Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЗАЩО УВАЖАЕМИТЕ ЖУРНАЛИСТИ НЕ ИЗЛЪЧВАТ НИЩО ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА НАРОДА

Featured Replies

По основните телевизии никой нищо на казва за протестита на Възраждане, за това, че народът излиза на протест срещу наглото царуване на двете наедрели от дерибейството и хитрините си същества, не мога да ги нарека по друг начин.

Защо викаш? Защо си в истерия? 

Я уточни къде не е отразено?!

Антиправителствен протест на "Възраждане" се провежда в София - По света и у нас - БНТ Новини

Е, да чакам ли благодарност от теб, че и тук вече е отразено?! :) 

преди 4 часа, Веси Филипова написа:

По основните телевизии никой нищо на казва за протеститe на Възраждане, за това, че народът излиза на протест срещу наглото царуване на двете наедрели от дерибейството и хитрините си същества, не мога да ги нарека по друг начин.

Защото са пpocтитyтkи = продават се за заплата.
А трите БНТ, бТВ и Нова са на ръчно управление от посолствата, UK, USA DE ...

Ти пък к'о се месиш, гледай си там крадената телевизия и остави българските проблеми на живеещите в България.

Любимо ми е когато комунистически партийки които лобират за интересите си и интересите на блатна комунистически изостанала държава с която сме се разделили преди 36г. поради тотален фалит на един утопичен строй.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Белгийче как е под чехъла на белгийската крава. Върви ли соц идилията

преди 6 часа, Веси Филипова написа:

По основните телевизии никой нищо на казва за протестита на Възраждане, за това, че народът излиза на протест срещу наглото царуване на двете наедрели от дерибейството и хитрините си същества, не мога да ги нарека по друг начин.

Защото не им понася, така им е наредено. Платени телевизии. Народа не трябва да се информира защото може да стане опасен! Всичко се крие! Ако щеш и референдуми не се разрешават и т.н. Мафията управлява! Преимер: Повечето от хората не искат еврото, но кой ги слуша!? Така и с телевизийте. Дава се това което понася на управляващите! Тръмп, Тръмп, Тръмп. Какво мисли Тръмп, жена му сестра му , цялото семейство! Коя си е слижила силикон, или се е развела, кой кого е пребил или заклал... Това е НАЙ - важното нещо на света. Естествено много от "новините" се преработват....Какво друго!

преди 48 минути, ostavime написа:

2-3 хил. човека ли са народа? 

Какво да правиш неолиберализъм, всеки трябва да се слуша и да му се угажда.

Аз пък се чудя, защо трябва да гледате трите тъпи телевизий във век с многобройни информационни канали. За всекиго има по нещо. Или може би ще кажите бабите не знаят. Да, но дали искаме съдбата ни да зависи от хора, които се надяват да се информират само от три прогнили телевизионни канала?

• Автор
преди 1 час, ostavime написа:

2-3 хил. човека ли са народа? 

50000 човека са били ОСТАВИМЕ! БОЙКО АКО ИМАШЕ НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО ЩЕШЕ ДА СИ ТРЪГНЕ САМ, започва да ми прилича на НИКОЛАЕ ЧАУШЕСКУ по келешлъка си, само че при нас няма толкова смел човек като оня в Румъния.

преди 1 час, Zolin написа:

Любимо ми е когато комунистически партийки които лобират за интересите си и интересите на блатна комунистически изостанала държава с която сме се разделили преди 36г. поради тотален фалит на един утопичен строй.

Белгийче как е под чехъла на белгийската крава. Върви ли соц идилията

Белгиеца си е направил сметката. Няма да пълни гушата На ШИШИ И ТИКВОКО. Ашколсум Белгиец.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Ашколсум, БЕЛГИЕЦ.

преди 40 минути, Веси Филипова написа:

Белгиеца си е направил сметката. Няма да пълни гушата На ШИШИ И ТИКВОКО. Ашколсум Белгиец.

Веске и при теб функционалната неграмотност е на ниво.

преди 47 минути, Веси Филипова написа:

50000 човека са били ОСТАВИМЕ!

Как само 50 000 !? Аз чух от една жена че са били милиарди копейки от цялата вселена :giggle1:

539699292_122181643250362362_2689084236024207702_n.jpg

преди 2 часа, Zolin написа:

Върви ли соц идилията

Всичко е чудесно тука, представи си само 400 € за един семестър в университета в Люксембург, където е вече студент и синът ми. А в същото време заплатите са най-високите в целия ЕС в малката държавица. 

В петък една която е вече втори курс там, го запознала с една нейна приятелка украинка, която живее на общежитие, най-вероятно безплатно, защото майка ѝ украинката живее като бежанка в Люксембург в някакви общи помещения с други бежанци.

Те това е социализъм, идваш натрапник от Украйна и те обгрижват и пари ти дават и детето ти го приели в университет да учи.

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Всичко е чудесно тука, представи си само 400 € за един семестър в университета в Люксембург, където е вече студент и синът ми. А в същото време заплатите са най-високите в целия ЕС в малката държавица. 

В петък една която е вече втори курс там, го запознала с една нейна приятелка украинка, която живее на общежитие, най-вероятно безплатно, защото майка ѝ украинката живее като бежанка в Люксембург в някакви общи помещения с други бежанци.

Те това е социализъм, идваш натрапник от Украйна и те обгрижват и пари ти дават и детето ти го приели в университет да учи.

А защо си чехльо

Ей ги цветовете на нацията искали левове от махалите :giggle1:

Истински български патреоте с съветцки знамена :lol6:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'ይዝመኔ POCCИA POCcИR 13.09 13.092025 2025 12:57'

Истинска ПатреОтка протиФ еврото :giggle1:

Може да бъде изображение с 5 души

Е как ще отразят като свинята и тиквата не са разрешили?
Ма мноо сте ми готини като почнете да ми разправяте колко сте свободни.

Апропо нещо за протестите във Франция да си чула? Например за вчерашните погроми в Париж? Затова че цялата страна е блокирана а Макарон се е посрал и го няма никакъв?

преди 3 часа, Bubbles написа:

Апропо нещо за протестите във Франция да си чула?

Па дай .... аз пък ще дам протеста в: "Да обединим Кралството": 100-хиляден антимигрантски протест в Лондон почете и Кърк (видео/снимки) | dnes.dir.bg те ти да види какво е народ! :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.