Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли толкова Samsung S 25 Ultra

Featured Replies

Харесвам телефоните на Самсунг, но като чета за новия модел , ми се струва, че нашите са се оляли-съвсем са изгубили чувство за мярка. Иначе телефонът е наистина ултра, но моя Ксиаоми има почти същите качества, даже го превъзхожда за някои неща (има ФМ радио , зарядно устройство и др). Не знам ,макар и да имам тая възможност, как бих дал парите , с които моето семейство яде три месеца, за една такава играчка. Освен като белег за потенциал-фукня. Вие как мислите?

22.jpg

Разрешен от ostavime

Принципно съм се ориентирал към телефон, нa който да мога да инсталирам каквато си искам ОС. Такъв до момента = няма! 

Успех с покупката!

п.п. Аз лично "залагам" на YotaPhone!

Ако си съгласен да дадеш толкова пари - да, струва.

Моят е Galaxy A33 и си го купих за 500 лева. Със зарядното, кейс и протектор - 560. Значи мога да си купя поне 3 - с парите за S25.

преди 4 минути, (:IdioibI:) написа:

Принципно съм се ориентирал към телефон, na който да мога да инсталирам каквато си искам ОС. Такъв до момента = няма!

Преориентирай се - към лаптоп!

Или Raspberry PiRaspberry Pi Touch Display + някаква батерия на гръб!

Зависи какво ти трябва. Телефона е един от най-добрите на пазара за момента, най-доброто откъм екран, хардуер и камери. Има доста подобни по параметри устройства на други производители, но и тяхната цена не е по-различна. Ако не ти трябва чак толкова мощен хардуер, може да вземеш и по-евтино устройство наполовина или по-малко, в зависимост от бюджета и изискванията.

The Best Phones We've Tested for 2025 | PCMag

преди 17 минути, jhoro написа:

Ако си съгласен да дадеш толкова пари - да, струва.

Моят е Galaxy A33 и си го купих за 500 лева. Със зарядното, кейс и протектор - 560. Значи мога да си купя поне 3 - с парите за S25.

Преориентирай се - към лаптоп!

:offtopic_s:Джоре, реално "избързах" заради жената и си взеh SONY. ;) Втори път не ще съгреша, т.е. погледа ми е към "три сгъваемите" вече. ;)

Там е "борбата", и да, Самсунг в това отношение "водят". ;) = Кратко изказано: За мен "умния телефон" вече е ПК (както в мечта ми = персонален компютър в джоба)! ;) Въпроса е да мога да го синхронизирам с M$! ;) 

преди 45 минути, Panzer 4 написа:

Харесвам телефоните на Самсунг, но като чета за новия модел , ми се струва, че нашите са се оляли-съвсем са изгубили чувство за мярка. Иначе телефонът е наистина ултра, но моя Ксиаоми има почти същите качества, даже го превъзхожда за някои неща (има ФМ радио , зарядно устройство и др). Не знам ,макар и да имам тая възможност, как бих дал парите , с които моето семейство яде три месеца, за една такава играчка. Освен като белег за потенциал-фукня. Вие как мислите?

22.jpg

Аз имам С25 ултра. Ако имаш въпроси мога веднага да ти отговоря от опит , не от еди си кой си какво е казал или показал.

Личното ми мнение е - "моето семейство яде три месеца, за една такава играчка" ако е така - не си струва... Телефона не трябва да надвишава 33% от заплатата ти (бруто). 

преди 31 минути, (:IdioibI:) написа:

;) Въпроса е да мога да го синхронизирам с M$! ;) 

Това и при мен го има - „Връзка с Windows“, но иска 10 или 11.

преди 9 минути, Panzer 4 написа:

Четири...

Прав си - ако ги купувам едновременно. Ако е едно след друго - през 2 години, ще са три. Но ще са все нови, в гаранция.

преди 4 минути, Belefor написа:

Аз имам С25 ултра. Ако имаш въпроси мога веднага да ти отговоря ...

И що се изръси с толкова пари? Ползваш ли 100% възможностите?

преди 19 минути, Belefor написа:

Личното ми мнение е - "моето семейство яде три месеца, за една такава играчка" ако е така - не си струва... Телефона не трябва да надвишава 33% от заплатата ти (бруто). 

