Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой да е успял да се пребори с Йеттел

Featured Replies

От години използвам две карти на йеттел-едната е на договор, другата -ми е нещо като служебен телефон, но ми е предплатена и я зареждам с ваучер. Целта ми е да може единият телефон винаги да ми е достъпен, а другия да си го изключвам или да намалям звука, за да не ме притесняват на него, Затова и са ми две картите. Но наглеците от йетел искат всиюко да събера на едно място, години наред ме убеждават, а сега започнаха да ми правят най-големите номера на света, за да си направя само един телефон. Може ли чошек да се пребори с Йетел. Ще спрат ли с номерата, ако си плащам само по изипей, без да влизам в офисите им, или ще ми продължат да се келешат докато си постигнат целта.

прехвърли си предплатения на  А1 трябва да го зареждаш на  3 месеца или ти взимат предплатените минути или може да го ползваш само да те търсят на него и да го зареждаш   на една година

преди 6 минути, Веси Филипова написа:

а сега започнаха да ми правят най-големите номера на света,

Какви номера, по точно?

преди 6 минути, Веси Филипова написа:

за да си направя само един телефон.

Предлагат ти телефон 2 SIM или.....?

• Автор
преди 5 минути, teo-glavata написа:

Какви номера, по точно?

Предлагат ти телефон 2 SIM или.....?

Не , искат да си събера услугата в едно, т. е. да имам само една карта с един телефонен номер, т. е, да нямам предплатен, а аз искам за чуждите хора да мога да си изключвам телефон или да го намалям, да не ме намират , когато си поискат, за сметка на това роднините ми и приятелят ми да ме намират по всяко време на телефона ми, който си е на договор и никога не е изключен или намален. АЗ ТАКА ИСКАМ. ДВА отделни телефонни номера-единият -на договор, а другия-резервен,макар, че и той по едно и също време на месеца си му вкарвам пари. Егати наглеците. Ако продължат да се правят на отворени, ще си ги прехвърля и двете неща към А1, , ЩЕ СЕ НАБУТАМ МАЛКО ЗА ТРИ МЕСЕЦА ДА ПЛАТЯ ТАКСИТЕ, АМА ПОНЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВА.

преди 3 минути, Веси Филипова написа:

Не , искат да си събера услугата в едно, т. е. да имам само една карта с един телефонен номер, т. е, да нямам предплатен, а аз искам за чуждите хора да мога да си изключвам телефон или да го намалям, да не ме намират , когато си поискат, за сметка на това роднините ми и приятелят ми да ме намират по всяко време на телефона ми, който си е на договор и никога не е изключен или намален. АЗ ТАКА ИСКАМ. ДВА отделни телефонни номера-единият -на договор, а другия-резервен,макар, че и той по едно и също време на месеца си му вкарвам пари. Егати наглеците. Ако продължат да се правят на отворени, ще си ги прехвърля и двете неща към А1, , ЩЕ СЕ НАБУТАМ МАЛКО ЗА ТРИ МЕСЕЦА ДА ПЛАТЯ ТАКСИТЕ, АМА ПОНЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВА.

Te не искат, а ти предлагат вариант. И това го правят консултантите, защото за тях подобни неща носят бонуси. Докато оператора предлага в портфолиото си предплатена услуга, можеш да си я ползваш без проблеми - не забравяй, че и за предплатената карта имаш договор. Далеч по лесно е да се следи един абонат по един номер, отколкото по два

преди 2 минути, Веси Филипова написа:

Ако продължат да се правят на отворени, ще си ги прехвърля и двете неща към А1, , ЩЕ СЕ НАБУТАМ МАЛКО ЗА ТРИ МЕСЕЦА ДА ПЛАТЯ ТАКСИТЕ, АМА ПОНЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВА.

евентуално и там ще ти правят същите номера

една ме убеждаваше че  щяло да  ми излезе по-евтино ако  мина на договор  отколкото на предплатени услуги

даже май са ми барникали предплатената програма  щото така са решили но не ме интересува особено телефон  ползвам само да ме търсят и за 112

решението е договор на иетел 

и предплатени на  А1

може би предплатените на виваком са по-добри  но не съм сигурен

но пък с тях имах друг проблем собственика на номера почина и ми искаха удостоверение на наследници ...

и после ми пратили на съдебен изпълнител ....  на умрял човек....

и  на съдебния изпълнител му казах парецела на гроба и се хвана за главата...

иначе  може да пуснеш  сигнал към управата дали вярно е така както казват от иетел или някой си прави своеволия

А1 са същите боклуци, преди имах прима карта и за да не ми досаждат всеки пък като я зареждам да мина на договор. я зареждах по разни магазинчета с ваучери. Иначе това с трите месеца е много гадно условие, ако ползваш като мене тогава само за да ме търсят се натрупва доста голяма сума която, а си закъснял с трите месеца и от ментел ще ти я прилапат.

преди 39 минути, Веси Филипова написа:

От години използвам две карти на йеттел-едната е на договор, другата -ми е нещо като служебен телефон, но ми е предплатена и я зареждам с ваучер. Целта ми е да може единият телефон винаги да ми е достъпен, а другия да си го изключвам или да намалям звука, за да не ме притесняват на него, Затова и са ми две картите. Но наглеците от йетел искат всиюко да събера на едно място, години наред ме убеждават, а сега започнаха да ми правят най-големите номера на света, за да си направя само един телефон. Може ли чошек да се пребори с Йетел. Ще спрат ли с номерата, ако си плащам само по изипей, без да влизам в офисите им, или ще ми продължат да се келешат докато си постигнат целта.

