Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся дизайнер за дрехи

Featured Replies

Здравейте,

Търся човек, който може да ми помогне с дизайн за дрехи, основно тениски.
Имам идеи за концепцията и посланията, които бих искал да предават, но ще ми е необходима помощ със софтуерната част, както и с изработката на цялостния дизайн.

Освен това бих се радвал и на допълнителни предложения и креативни идеи за самия дизайн.

• Автор

Здравей, благодаря за информацията, но това по какъв начин ще ми помогне? Аз търся моден дизайнер, не цветово ориентиране.

Благодаря все пак.

преди 1 час, MasterData написа:

Здравей, благодаря за информацията, но това по какъв начин ще ми помогне? Аз търся моден дизайнер, не цветово ориентиране.

Благодаря все пак.

Mоден дизайнер (по близо до художник) или човек, който познава различните софтуерни инструменти за работа с графика и познава различните технологии за изработка /печат/ върху текстил?

Печата е най-лесен. Почти във всеки мол има печат върху тениски - буквално всичко могат да ти сложат. Ако е на едро вероятно ще те свържат с баш печатницата. Виж за дизайнера там си трябва професионален шивач. Преди години имаше в блока над ХЕИ (там са ми шили костюм по поръчка), но много се съмнявам да го има още. Аз бих проверил в скъпите магазини в моловете, които продават костюми. Те си имат собствени шивачи и са професионалисти.  

преди 2 часа, MasterData написа:

Благодаря все пак.

няма значение дизайна важно е да е евтино и модерно 

бяла тенска за  5-6 лв....

преди 10 минути, Banesc54 написа:

няма значение дизайна важно е да е евтино и модерно 

бяла тенска за  5-6 лв....

Човек, стига си писал глупости по темите на хората. Не е нужно на всяка тема да имаш коментар, неотговарящ на питането на потребителите.

току-що, plmen88 написа:

Човек, стига си писал глупости по темите на хората. Не е нужно на всяка тема да имаш коментар, неотговарящ на питането на потребителите.

не виждам смисъл  от темата

като изляза на вън и виждам само  бели и черни тениски

поне тва е мойто мнение 

Ама нали за това е форума - да се пита всичко. Това, че ти и аз не разбираме от дизайнерски дрехи, не означава че темата е безсмислена.

преди 8 минути, plmen88 написа:

На този "специалист по всичко" трябва да му се забрани да пише в темите на новите потребители, които се обръщат с молба за помощ.

преди 17 минути, plmen88 написа:

Печата е най-лесен. Почти във всеки мол има печат върху тениски - буквално всичко могат да ти сложат.

Така е, но "машинариите" са за единични бройки /незаивисимо от технологията/. То и аз прявя по някоя и друга тениска от време на време. Независимо цвета на текстила - светъл или тъмен - просто технологията е различна (примерно бял тонер), но си е бавно и е "играчка". 

преди 21 минути, plmen88 написа:

Ако е на едро вероятно ще те свържат с баш печатницата. Виж за дизайнера там си трябва професионален шивач.

Работил съм повече от 5 години /не в бг/ на машина за печат в/у текстил - Roll to Roll. Там печата е 1-ви в технологичната карта - преди разкроя и самото ушиване на дрехата. Ама....си е цифра подобно животно. Мога да доставя подобна машина (използвана) и да я пусна в експлоатация, но пак казвам - говорим за 6 цифрена сума в $, без транспорта

преди 11 минути, Banesc54 написа:

не виждам смисъл  от темата

поне тва е мойто мнение 

Що не вземеш да се гръмнеш най-накрая!

преди 16 минути, Banesc54 написа:

поне тва е мойто мнение 

Spoiler

Това е защото си далтонист.А на пратика света е шарен и затова е интересен!

преди 9 минути, Greta Simmer написа:

На този "специалист по всичко" трябва да му се забрани да пише в темите на новите потребители, които се обръщат с молба за помощ.

гледай си там симпса

току-що, ivan_pop написа:
  Затвори скритото съдържание

Това е защото си далтонист.А на пратика света е шарен и затова е интересен!

някакво ми е незначително кой какво носи

дали ще е с яка или без тва е основната разлика 

преди 13 минути, plmen88 написа:

Ама нали за това е форума - да се пита всичко. Това, че ти и аз не разбираме от дизайнерски дрехи, не означава че темата е безсмислена.

