Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да върна стария изглед на телефона?

Featured Replies

Здравейте. Телефона ми от няколко дена си промени изгледа на менюто. По различен начин показва контактите, преди като звънеше дърпах нагоре и отваряше разговора сега трябва да дърпна настрани.. 

На приятели се е случило същото, а те са сас други марки телефони. Моя е моторола.

Има ли начин да въран стария изглед и къде да изкрлюча че да спра тези обновления

534553947_2610598602614407_3025105494925

Разрешен от Богатир

Може да пробваш да намериш и инсталираш по-стара версия или друго приложение за обаждания. И вече има такава тема, може да я разгледаш.

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Ако въпросния проблем се е появил след актуализация на приложението контакти деинсталирай актуализацията и виж дали ще има промяна.

Няма как да се деинсталира.

преди 13 минути, Raze написа:

Няма как да се деинсталира.

Защо да няма как и в play магазина дава деинсталиране. А също може и от настройки навигира до приложения и от там да деинсталира актуализацията и да се върне фабричната версия на приложението.

А и снимката която е постнал автора е от приложението телефон.

През настройките на приложенията не става, но през гугъл магазина успях да премахна ъпдейта и се върна старото приложение. Това е начина, след това се забраняват автоматичните обновления на приложенията и това приложение не трябва да се обновява.

преди 1 минута, Raze написа:

През настройките на приложенията не става

И през настройките на приложенията става като цъкнеш на приложението горе в десния ъгъл имаш шорткът (квадратчето със стрелка)app info-app details in store до него са трите точки от там се деинсталират актуализациите.

преди 17 минути, Raze написа:

През настройките на приложенията не става, но през гугъл магазина успях да премахна ъпдейта и се върна старото приложение. Това е начина, след това се забраняват автоматичните обновления на приложенията и това приложение не трябва да се обновява.

Прави разлика, между деинсталиране та приложение и деинсталиране на обновления. За предварително инсталирани приложения е възможно само второто.

• Решение

Отиваш на Приложения - Телефон - Хранилище и кеш - Изчистване на кеша и Изчистване ан данните - Промяна на системните настройки, даваш на Не е разрешено, за да не се промени отново. 

537563922_1178769647617460_3264998136572

535146600_2138393593309612_8534192676463

536578881_1703043297070224_5818208576902

537367386_766142516310319_88749146783425

преди 3 часа, Богатир написа:

Отиваш на Приложения - Телефон - Хранилище и кеш - Изчистване на кеша и Изчистване ан данните - Промяна на системните настройки, даваш на Не е разрешено, за да не се промени отново. 

537563922_1178769647617460_3264998136572

535146600_2138393593309612_8534192676463

536578881_1703043297070224_5818208576902

537367386_766142516310319_88749146783425

Лоша работа..........! :( прочетох Гошо баничката и ми се дояде баничка, а тук няма!

Влез в гугъл магазина и забрани обновяванията, не си ги забранил.

Цитат

open the Play Store app, tap your profile icon in the top-right, then select Settings > Network preferences > Auto-update apps, and finally choose Don't auto-update apps

Аз също не харесвам промяната и опитах да деинсталирам актуализацията, но при мен се виждат други прозорци и няма инструменти за това, няма как да изпълня препоръките. Изчистих всички данни и кеша, но нищо не се промени. Да не би версията на Андроида (13) да е стара и за това да се вижда по друг начин?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

преди 16 минути, Panzer 4 написа:

Аз също не харесвам промяната и опитах да деинсталирам актуализацията, но при мен се виждат други прозорци и няма инструменти за това, няма как да изпълня препоръките. Изчистих всички данни и кеша, но нищо не се промени. Да не би версията на Андроида (13) да е стара и за това да се вижда по друг начин?

2.jpg

Горе-дясно от трите точки ще ти излезе опцията за деинсталиране на актуализации или през google play магазина го намираш и uninstall.

И след това да не забравиш да деактивираш автоматичното обновяване през гугъл магазина, както съм написал по-горе, че пак ще се обнови. Реално най-добре свиквай с новото приложение, рано или късно ще се наложи.

преди 20 часа, Raze написа:

Горе-дясно от трите точки ще ти излезе опцията за деинсталиране на актуализации или през google play магазина го намираш и uninstall.

И след това да не забравиш да деактивираш автоматичното обновяване през гугъл магазина, както съм написал по-горе, че пак ще се обнови. Реално най-добре свиквай с новото приложение, рано или късно ще се наложи.

Някой приложения се update-ват автоматично въпреки, че е забранено Automatic Updates!

на 24.08.2025 г. в 20:34, цър-вул написа:

Това е новото приложение Телефон на Андроид.

...ми бързат да актуализират бе братче...

...от година и нещо ми излиза ,,налични са обновления 1.0.11.0..."...тва на poco f5pro...

...не го барам щото всичко си ми върви...

...от 2-3 месеца като отворя смс-ите и там съобщава че имало актуализация...ма не барам щото така както са в момента ми харесват...

...от около седмица и на приложението телефон изскача-пак няма да актуализирам...

на 25.08.2025 г. в 11:22, Belefor написа:

Лоша работа..........! :( прочетох Гошо баничката и ми се дояде баничка, а тук няма!

...начи не е ли правена на печка ,,раховец"-баницата не струва...

...откакто купих на жената печка ,,миеле"-читава баница не съм ял...

...3 години вече...

...ама съм я предупредил-сгъне ли таа печка,следващата ще е ,,раховец",ако ще и от музейна експозиция да я купя...

на 26.08.2025 г. в 14:26, Panzer 4 написа:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

...още не съм актуализирал до hyperos...

преди 5 часа, _nib_ написа:

...начи не е ли правена на печка ,,раховец"-баницата не струва...

Спомням си още от детските ми години имахме раховец 01. Много хубава печка мусака баница кексове каквото се сетиш всичко става прекрасно, изпечено а не кат днешните, баклуци където ги продават и чакаш с часове и на края нищо не е опечено или ако е опечено то е от едната страна и върти кат гламав тавата да ти дойде акъла.

В избата си имам един раховец 01 и си го пазя най редовно като съм в избата да си поработвам и ме домързи да се кача в апартамента и взема че си направя мусака. 2020 Когато живеех при една от бившите ми жени малко преди да ме изгони буля и тя си имаше раховец 01 ама майка и все ми опяваше да не пипам фурната. Даже един път ме замери с библията дъртата вещица а един ден буля ме набара как съм ръгнал в фурната една платка да я пека и целия ден ми чете конско.:yanim:

841B761C-7CD6-8936-3A4A-B9870584997E.jpg?&cache&q=80&w=1024

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.