Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голямата черна котка, реалност или илюзия?

Featured Replies

преди 9 часа, ined написа:

Само дето Луна е сибирски, а не шуменски леопард. Защо тогава я слагаш в темата?

Колко ненаблюдателен трябва да е човек за да си помисли изобщо, че леопарда от канала е шуменския точно...? Защо я слагам Луна в темата? Ами защото да стане видно, че не е кой знае каква философия да се отглежда леопард и в апартамент, както и да се придобие реална представа за размерите му в сравнение с тези на голямо куче. Походката, движенията на леопарда, както и типичната дълга опашка с характерна извивка също са показателни при сравнения с всички качени клипове с животното.

Не било философия ли, първо гледат я в отдалечено село в Сибир където почти няма други хора, и или собственичката или мъжа и са постоянно там. Второ законодателството в България забранява отглеждането на такива животни в домашни условия. Трето по клиповете се вижда, че пусната ли навън от къщата е постоянно с GPS тракер на врата да не се изгуби случайно. Могат да се изредят още един куп различия между двата случая.

Имаше ли смисъл да цитираш българското законодателство, след като повече се нарушава отколкото да се спазва?! Не виждам защо изпадаш в подробности за въпросния канал, след като вече обясних  защо съм го постнал. Да, някои се грижат за животните си, но други, каквито са вероятните собственици на такива животни в България, са със съвсем различен манталитет. Тук се взимат за показност и демонстрация на благосъстояние и надмощие над масата хора. 

на 3.09.2025 г. в 19:54, ivan_pop написа:

Черния леопард дето беше на Шуменското плато, беше забелязан на различни места в страната.Последно е наблюдаван близо до Дупница.

Въпроса е снимките и клиповете реални ли са, или са дело на Искуствения Идиот?

Нека коментарите да започнат сега!

Щом ги излъчват по телевизията ти как мислиш? 

Поредния "халюцинирал" от Сряда:  Черният леопард отново беше забелязан в Шуменското плато | NOVA

Да видим сега какви обяснения ще си изсмучат от пръстите, как за няколко дена едно и също животно се е придвижило от Дупница до Шумен... Да позная отново - едно че няма снимки и клип, а и е разказано от ловджия... няма нужда от коментар... То на клиповете не се вярва, а на голи ловджийски приказки...

• Автор

Аз предпоследния уикенд се готвя да ходя в Търговище на среща на випуска от ТМТ-то.

Въпроса е да ходя ли или не?Не съм суеверен ама с голяма черна котка не съм се срещал!

Върховния хищник е човекът а не котката

Пази се от хищници които се преструват на приятели и чакат удобен момент да те разкъсат

Ако все пак  те нападне носи си консерва с риба

Котките обичат риба

Гледай я в очите и не проявявай страх иначе ще те разкъса

• Автор

Чувал съм,че ако те подгони мечка трябва да се намажеш с изпражнения  тя няма да те закача че е гнуслива.

Черната котка дали е гнуслива?

преди 1 час, ivan_pop написа:

Чувал съм,че ако те подгони мечка трябва да се намажеш с изпражнения  тя няма да те закача че е гнуслива.

Нееее, не е гнуслива. Това е майтап, за да провокира въпрос: "А от къде изпражнения", а отговора е: "Ще има, ще има..."

Много по-вероятно е да те нападне мечка, отколкото черна пантера отгледана в домашни условия. 

преди 3 часа, ivan_pop написа:

Аз предпоследния уикенд се готвя да ходя в Търговище на среща на випуска от ТМТ-то.

Въпроса е да ходя ли или не?Не съм суеверен ама с голяма черна котка не съм се срещал!

Ванка!  Шегичка.

Тъй и тъй си решил да прескочиш на срещата, ще отидеш. Намажи се предварително с посочения материал от теб и яхвай коня към Търговище. Ще си подготвен поне, а иначе, като нищо може да си направи едно добро угощение черната "котка"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.