Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с телевизор Hisense

Featured Replies

Като пуснах днес телевизора си  на канала БТВ синема и както си гледам филм изведнъж каналът започва да излиза в малко правоъгълниче, все едно гледам портативен телевизор. Някой има ЛИ ПРЕДСТАВА какво се е случило и какво да натисна за да се върне екранът ми в реален размер.

• Автор
преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Това ефирна или кабелна телевизия е? Само на една програма ли прави проблем или на всички?

на всички. Умалено прозорце излиза с канала ., чвно телевизорът е една измислена марка. Освен да видя някъде упутване за самия телевизор. сблъсквали ли сте се с подобен проблем

преди 22 минути, Веси Филипова написа:

на всички. Умалено прозорце излиза с канала ., чвно телевизорът е една измислена марка. Освен да видя някъде упутване за самия телевизор. сблъсквали ли сте се с подобен проблем

Питаха те какъв вид сигнал подаваш на тв-то! Ако този телевизор поддържа PiP, виж дали не е активирано случайно

добре че не се е упутил от самосебе си - то ще косми щяха да бъдат

• Автор

и продължава и днес проблемът при пускане на дистанционното, излиза каналът в малко квадратче и със стрелки го намествам върху HTMi2 и се превръща в голям екран.

преди 55 минути, Веси Филипова написа:

и продължава и днес проблемът при пускане на дистанционното, излиза каналът в малко квадратче и със стрелки го намествам върху HTMi2 и се превръща в голям екран.

Включи HDMI кабела в друга HDMI букса на телевизора. Няма да е излишно и да се отвори дистанционното и да се почисти платката и гумените бутони от вътрешната им страна ако е с графитни контакти. Ако телевизора не е изключван от захранването/контакта дълго време, изключи го за десетина минути и пак го включи.

• Автор
преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Включи HDMI кабела в друга HDMI букса на телевизора. Няма да е излишно и да се отвори дистанционното и да се почисти платката и гумените бутони от вътрешната им страна ако е с графитни контакти. Ако телевизора не е изключван от захранването/контакта дълго време, изключи го за десетина минути и пак го включи.

чакам един познат да се върне от командировка и да направи тези неща, които казваш. Страх ме е да не забъркам още по-голяма каша. МНОГО СЪМ ЗЛЕ С ТЕХНИКАТА- НА ВИ СЪМ С НЕЯ. ПОНЕ УМЕЯ ДА СИ СМЕНЯМ КРУШКА, АКО СЕ НАЛОЖИ. захРАНВАНЕТО СЪМ ГО ИЗКЛЮЧВАЛА ВЧЕРА ЗА 10 СЕКУНДИ И ПАК ГО ВКЛЮЧИХ. иНТЕРЕСНОТО Е ЗАЩО ПРИ ВКЛЮЧВАНЕ НА ДВЕТЕ ДИСТАНЦИОННИ СЕ ПОЯВЯВА ТОВА МАЛКО ЕКРАНЧЕ ВЛЯВО.мАРКАТА НА ТЕЛЕВИЗОРА Е ТЪПА НАЙ ВЕРОЯТНО .мерси за консултацията БОМОН.

преди 2 минути, Веси Филипова написа:

мАРКАТА НА ТЕЛЕВИЗОРА Е ТЪПА НАЙ ВЕРОЯТНО

Не е от първите 4-5, но не е и толкова лоша. 

преди 3 минути, Веси Филипова написа:

иНТЕРЕСНОТО Е ЗАЩО ПРИ ВКЛЮЧВАНЕ НА ДВЕТЕ ДИСТАНЦИОННИ СЕ ПОЯВЯВА ТОВА МАЛКО ЕКРАНЧЕ ВЛЯВО

Щом си с 2 дистанционни, значи едното е за телевизора, а с другото командваш устройство? Ако е така, остави устройството включено, а спирай и пускай само телевизора с неговото дистанционно.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Щом си с 2 дистанционни, значи едното е за телевизора, а с другото командваш устройство? Ако е така, остави устройството включено, а спирай и пускай само телевизора с неговото дистанционно.

Намери си втора версия на оная кака... Май и тя беше Веси. Дано не са една съща.

преди 1 минута, Докладчик написа:

Дано не са една съща.

Оная ме мрази, щото съм бил прекалено директен и безцеремонен, и бяга от мене като дявол от тамян.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Оная ме мрази, щото съм бил прекалено директен и безцеремонен, и бяга от мене като дявол от тамян.

