поръчат

Високоговорител високочестотен драйвер за хорна DH-0225 1" HF Driver | ПРОТОН - тук пише 'не се доставя', могат да се поръчват, горе също има 2 телефонни номера.

Високоговорител DH-0225 | Ziton - Electronics

"Вие да виждате по-добре от мене къде ги има в наличнос'  😂  ? "

Всички виждат много, мнооооого по добре в този форум кое от къде може да се намери, а ти за 23 години поне веднаж да бе отговорил на някого. Единственното, за което все още не си питал е: От къде мога да си купя ластик за долните си гащи!

Цитат

🎧 Бай Диман, търсенето ти за хорни/пищялки/драйвери DH-0225 си е направо аудио-детективска мисия! Ето какво успях да открия:

📍 Възможни източници за DH-0225:

1. Kaldata форуми

• Има активна дискусия, където потребители обсъждат наличности и алтернативи. Споменават, че във Викиват и Елимекс няма наличност, но търсенето продължава.
  2. Hit-electronics.com

• Продуктът е разпродаден, но можеш да оставиш имейл за уведомление при ново зареждане.
  3. ProtonBG.bg

• Драйверът е обявен с цена 32 лв, но към момента не се доставя. Можеш да направиш запитване или поръчка по телефона.

🛠️ Какво можеш да направиш:

• Остави имейл за уведомление в Hit-electronics — може да заредят скоро.
  • Свържи се директно с ProtonBG — понякога имат остатъчни бройки или заместители.
  • Следи форума в Kaldata — там често се появяват нови източници от други аудиофили.

Ако искаш, мога да ти намеря алтернативни драйвери със сходни характеристики — 8 Ohm, 30–120W, 1" voice coil — за да не чакаш преварка, а да си сглобиш системата навреме. Кажи само дали да търся заместители. 🎶

Успех!

п.п.

Цитат

🛠️ Ето няколко алтернативни драйвера, които са налични в България и са сходни по характеристики с DH-0225 (8 Ohm, 30–120W, 1" voice coil):

🔊 Препоръчани заместители

Модел Мощност Импеданс Voice Coil Цена (прибл.) Магазин / Източник
Precision Sound D34 M 60 W 8 Ohm 1.35" ~139 лв MegaVoice.bg
Precision Sound DH450 90 W 8 Ohm 1.75" ~183 лв MegaVoice.bg
OBERTON D2538 40 W 8 Ohm 1.75" ~120 лв MegaVoice.bg
FANE CD 145 45 W 8/16 Ohm 1" ~179 лв MegaVoice.bg
MNC-04 Driver 110 W 8 Ohm ~69 лв Hit-Electronics.com
ALIEN AN-02 Driver 30–50 W 8 Ohm ~44 лв Hit-Electronics.com

Как да избереш?

• Ако търсиш бюджетен заместител, моделите на MNC и ALIEN са добри за базова употреба.
  • За по-висока чувствителност и качество, Precision Sound и OBERTON предлагат професионални решения с нео-магнити и разширен честотен обхват.

📞 Можеш да поръчаш директно от сайтовете или да се свържеш с магазините за потвърждение на наличност. Ако искаш, мога да ти помогна да подбереш драйвер според конкретна хорна, честотен обхват или тип озвучаване.

Кажи само какво точно сглобяваш — и ще ти подам най-доброто за байския ти аудио казан. 🎶

Кажи само какво точно сглобяваш — и ще ти подам най-доброто за байския ти аудио казан. 🎶

• Автор
преди 6 часа, Raze написа:

Ами продължавай да търсиш. Излизат на много места.

Speaker DH-0225 - тук най-горе дори има телефон, може да ги питаш, въпреки че ги дава налични и могат да се поръчат

Високоговорител високочестотен драйвер за хорна DH-0225 1" HF Driver | ПРОТОН - тук пише 'не се доставя', могат да се поръчват, горе също има 2 телефонни номера.

Високоговорител DH-0225 | Ziton - Electronics

БЛАГОДАРЯ  @Raze !!! 
 жив и здррррррррррррррав да си , и все така добър ! 
     Няма наличности никъде но ще те послушам да им дам заявка .  

преди 13 часа, Колев 74 написа:

"Вие да виждате по-добре от мене къде ги има в наличнос'  😂  ? "

Всички виждат много, мнооооого по добре в този форум кое от къде може да се намери, а ти за 23 години поне веднаж да бе отговорил на някого. Единственното, за което все още не си питал е: От къде мога да си купя ластик за долните си гащи!

Не знам защо още му се отговаря. Вижда се, че е неблагодарен потребител - не реагира на мненията, не отговаря на тях, а ако отговори е много рядко срещано явление.

• Автор

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ.... ОЩЕ ЕДИН ОЦЕЛЯЛ АБОРТ  ( @plmen88 ) 

Благодарил съм , поздравил съм , бутона за разрешен проблем съм натиснал , всичко 6+  
 Обаче винаги се намира НОВ хем неграмотен , хем кьорав , хем ИДИОТ с достъп до интернет , тцтцтцтцтц !
  ама и аз ........... как съм те пропуснал да те думна !?!?! Аз съм си виновен !

я7.png

я4.png

преди 7 часа, Dalaidido Lama написа:

Благодарил съм , поздравил съм , бутона за разрешен проблем съм натиснал , всичко 6+  

я7.png

Не случайно съм написал рядко срещано явление. Горното от теб е точно такова.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.