Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде дойде тая дженсдърска мода за батки

Featured Replies

Прилепнали дънки над кокалчето. Блузки над пъпа. Перфектно оскубани вежди. Малки кученца под мишница. Бижута тип ,,на баба ми гердана,, Чудиш се магазина за дрехи са обърка ли или пола?

преди 57 минути, Коркодила написа:

Прилепнали дънки над кокалчето. Блузки над пъпа. Перфектно оскубани вежди. Малки кученца под мишница. Бижута тип ,,на баба ми гердана,, Чудиш се магазина за дрехи са обърка ли или пола?

Аз смятам, че блъскат храните с женски хормони и от там идва тая *едеращина.

Това дето си описал отдавна не е модерно.Свери си часовника, сега се къдрят косичките и се обличат oversized дрешки.

преди 12 минути, Pamlea написа:

Това дето си описал отдавна не е модерно.Свери си часовника, сега се къдрят косичките и се обличат oversized дрешки.

Това изобщо не  се коментира, изгъзици на днешното поколение. Трети пол тушак.

Който не си знае пола,да върви на някъде.

преди 5 минути, nusho73 написа:

изгъзици на днешното поколение

Ама тия изгъзици идват от нещо, не са просто приумица.

• Автор
преди 23 минути, plmen88 написа:

Аз смятам, че блъскат храните с женски хормони и от там идва тая *едеращина.

Според мен и налагането на жени на ръководни постове. Липсата на адекватен баща в семейството. Липса на казарма. На скоро жената купи не подходяща дреха за лапето. Не е обърнала внимания. Дрехата в кофата, и и взех банковата карта. Въведох и правило, всяка дреха купена за лапето първо трябва да я видя и одобря, преди да махне етикета. Като през комунизма, както първо филмите и музиката първо минават през комисия, преди да бъдат излъчени. Радвам се, че израснах по времето на бай Тодор. Благодаря ти бай Тодоре! Респект и уважение!

преди 13 минути, Коркодила написа:

Според мен и налагането на жени на ръководни постове. Липсата на адекватен баща в семейството. Липса на казарма. На скоро жената купи не подходяща дреха за лапето. Не е обърнала внимания. Дрехата в кофата, и и взех банковата карта. Въведох и правило, всяка дреха купена за лапето първо трябва да я видя и одобря, преди да махне етикета. Като през комунизма, както първо филмите и музиката първо минават през комисия, преди да бъдат излъчени. Радвам се, че израснах по времето на бай Тодор. Благодаря ти бай Тодоре! Респект и уважение!

И детски кукли ли има вече италЯнец

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

преди 19 минути, nusho73 написа:

И тук ставаш за смях ,нали си Джендър пионер че.

Нуша нахрани ли магарето на съседа. Изкара ли за първак

На мен ми харесва дънките и панталоните да не опират върху обувките, за да може да ми се виждат обувките и да не омитам земята с тях.
В момента най-много се носят baggy дънки и oversize дрехи от поколението Z. Аз не съм фен на този вид дрехи и нося slim fit или skinny fit дрехи.

Изпедер@стяха покрай ковида, с всичките там ваксини и шашкании, тогава излезе и модата с кученцата - заради глупоста на управляващите тогава не можеше свободно да се разхождаш на улицата или в парка, освен ако не си извел някое куче на разходка.

преди 3 часа, Коркодила написа:

Това е педалско-мангасарска мода типична предимно за гетата.

преди 52 минути, Bubbles написа:

Това е педалско-мангасарска мода типична предимно за гетата.

преди 5 часа, Коркодила написа:

Май много ги заглеждаш. 😁

преди 4 минути, Greta Simmer написа:

Аз също ги заглеждам и то защото много ме дразнат такива.

• Автор
преди 33 минути, Greta Simmer написа:

На Белефорчо да не му диктуваш и на него тия ,,модни тенденции,,

преди 5 часа, Greta Simmer написа:

Комунист, но и на него му се "чука" нещо младичко. Тук, във форума, най младата е Муцка. Но пък тя е скромна във дрехите и може би ще ти откаже.

Добре е да заглеждаш най много - жена си, щото и нея може да изтървеш. Попаднала при някой "комшия" - тогава кво прайме? (правиме)

Ревове и сополи - във форума, че жена му забегнала от правия път. Извади и партийна книжка - така някои съдии по може да ти приемат оплакванията. 

• Автор
преди 9 часа, Колев 74 написа:

Комунист, но и на него му се "чука" нещо младичко. Тук, във форума, най младата е Муцка. Но пък тя е скромна във дрехите и може би ще ти откаже.

Добре е да заглеждаш най много - жена си, щото и нея може да изтървеш. Попаднала при някой "комшия" - тогава кво прайме? (правиме)

Ревове и сополи - във форума, че жена му забегнала от правия път. Извади и партийна книжка - така някои съдии по може да ти приемат оплакванията. 

Загорял си като каубойски тиган. Ама кел файда, като положението отдавна вече е ,,стафида,, 

При теб вече единствения вариант е масаж на простата. Търново е модерен град вече.  Изчакай да падне мрак, и да пуснат звук и светлина от крепостта. Облечи сакото от абитьоренския, сложи цайсите да излеждаш ,,по-интелигентен,, излез на главната улица, и може и да ти  излезе късмета

преди 10 часа, Колев 74 написа:

Комунист, но и на него му се "чука" нещо младичко.

Не подбира - младо, старо, мъжко, женско - всичко под ножа. 😆

Липса на морал, възпитание,култура и липса на държавни функциониращи институции! Проституция, хомосексуализъм наркотици всичко разрешено. Мъже с чорапогащи и още демократични идиотщини.

А нека да стане в Китай или Русия или едно време в България

преди 26 минути, чичо Сашо написа:

А нека да стане в Китай или Русия или едно време в България

Ристо-команисто-пенсионеро-трол най големия развъдник е любимата ти Русия и Китай. Ти мислиш и останалите за изостанали като тебе и събратята ти от БКП.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.