не мисля че има пазар в БГ за това

има си китайски  и индийски магазини и по левче а сме пенсионреска държава гледат от там да купуват най- евтиното

и другите пари под  дюшека 

държавните чантажии  също

ама те   харчат рестото по  казина кретенисимо  алкохол цигари  храна  и техника черна бяла ремонти 

преди 3 минути, Banesc54 написа:

гледай си там симпса

някакво ми е незначително кой какво носи

дали ще е с яка или без тва е основната разлика 

:offtopic_s:

Абе винкел, ще кажеш ли нещо конкретно по НЯКОЯ тема, в която си се включил? 

плюс тва има дрехи втора употреба  магазини доста 

в момента българия се е заринала от дрехи 

на всяка улица и пресечка магазин за дрехи тва не е нормално трябва в един град да има 2-3 магазина за дрехи 

а както казах и вмагазинете по левче продават...

преди 6 минути, Banesc54 написа:

плюс тва има дрехи втора употреба  магазини доста 

в момента българия се е заринала от дрехи 

на всяка улица и пресечка магазин за дрехи тва не е нормално трябва в един град да има 2-3 магазина за дрехи 

а както казах и вмагазинете по левче продават...

Какво общо има този ти пост, с питането на автора:

преди 3 часа, MasterData написа:

Здравейте,

Търся човек, който може да ми помогне с дизайн за дрехи, основно тениски.
Имам идеи за концепцията и посланията, които бих искал да предават, но ще ми е необходима помощ със софтуерната част, както и с изработката на цялостния дизайн.

Освен това бих се радвал и на допълнителни предложения и креативни идеи за самия дизайн.

преди 1 минута, teo-glavata написа:

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Имам идеи за концепцията и посланията, които бих искал да предават,

важна е цената

тия послания  обикновено  се правят с маркетинг и една друга дума  но не се сещам в момента 

така че бизнесплана може да се промени свързан към известни личности с цел популяризация

също така гледам по някой дрехи слагат маниста и флинифлюшки  пластмаси и тва като се пусне в пералнята се откача и прецаква пералнята 

после трябва да се разглоби пералнята на части да се поправи 

Мда, Вземаш тениска за 8~10 лева, набиваш ѝ един надпис и я продаваш за £170. Балъци които да я купят с лопата да ги ринеш.

преди 6 минути, ined написа:

Мда, Вземаш тениска за 8~10 лева, набиваш ѝ един надпис и я продаваш за £170. Балъци които да я купят с лопата да ги ринеш.

Да, когато зад гърба си имаш бранд, така се прави

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Да, когато зад гърба си имаш бранд, така се прави

какъв бранд тва е от китай

парцалки и дрънкулки на боржуазията....

току-що, Banesc54 написа:

какъв бранд тва е от китай

Вярно е, че Китай е доста сериозен пазар за бранда "Ferrari". Ама нали си прост, да те светна:

Абсолютно всичко, което с бранда на Ferrari /облекло и обувки/ се произвежда от Puma. Облеклото е във завода на Puma в Италия, обувки/маратонки са от завода на Puma  в Малайзия.

И м/у другото - гумите за Formula 1 на Pirelli се произвеждат единствено и само в базата на италианците в Турция

преди 31 минути, ined написа:

На пръв поглед може да изглежда така, но истината е, че има разлика при допир.

преди 50 минути, Greta Simmer написа:

На пръв поглед може да изглежда така, но истината е, че има разлика при допир.

Дали? И как точно разбра каква е на допир от тоя сайт? Пише  pure cotton - или 100% памук. Колко различна може да бъде на допир една памучна тениска?  Хубаво била е безшевна - да кажем няма да е 10 ами 20 лева, ама от там нататък не виждам  никакви екзотики или по-специални текстури или материали като примерно на оригиналните футболни тениски.

преди 1 минута, ined написа:

Дали? И как точно разбра каква е на допир от тоя сайт? Пише  pure cotton - или 100% памук. Колко различна може да бъде на допир една памучна тениска?

Бранд! Пари! Престиж! Имам фланелки на Ferrari ot 2009-2010 - говорим за качество и престиж

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.