Те могат да си искат много работи, но без твое съгласие не може да стане. 

тая гавра с трите месеца   тръгна от иетел  дето  ти взимат парите

после и   А1 се научиха да  ги взимат

обаче понеже съм отмъстителен

сега печелят по 10 лв на година от мен и преди да ми ги вземат ги дарявам с смс

само тая година се прецаках

първо заредих 10лв  да си запазя номера но не бях сигурен понеже там има едни врътки с ддс да не се окаже че ддсто ме е прецакало и за всеки случай заредих  още 15лв

и забравих да ги  даря

така че тая година 25 лв от мене за  А1 другата 15 лв ако не вдигнат сумата за запазване на картата  щото е криза ... 

Аз съм вивата на договор.Сметката се плаща през банка автоматично.Не се разправям с офиси и разни недоносени служители.С предплатените не съм запознат как се зареждат.Ама колкото по-малко контакти със служители, толкова по-добре.

преди 1 час, Веси Филипова написа:

Аз успях, и доста други. Мен ме караха да си сменям плана понеже не се поддържал и щели да ми спрат картата. Е вече пета година не я спират само ми сменят плана с цена близка до предишната.

Спри да ходиш в офис, не знам защо ама като минеш през офис и после ти "запалват" телефона.

Не , искат да си събера услугата в едно, т. е. да имам само една карта с един телефонен номер, т. е, да нямам предплатен, ...

Те може да искат изобщо да нямаш телефон. И между другото, колкото повече несигурност показваш, толкова повече ще те притискат.

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

...може да се пребори човек...

...чакаш да свърши рунда...2-те години...

...и дим да те няма...

...само Globul бяха...,,хора"...12 години им бях клиент...гъркът знаеше да си пази старите клиенти...

...след двете препродажби и преименувания станаха 3,14дераска компания...

Да! = Не съм сключвал договор с тях! 

Успех

п.п. Пий една студена вода и забрави! = По-добре се ориентирай към водката! :) 

От близо 20 години ползвам карта на Йетел. Зареждам 8 лв. на 2 месеца като имам 30 безплатни минути към мрежата на Йетел за 1 месец. Доволен съм и не мисля да минавам на договор.

преди 4 часа, Веси Филипова написа:

Може ли чошек да се пребори с Йетел.

Да, може, с помощта на вълшебните думички "Не, благодаря :) ". Задължително с усмивка накрая.

преди 10 часа, Rudy M. написа:

Да, може, с помощта на вълшебните думички "Не, благодаря :) ". Задължително с усмивка накрая.

Е, то вълшебни думички много... примерно, на прима виста - Нямам интерес, благодаря... Кое от нямам интерес не разбрахте... Разбирам... Мога да ви го изчукам и на каменна плоча, ако ви се намират длето и чук... Важното е наглецът да чувства, че не е по силите му да притесни събеседника, че последният спокойно и любезно се eбaвa с него (а не обратното), че не може да направи нищо и няма никакъв шанс за комисионна.

Харесвам досадниците. В повечето случаи ме зареждат позитивно. Пиша в повечето, защото понякога не ми се занимава.

• Автор
преди 1 час, lebel написа:

Е, то вълшебни думички много... примерно, на прима виста - Нямам интерес, благодаря... Кое от нямам интерес не разбрахте... Разбирам... Мога да ви го изчукам и на каменна плоча, ако ви се намират длето и чук... Важното е наглецът да чувства, че не е по силите му да притесни събеседника, че последният спокойно и любезно се eбaвa с него (а не обратното), че не може да направи нищо и няма никакъв шанс за комисионна.

Харесвам досадниците. В повечето случаи ме зареждат позитивно. Пиша в повечето, защото понякога не ми се занимава.

ще пробвам с твоя метод- и аз ще стана дотам дразнител, че да се откажат да се занимават с мен.

ще пробвам с твоя метод- и аз ще стана дотам дразнител, че да се откажат да се занимават с мен.

Трее си вътрешно убедена, че ш'се справиш. Тия сякаш са минали кастинг за сензитивност към притесненията на хората. 

И ме махни от "решението", моля те. Разваляш ми имиджа. Ако не можеш сама, помоли можещ. Не се шегувам.

Иначе, действително е забавно. Всеки път, когато разговорът тръгне в тая посока, си спомням с удоволствие за едно девойче (разказвал съм го вече и затова , с твое позволение ще го копна... когато пиша нещо по два пъти, имам чувството, че се минавам), което издекламира по телефона първата част от... ъъ, пролога, приблизително в следващия ред (щото има и друг, който не е удобен)... "Здравейте! (май имаше "Казвам се...") Разговорът ни се записва..." и тук, преди да каже "с цел подобряването на ... каквото и да е", ловко се вмъкнах и невинно попитах "Що? Да си пускате гласа ми в трудни моменти?". После, да си призная малко ми дожаля и се опитах да помогна с "Кажете де, що се умълчахте така..." Каза нещо детето (не помня какво), но помня, че в гласа му липсваше първоначалната радост от живота. И се почувствах некак виновен. Гадюка съм си аз. Не се гордея. Просто факт.

преди 6 часа, Веси Филипова написа:

минават много хора и  си част от тълпата

за да стане нещо трябва да стане  скандал и  да те запомнят и да  те отбягват 

преди 6 часа, aslan88 написа:

Изи пей има каси в изобилие, ходете да плащате само там да ви е мирна главата от нахални и алчни офисни плъхове по телекомите.

и аз така само изипей баща ми ходи  се оправя с договорите им 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.