Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дистанционно на А1 за интерактивна телевизия.

Featured Replies

Досега бях с КАМодули с карти ,но реших да ги сменя с устройстравата на А1 за интерактивна телевизия.Но греда се получи малко тъй като двата ми телевизора са в една стая около 25м2 в двата края срещуположно.И като превключвам с едното дистанционно и то превключва и другият приемник на същата програма.Звънях на А1 нещо ако може да се пранастроят на различни честоти но не става.Някой да даде съвет нещо може ли да се направи или да ги викам да слагта пак на единят КА модул с карта.

С дистанционното на телевизора също можеш да управляваш приемника и да сменяш каналите, активирай HDMI CEC през настройките на телевизора и на приемника. От А1 не очаквай адекватни решения, там толкова си могат.

Какво е HDMI CEC? - PACO STAR

• Автор
преди 11 минути, Raze написа:

С дистанционното на телевизора също можеш да управляваш приемника и да сменяш каналите, активирай HDMI CEC през настройките на телевизора и на приемника. От А1 не очаквай адекватни решения, там толкова си могат.

Какво е HDMI CEC? - PACO STAR

Сега ще пробвам .

преди 22 часа, LOSHIAT написа:

Досега бях с КАМодули с карти ,но реших да ги сменя с устройстравата на А1 за интерактивна телевизия.Но греда се получи малко тъй като двата ми телевизора са в една стая около 25м2 в двата края срещуположно.И като превключвам с едното дистанционно и то превключва и другият приемник на същата програма.Звънях на А1 нещо ако може да се пранастроят на различни честоти но не става.Някой да даде съвет нещо може ли да се направи или да ги викам да слагта пак на единят КА модул с карта.

Вариант 1 - дават ти различни модели приемници ( ако имат).

Вариант 2- питай ги дали дадено дистанционно се заключва към определен приемник ( както е във Виваком с ЕОН телевизията) или не.

Вариант 3 - това е положението.

• Автор

След дълги разправии с София-Шумен и обратно с техници и магазини накрая изведнъж решиха проблема срещу 20лв да дойде пак техник и да ми замени единият приемник с САМ Модул.Нямат различни приемници и не става кодирането им поотделно за да се ползват.Всичко е едно.След разговор вчера с един от кол центъра направо ми се кара не можело това да стане минал съм на нова технология и не става .Прекратяване на договора и неустойки.Едвам се сдържах да не му тегля една майна по телефона.Вчера ми взеха САМ модула и всичко си остана като коаксиален кабел и така.Само пуснаха интернет кабел.А днес както писах не може да се сложи същият САМ модул и аз им викам как не може като нищо не е махано по инсталацията ми.И най накрая една служителка в магазина звънна някъде и родихме накрая срещу 20лв.Направо не знам каквоа кажа.Всички са един дол дренки и трябва да си отваряш очите на 4 като подписваш договори.

Странно, че не си успял с HDMI-CEC да подкараш нещата. Най-вероятно телевизорите ти са много стари и не го поддържат. А и някой ден като пуснат оптиката и махнат коаксиалния кабел, пак ще си в същата позиция.

• Автор
преди 16 минути, Raze написа:

Странно, че не си успял с HDMI-CEC да подкараш нещата. Най-вероятно телевизорите ти са много стари и не го поддържат. А и някой ден като пуснат оптиката и махнат коаксиалния кабел, пак ще си в същата позиция.

Стари са и не става.Като му дойде времето те да му мислят.Ще има смяна на оператор който предлага това да не стане проблем.

Те общо-взето всички са с един модел приемници. Но ако си от Шумен и региона, дори и за Плевен, може да пробваш на спринт. Интернета им е зле, но ползват коаксиални кабели с CAM модули, имат и аналогови канали все още.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.