А, да не мислиш че и тази ще ти се церемони?  Като обърка двете дистанционни и се появи екранче отдясно.

Всъщност - може да се дублират... Някой пита ли я дали е с твбокс?

преди 17 минути, Докладчик написа:

Всъщност - може да се дублират... Някой пита ли я дали е с твбокс?

на 6.09.2025 г. в 18:26, teo-glavata написа:

Питаха те какъв вид сигнал подаваш на тв-то! Ако този телевизор поддържа PiP, виж дали не е активирано случайно

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Не съм догледал... Но все пак, яко изключи и включи устойствата, пак се сдвояват, дори и без pip. След време, да речем няколко часа, пак се разединяват и става страшен буламач...

Поправи ме ако греша. Не съм много сигурен дали опцията бешие все едно дали е включена или се лови по подразбиране от тв и тв бокс - размешано.

• Автор
преди 2 часа, Joss Bomon написа:

okej.

преди 2 часа, Докладчик написа:

Намери си втора версия на оная кака... Май и тя беше Веси. Дано не са една съща.

не съм аз, аз уважавам Бомон, а онази го мразела.Той е интелигентен и начетен човек.

В момента гледам Джон Уик по Нова с Киану Рийвз, Справя се много добре Сам прави каскадите и язди кон, И талант има даже. ПРИЯТНА ВЕЧЕР ПРИЯТЕЛИ!

• Автор

продължава сагата с моя странен телевизор. Връщам се от разходка, пускам си БТВ-излиза в малко правоъгълниче, почвам със стрелките да си намествам нещата за да се превърне в голям екран както вчера успях с налучкване разбира се, но този път не ми проработи късметът, а нещата се озоваха в радиостанциите. В момента съм на 608 радиостанция и се въртя в кръг. Нищо не се получава. Човекът който може да ми помогне е отишъл на море.Боже, ще трябва да го върна , в гаранция е. Досега не съм виждала такъв телевизор.

преди 8 часа, Веси Филипова написа:

продължава сагата с моя странен телевизор. Връщам се от разходка, пускам си БТВ-излиза в малко правоъгълниче, почвам със стрелките да си намествам нещата за да се превърне в голям екран както вчера успях с налучкване разбира се, но този път не ми проработи късметът, а нещата се озоваха в радиостанциите. В момента съм на 608 радиостанция и се въртя в кръг. Нищо не се получава. Човекът който може да ми помогне е отишъл на море.Боже, ще трябва да го върна , в гаранция е. Досега не съм виждала такъв телевизор.

https://www.ръководства.bg/телевизори/hisense

Много си точна но не правиш нещо както трябва.

А на горния пост не обръщай внимание едно си баба знае и на него бай.

Още  един клоун тик -ток маниак

• 9 месеца по-късно...

Преди два дни си купих нов телевизор, 55 инчов Hisense, привлечен от многото му възможности и високи показатели, много добра цена. Всичко хубаво, работи чудесно, картината е брилянтна. Има един USB вход, в който като пъхна една флашка с видеоклипове във формат МР4 , нищо не става. Прерових му всички менюта десет пъти, но не мога да я намеря къде е. Във всичките му упътвания няма нито дума за това. Писах на фирмата, да видим дали ще отговори някой. Някой ако знае нещо повече? В стария телевизор Сони каквото и да включа в USB входа, веднага се изписва на екрана.

преди 50 минути, Paul написа:

Преди два дни си купих нов телевизор, 55 инчов Hisense, привлечен от многото му възможности и високи показатели, много добра цена. Всичко хубаво, работи чудесно, картината е брилянтна. Има един USB вход, в който като пъхна една флашка с видеоклипове във формат МР4 , нищо не става. Прерових му всички менюта десет пъти, но не мога да я намеря къде е. Във всичките му упътвания няма нито дума за това. Писах на фирмата, да видим дали ще отговори някой. Някой ако знае нещо повече? В стария телевизор Сони каквото и да включа в USB входа, веднага се изписва на екрана.

Ако е Андроид телевизора ,инсталирайте Tv File Commander и от там ще управлявате

преди 56 минути, Paul написа:

Тези телевизори идват с Vidaa OS, най вероятно е нужен файлов мениджър който потърсете в маркета за апликации и инсталирайте.

преди 1 час, Paul написа:

Не е лесно да си кука...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.