С тази добавка съм напълно съгласен!

Когато си купих последния - заплатата ми за месец беше колкото един такъв телефон.

преди 3 минути, jhoro написа:

Това и при мен го има - „Връзка с Windows“, но иска 10 или 11.

Е???

Какво те спира да го направиш и на "по-долни версии"?! Скрупули, незнание или си се увлекат от иновациите и си забравил на кое си "засукал"?! 

преди 27 минути, (:IdioibI:) написа:

Е???

Какво те спира да го направиш и на "по-долни версии"?! Скрупули, незнание или си се увлекат от иновациите и си забравил на кое си "засукал"?! 

Интерес, най вече интерес!

Повечето MS услуги се синхронизират и без това.

image.png.69f7bad28308aafd24f6dccad1696bf5.png

Чак да говоря от компа - мерси!

преди 6 минути, jhoro написа:

Интерес, най вече интерес!

Как с това?! :) 

image.png.60febe8d5c88e9de3e421552e25d43a4.png = Благодаря, че ме разсмя! :)  

преди 1 час, Panzer 4 написа:

Ксиаоми има почти същите качества, даже го превъзхожда за някои неща (има ФМ радио , зарядно устройство и др).

Почти същото и същото не е едно и също. 

преди 1 час, Panzer 4 написа:

Не знам ,макар и да имам тая възможност, как бих дал парите , с които моето семейство яде три месеца, за една такава играчка. Освен като белег за потенциал-фукня

Ясно е че парите не ти достигат като цяло, нищо че може би ги имаш в момента. 

преди 4 минути, (:IdioibI:) написа:

Как с това?! :) 

image.png.60febe8d5c88e9de3e421552e25d43a4.png = Благодаря, че ме разсмя! :)  

Мисли ли, че аз съм го сложил там?

Ако изобщо мислиш де.

преди 1 минута, jhoro написа:

Мисли ли, че аз съм го сложил там?

Ако изобщо мислиш де.

Е, считам, че и ти си ИИ! ;) :) 

• Автор
преди 12 минути, Zolin написа:

Почти същото и същото не е едно и също. 

но тази разлика дали струва 1500 лв? И не би трябвало да се изказваш (парите) за неща, за които нищо не знаеш.

преди 12 минути, Panzer 4 написа:

но тази разлика дали струва 1500 лв? И не би трябвало да се изказваш (парите) за неща, за които нищо не знаеш.

Когато някога си купиш което едва ли ше стане, сам прецени дали си "заслужава" А за парите е ясно че ги нямаш свободни за телефона. 

Това ме впечатли:

Първите в света смартфони с "въздушно-течнo" охлаждане и не само: Геймърските Redmagic 11 Pro и Redmagic 11 Pro+ са тук - kaldata.com

преди 1 час, Zolin написа:

Когато някога си купиш което едва ли ше стане, сам прецени дали си "заслужава" А за парите е ясно че ги нямаш свободни за телефона. 

Ако те кефи, то какво значение има?! :) 

преди 2 часа, Zolin написа:

Ясно е че парите не ти достигат като цяло, нищо че може би ги имаш в момента. 

Като си толкова „отворен“ - я обясни какво означава - „парите да ти достигат като цяло“?

Това, че мога да си купя iPhone 17 Pro Max и Galaxy Z Fold7 - едновременно и плащане на момента - още не означава, че ще го направя!

преди 4 минути, jhoro написа:

Като си толкова „отворен“ - я обясни какво означава - „парите да ти достигат като цяло“?

Като влезеш в магазин, то цените да те впечатляват! ;) 

Един мой приятел казваше: Пластик, сол фантастик! ;) Е, не ке скажавам  на по хамерикански! :) 

преди 2 часа, Panzer 4 написа:

Тоя освен глупости друго не пише. Заяждането му към другите хора му е първа природа!

преди 9 минути, (:IdioibI:) написа:

Като влезеш в магазин, то цените да те впечатляват! ;) 

Един мой приятел казваше: Пластик, сол фантастик! ;) Е, не ке скажавам  на по хамерикански! :) 

Като вляза в магазин, то виждам - колко много неща ... не ми трябват!

За които ми трябват - рядко гледам цените!

преди 6 минути, jhoro написа:

За които ми трябват - рядко гледам цените!

