Премини към съдържанието

Марио Проданов

Потребител
 • Публикации

  24
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

4 Неутрална репутация

Всичко за Марио Проданов

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Имаше нужда да се смени плоската батерия, защото не записва датата и часа в BIOS, а камо ли да записва в ОС. Лаптопът е разглобен и се ползва на части! Затварям темата!
 2. Пробвах това още преди няколко дни, но за кристалите на процесора и графичната карта не съм обърнал внимание. Ще те коригирам - не съм отварял лаптопа 2 пъти, а повече! Лаптопът го стартирам без батерия и прави същия проблем. И още нещо! Батерията на лаптопа работи, тъй като след преинсталация обърнах внимание, че работи и се зарежда. Разбирам какво се опитваш да кажеш.
 3. За жалост на там отива работата. За части ще го ползвам.
 4. Ако искаш вярвай - отворих го над 10 пъти като идиот и проверих. Всичко е свързано, a към охладителя не загравя бързо. Чака CPU да вдигне към 50-60 градуса и тогава започва да работи.
 5. 1.Чипсета охладител НЯМА! Знам, че звучи странно, но няма. Охлажда се чрез задния панел. Има отвори, ако така мога да се изразя. Ако не вярваш провери. 2.Преди не е правил този проблем. 3.За видео чипсета съм съгласен! Забравих да отбележа, че до преди малко ми хрумна на ума - да тествам лаптопа като го свържа към монитора. За жалост и там няма видео сигнал! Черен екран и това е.
 6. Здравейте, колеги! На скоро родителите ми дадоха техен стар лаптоп Asus F5 закупен през 2009 година и използван до 2014г. Първоначално лаптопа стартира и ми показа още от началото само черен екран. Оставих го 5мин. да вдигне температура и сам потръгна и стартира. Направих профилактика(почистване и добавяне на нова термопаста на CPU и GPU.) Почистване на плочките на RAM паметта с Brake Cleaner, както и слотовете. След това го преинсталирах на Windows 7 64bit и всичко си беше наред. Въпреки всичко това още от самото начало лаптопа не записваше датата и часа - нито в BIOS, нито и в ОС. Знаех от къде е проблема - плоската батерия. Разглобих лаптопа на цяло - бавно и много внимателно. Смених старата плоска батерия с нова и върнах всичко обратно, както трябва(всички кабели свързани и няма нищо скъсано и счупено, защото не разглобявам за първи път лаптоп или декстоп машина. ) Както споменах върнах всичко на мястото и не иска да стартира. Като го стартирам - черен екран и не показва нищо повече. Всичко прегледах - RAM, HDD и т.н. Всичко работи, но продължава да дава черен екран. Направи ми впечатление, че чипсета на дъното на лаптопа прегрява. Попитах едно момче, което също като мен се занимава с компютри от доста години. Погледнах ме го и ми спомена, че чипсета е изгорял, но аз не съм много съгласен с него. Това е общо взето всичко. Дайте съвет и си изкажете мнението по темата. Съжалявам, ако съм забравил нещо да добавя. Благодаря за вниманието! 🙂
 7. Здравейте на всички! Опитах се да напиша програмата, която имам от училище, но не успях и имам грешки и не стигам до отговора от условието долу, както съм описал. Може ли някой да ми помогне? Ще бъда много благодарен. Коментари от типа : не можеш ли сам да я напишеш и подобни са излишни. Нямам такъв опит и все още се уча. Ето го условието. Условие: Да се напише програма, която въвежда от клавиатурата цяло число 2<=n<=25 и редица от реални числа a0,a1,a2,...an-a, след което намира и отпечатва колко пъти в масива се среща максималният му елемент. Примерен вход: 6 Примерен изход: 3 2.6 9 -5 9 19 9
 8. Здравейте! Имам следната задача -> да напиша програма, която чете вход от последователности от латински букви. Т.е. имам предвид при входа да напиша малки латински букви и на изхода да извежда големи. Написах програмата, но след компилиране ми изкарва грешката -> ISO C++ forbids comparison between pointer and integer. Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен. Благодаря за отделено време и внимание! Под описанието е CPP файла. Array.cpp
 9. Здравейте! Изпитвам затруднение с една задача по програмиране C++. Някой може ли да ми помогне? За тези, които няма да помагат и ще пишат безсмислени коментари от типа на: тази задача е лесна, научи: циклите,операторите и функциите и тогава пиши форум - моля да напуснат! Знам всички оператори, функции и цикли. Не съм назад с материала. Благодаря за вниманието! Ето го и условието! Дадено: Мед: 1кг акациев - А1 лева 1кг. липов -А2 лева 1кг.слънчогледов - А3 лева. Има 3 съда: 1 съд - B1 кг. 2 съд - B2 кг. 3 съд - B3 кг. В кой съд какъв мед да сложи така че да получи най-много пари? Решение: Вход: ред 1 -> числата A1 A2 A3 Ред 2: числата B1 B2 и B3 Изход: едно число - максималната печалба, която може да се получи. Пример: Вход -> 7 2 9 10 5 3 Изход: 131лв. Пускам и cpp файла task4.cpp
 10. Здрасти! Съжалявам, че сега отговарям, но не се сещам да съм пробвал от AHCI да започна инсталацията. Дори е вероятно да не съм я пробвал. След седмица се връщам от почивка(16 август). Като се прибера непременно ще пробвам и ще пиша какво е положението. Поздрави! Здравей! Когато стартира Windows Setup не натискам, който и да е клавиш. Изчаквам го да излезе от долу сивата/бялата лента с нещо от сорта на - " Windows Setup is starting" и веднага ми изкарва грешката с драйверите. Поздрави! Забравих да отбележа, че съм вградил 64 битовия драйвер.
 11. Не ме допуска до инсталацията, автоматичен рестарт и пак на ново.
 12. Здравей! -В момента състоянието на машината е нормално. -Има важни данни на HDD. ---Няма запаметени пароли и потребителски имена. -Компютърът се използва за работа с по стари програми - Word, гледане на записани видеа от камери и т.н. Няма проблем! Не е от Microsoft, а е свалена от пиратска версия. Не съм я свалил и направил аз, а един познат на татко, който също се е занимавал с хардуер и софтуер. Явно от бързане и от притеснение правя грешки. Извинявам се! Между другото интересния факт, който трябва да спомена е, че реших да тествам с 32 bit ISO файла; BG интерфейс и SATA RAID, който имам и ми излиза отново същата грешка - STOP 0x0000007B.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...