Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Auto restart Redmi Note 9

Featured Replies

Здравейте, пичове!

Сестра ми има смартфон - Redmi Note 9. Както си цъкаше  се рестартира телефона и не я допуска до ОС. Всеки път се рестартира и я подканва да избира три опции:

-RESTART, WIPE DATA(изтриване на данни) и MiAssistant.

Влязохме в FastBoot на телефона и но отново ме прехвърля в тези три опции. 

Рестарт и до там. Не ме допуска в ОС.

Съвет как да си реша проблема на 100% без да изтривам данните и от телефона.

Може да е софтуерен проблема, но не е изключено и батерията да е проблемна. Като се включи към компютър има ли достъп до вътрешната памет? Ако да, сваляте важните снимки и видео и пробвате с изчистване на данни. Ако телефона е синхронизиран с профил, голяма част от данните ще се възстановят след почистване и зареждане на профила.

Телефона ако се рестартира постоянно или не стартира, дори и да се свърже към компютър, нищо няма да може да се направи. Може да се пробва да се изтегли и инсталира въпросното приложение MiAssistant и да се пробва с тази опция, като се свърже с компютър да се види дали ще има достъп до данните и какво ще може да се прави. Дават го, че има опция за backup - може да се пробва това, след това евентуално да се пробва флашване на нов ROM и после да се възстанови backup-а, ако всички тези неща проработят.

А аз имах подобен проблем на моят poco x3 след рестарт изобщо не се включва , а го прави чак след 1 час .Питах ИИ каза че е или от софтуера или батерията .Тъй де вече не го рестартирвам и си поръчах по нов модел :)

и все пак го имам от 5 години и си е време за смяна 

преди 49 минути, Марио Проданов написа:

Довечера ще го видя. Ако е софтуерен проблема с каква програма мога да го отстраня?

Програмата е в сервиз ама ако си отдавна с него и не ти е толкова ценен купи нов 

преди 1 час, Марио Проданов написа:

Всичко отиде по дяволите. 

Обеца на ухото ще е все пак, да си сваляте важните неща на няколко различни носителя и в облак... за в бъдеще. С акаунта ще се върнат контакти, снимките и историята от чатовете, ако е била включена синхронизация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.