Е, покрай теб = погледнах това:

330px-Raspberry_Pi_B+_rev_1.2.svg.png

Смятам от него да си правя умен телефон! :) 

преди 28 минути, jhoro написа:

Това, че мога да си купя iPhone 17 Pro Max и Galaxy Z Fold7 - едновременно и плащане на момента - още не означава, че ще го направя!

Kато го направиш пусни тема. Тия 'мога" ама не искам, сме ги слушали, а реално имаш А33. Тия пинизи другаде.

• Решение

При телефоните, има някаква революционна промяна веднъж на 5-6, дори 7 години. Между S22 и S25 няма почти никаква разлика. Или поне такава, която да се усети от обикновен потребител, който използва телефона за нормалните неща. Аз лично, ползвам Teams, Outlook, Yahoo, играя игри, но рядко и т.н. Все пак е телефон. Аз съм с S22 Ultra, жена ми има такъв, и на детето взех преди месец такъв, след като преди това дъщеря ми беше с А54

Преди да взема S22 бях със S7 Edge. Спряха му всякаква поддръжка просто. Но все още го ползвам за ХотСпот, защото имам карта само за интернет. 

Никога не бих дал толкова пари за нов телефон. Всичките ми телефони съм купувал веднага, след като излезе новия мдел. Тогава има най-много и най-добри оферти. Моя го взех с процесор Snapdragon, защото от време на време, вече все по-рядко, играя на някакви игри и не искам да грее. Наистина е перфектен. От ОЛХ, един пич го беше докарал от Америка. Не е мръднал. На жена ми и детето са с процесор Ексинос. Пап от ОЛХ - никакви грижи. 

За това, 2300 лв. за телефон... безумно! Поне за мен. За един телефон какво е най-важно в днешно време? Батерията. И на двата батериите са по 5000. Евентуално разликата е в това, че по-новия процесор уж ще харчи по малко ток. Съмнително е това според мен. Другото с камерите, пикселите, процесорите, скоростта, ядрата... това са търговски трикове. Телефоните на практика са еднакви. 

Иначе, отговора е повече от ясен. Това е все едно да питаш, да си взема ли последната S класа на Мерцедес. Няма логика в естеството на питането като цяло. 

преди 10 минути, ostavime написа:

При телефоните, има някаква революционна промяна веднъж на 5-6, дори 7 години. Между S22 и S25 няма почти никаква разлика. Или поне такава, която да се усети от обикновен потребител, който използва телефона за нормалните неща. Аз лично, ползвам Teams, Outlook, Yahoo, играя игри, но рядко и т.н. Все пак е телефон. Аз съм с S22 Ultra, жена ми има такъв, и на детето взех преди месец такъв, след като преди това дъщеря ми беше с А54

Преди да взема S22 бях със S7 Edge. Спряха му всякаква поддръжка просто. Но все още го ползвам за ХотСпот, защото имам карта само за интернет. 

Никога не бих дал толкова пари за нов телефон. Всичките ми телефони съм купувал веднага, след като излезе новия мдел. Тогава има най-много и най-добри оферти. Моя го взех с процесор Snapdragon, защото от време на време, вече все по-рядко, играя на някакви игри и не искам да грее. Наистина е перфектен. От ОЛХ, един пич го беше докарал от Америка. Не е мръднал. На жена ми и детето са с процесор Ексинос. Пап от ОЛХ - никакви грижи. 

За това, 2300 лв. за телефон... безумно! Поне за мен. За един телефон какво е най-важно в днешно време? Батерията. И на двата батериите са по 5000. Евентуално разликата е в това, че по-новия процесор уж ще харчи по малко ток. Съмнително е това според мен. Другото с камерите, пикселите, процесорите, скоростта, ядрата... това са търговски трикове. Телефоните на практика са еднакви. 

Иначе, отговора е повече от ясен. Това е все едно да питаш, да си взема ли последната S класа на Мерцедес. Няма логика в естеството на питането като цяло. 

Абсолютно си прав. От С22 до С24 нямаше никаква разлика в каквото и да е. С25 мааалко се различава, че е доста правоъгълен а не заоблен като предните 3. И много малка разлика в камерата на 100 зум и това е. От С2 досега съм имал всички топ модели. (фенщина)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.