Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със сваляне на торенти

Featured Replies

Здравейте, от доста време имам проблем със свалянето на торенти от Замунда. И то с такива качени във формат HD ( а вече всички са такива) като тръгне да се сваля забива на 10% или някакъв друг процент или въобще не се сваля. Другите торенти, които не са в такъв формат се свалят без никакъв проблем. Интересното е, че от месец съм с нов компютър и този проблем си остана. Използвам и Уторент и ФрийТоррент и е едно и също и на двете. 

Забравих да добавя, а ако се свали някой торент след 100 дни чакане пише че аудиото не се поддържа и е без звук. Що за глупост  са направили със Замунда преди всичко се сваляше без проблем и то със звук 

Пробвай с qbittorent - аз с него нямам никакви проблеми.... Освен това е и безплатен и лек. Дай някакъв линк да видя все пак как е при мене.

преди 27 минути, sugadress написа:

Здравейте, от доста време имам проблем със свалянето на торенти от Замунда. И то с такива качени във формат HD ( а вече всички са такива) като тръгне да се сваля забива на 10% или някакъв друг процент или въобще не се сваля. Другите торенти, които не са в такъв формат се свалят без никакъв проблем. Интересното е, че от месец съм с нов компютър и този проблем си остана. Използвам и Уторент и ФрийТоррент и е едно и също и на двете. 

Забравих да добавя, а ако се свали някой торент след 100 дни чакане пише че аудиото не се поддържа и е без звук. Що за глупост  са направили със Замунда преди всичко се сваляше без проблем и то със звук 

Проблема е във вашия телевизор, не в замундата

• Автор

Деинсталирах и инсталирах пак Уторента но пак същото. Аз за това пиша за съвет ако е моя телевизор как да го оправя 

https://youtu.be/uOR5hUKzCx0

аз нямам проблем...

преди 1 час, sugadress написа:

Деинсталирах и инсталирах пак Уторента но пак същото. Аз за това пиша за съвет ако е моя телевизор как да го оправя 

Добре де дай някаква информация за машината, ОС, интернет настройките какви са, рутер има ли и какъв е, имаш ли пълен достъп до настройките му и пипал ли си ги, нещо защитни стени, антивируси и прочее, от коя Замунда теглиш, нещо заглавие че да се тества...

Без тая информация ще си стреляме напосоки.

Ако торента се сваля след 100 дни то значи че има малко сийдъри които качват с бавна скорост. Също така ако никой не е успял да свали файла на 100%, то няма как да го сподели на 100%.

Може и там да е проблема.

преди 8 минути, lebel написа:

+ че Цър-вул още си чака отговора... ако не е пресилено да се изразя така...

В случая надали проблема е във версията на uTorrent... С дърта версия се сваля с пълна скорост без никакви проблеми.

image.png.5d547d7ee38f0e8b373cf3aa0ffbcbcc.png

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

... uTorrent... С дърта версия се сваля с пълна скорост без никакви проблеми.

image.png.5d547d7ee38f0e8b373cf3aa0ffbcbcc.png

Предполагам, че Цър-вул имаше предвид нещо подобно. Иначе, както еднъж-дваж помня сме споделяли, аз също съм с 2.2.1 (че дали не бяхме и с един и същи build) и нямам никакви проблеми... свързани с торентите... това последното, за да не ми завиди зла клавиатура и да  ме урочаса с "ееейии, всички имат проблеми, само тоя няма".

Че проблемът може да не е в uTorent-а по-скоро може да подсказва използвания от автора " и ФрийТоррент", за който не мога да кажа нищо.

преди 8 минути, lebel написа:

Че проблемът може да не е в uTorent-а по-скоро може да подсказва използвания от автора " и ФрийТоррент", за който не мога да кажа нищо.

Автора твърди че и с uTorent и ФрийТоррент го има пробллема.

• Автор
преди 54 минути, Bubbles написа:

Добре де дай някаква информация за машината, ОС, интернет настройките какви са, рутер има ли и какъв е, имаш ли пълен достъп до настройките му и пипал ли си ги, нещо защитни стени, антивируси и прочее, от коя Замунда теглиш, нещо заглавие че да се тества...

Без тая информация ще си стреляме напосоки.

ОС е уиндолс 11 компа е ХП (но и на предния имах такъв проблем) рутера е някакъв Хуауей от доставчика ми го дадоха. Нищо не е пипано по настройки. За сваляне няма значение произволно изпран например ФБР посления епизод качен май месец даже въобще не тръгва стой на 0%

преди 3 минути, BANKATA написа:

Автора твърди че и с uTorent и ФрийТоррент го има пробллема.

Което подсказва, че uTorent-а може да е невинен и което съм написал, макар и с други думи, в поста си над твоя.

преди 32 минути, sugadress написа:

ОС е уиндолс 11 компа е ХП (но и на предния имах такъв проблем) рутера е някакъв Хуауей от доставчика ми го дадоха. Нищо не е пипано по настройки. За сваляне няма значение произволно изпран например ФБР посления епизод качен май месец даже въобще не тръгва стой на 0%

Май че теглиш от старата маймунда, защото в зелката не видях да има от м. Май., а в старата има само 5 сийдъра на последния торент, а някои изобщо нямат сийд!

image.png.ff6f085dc04d585a980aa739408bfb43.png

Но въпреки че са 2 сийдъра в момента, пак се сваля:

image.png.9be9d04664f5a0fc8d4d82d20c35314b.png

преди 1 минута, plmen88 написа:

Нещо му блокира свалянето. АВ може би?

Няма логика да му блокира само HD филми. Разбирам да е торент с някой крак, ръка и т.н. че да го блокира, а всичко останало казва, че се сваляло.

преди 35 минути, lebel написа:

Което подсказва, че uTorent-а може да е невинен и което съм написал, макар и с други думи, в поста си над твоя.

Започва да прилича на проблем с рутър.

преди 2 минути, цър-вул написа:

Започва да прилича на проблем с рутър.

Не е изключено, но с толкова информация от автора и никакви снимки, не виждам светлина в тунела...

преди 42 минути, sugadress написа:

При това положение бих предположил някакъв софтуер който блокира достъпа на торент клиента или защитната стена. Пробвал ли си с друга интернет връзка(Ако има такава възможност)?
Може както Цър-вул казава да е проблемен рутера.
За четенето на файлове пробвай през различни плеъри.

• Автор
преди 1 час, Joss Bomon написа:

Май че теглиш от старата маймунда, защото в зелката не видях да има от м. Май., а в старата има само 5 сийдъра на последния торент, а някои изобщо нямат сийд!

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Сега избрах Замунда ЦХ това ли е новия им сайт? Веднага тръгна да се сваля. Савалих си препоръчаната програма но и на другите тръгна.  Иначе да и аз имах проблем с Уторента винаги го разпознаваше като вирус. Демек от Замунда ЦХ да тегля 

image_2025-10-05_154955407.png

Защо замундата да е проблема? Аз тегля и от двете и нямам проблем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.