Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

My Vivacom много зле

Featured Replies

От много години съм потребител на Виваком и в началото бяха супер. Имам чувството, че с времето вместо да се подобряват, все по-зле стават. 

Имам няколко предплатени карти и като се логнех на телефона последната не й се показваха данните, а само въртеше. Реших да се отпиша и пак да се впиша и вече съвсем не мога да се логна от тел - Възникна грешка; и това е. Чистих кеш преинсталирах не става. Пробвах през сайта на компютър. Успях да си платя една фактура и веднага изчезнаха всичките ми други услуги и фактури. Сега и през сайта дава грешка при логване. Гледах Гугъл плей страницата на приложението им и е ужас от проблеми в ревютата. Кой по дяволите им прави софтуера?

Аз лично нямам никакви проблеми и доста бързо си зарежда всичко, но пък тъкмо свикнеш с нещо и те вземат та го променят и сега докато свикна и с това...

Че, платформата им е "отвратителна" е факт! НО, в този случай подхождам по следния начин: По-добре => по-малкото зло. Изцяло разчитам на приложението на моята банка при електронното банкиране, макар, че и там имам забележки, но това е друга тема. 

Принципно аз съм привърженик на структурното програмиране и затова не ми харесва "My Vivacom", но в тяхната система е по-важно ти какъв обект си!? За да получиш качествена услуга! При тях не става за 5 лв. да получиш "премиум" (преференциална)  скорост! 

Нямам никакви проблеми с my.vivacom нито със старата, нито с новата верися. Не я ползвам на телефона, винаги през браузър на компютър. Не ползвам и апликацията, защото при андроид телефони се дънеше предо 2-3 години.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Днес пробвах да заредя на Oppo 5 Pro 4G и приложението зареди нормално. Но на хулавейчето продължава да стои на черен прозорец при стартиране. 

• 1 месец по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.