Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А1 отново подаряват през декември неограничен интернет на максимална скорост

Featured Replies

Не изневериха на традицията от последните години и отново дадоха безплатен неограничен интернет на максимална скорост за целият декември. Активира се през "Моят А1" на страницата им, като абонатът може да го вземе или за себе си, или да го даде на някой друг номер.

Знам че много от вас са наясно или пък са си с такъв НЕТ, но сигурно има и хора, на които това инфо може да им е от полза.

• Автор

Ми другите оператори също ще вдигнат цените от Нова година. Някой техен абонат да каже дали и за тях има подобна благинка, плийс :help:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми другите оператори също ще вдигнат цените от Нова година. Някой техен абонат да каже дали и за тях има подобна благинка, плийс :help:

Вивата ми пращаха някакви подобни. Не съм ги гледал че така и така съм на макс...

• Автор

То и аз съм на максималния и тоя дето ми го дават мога да го подаря на някой, ама няма на кой, щото около мен всички или също са на максималният, или могат сами да си го активират :)

Все пак ако някой го мързи тепърва да си прави профил в А1, може да каже на кой номер да му го пратя. Даже имам два за подаряване, щото аз управлявам и на мамка ми профила, пък и тя е на максимален :D

току-що, ivottoshev написа:

То и аз съм на максималния и тоя дето ми го дават мога да го подаря на някой, ама няма на кой, щото около мен всички или също са на максималният, или могат сами да си го активират :)

Все пак ако някой го мързи тепърва да си прави профил в А1, може да каже на кой номер да му го пратя :)

За да пратите и ответната страна трябва да има профил.

• Автор
преди 1 минута, nusho73 написа:

За да пратите и ответната страна трябва да има профил.

Не. Пише че е нужен само "мобилен номер на абонамент", демек номера на телефона на който да се прати нет-а

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не. Пише че е нужен само "мобилен номер на абонамент", демек номера на телефона на който да се прати нет-а

Да обаче на когото пратиш от него изискват да има акаунт.

• Автор
преди 8 минути, nusho73 написа:

Да обаче на когото пратиш от него изискват да има акаунт.

Не знам. Пише че трябва само номер.

Ха, сега като влязох в сайта им се оказа че те подарявали и "достъп до 200+ TV канала, както и достъп до новия филмов канал MAX Movie"

Баси, аз и на телевизията им пак съм на максималните канали и пак нищо не кяра, ма ся ще видя що за стока е това MAX Movie :D

Yettel предлага бърз, безкабелен и неограничен „Интернет за дома“ през 5G мобилната си мрежа на цена от 1 лв. на месец

https://www.dotbg.bg/article/8313832

https://www.vesti.bg/lyubopitno/vivacom-puska-tri-izcialo-novi-kanalai-obnoviava-liubimiia-vivacom-arena-6242897

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Не изневериха на традицията от последните години и отново дадоха безплатен неограничен интернет на максимална скорост за целият декември. Активира се през "Моят А1" на страницата им, като абонатът може да го вземе или за себе си, или да го даде на някой друг номер.

Знам че много от вас са наясно или пък са си с такъв НЕТ, но сигурно има и хора, на които това инфо може да им е от полза.

Безплатен неограничен интернет на максимална скорост - Такова нещо в мобилната мрежа няма.

Да, безплатен могат да ти дадат за месеца, неограничен също (то вече почти всичко е неограничено), но максимална скорост при мобилни данни няма. И който вярва на това сам да си избере обидната дума! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

на 3.12.2025 г. в 21:44, Емил Костов написа:

но максимална скорост при мобилни данни няма

Има потенциално достижима скорост в предвид количеството спектър използван от базовата станцията, която те обслужва както е нейния backhaul. И разбира се и от възможностите на крайното устройство да може да използва максимално този спектър.

преди 30 минути, maxthon написа:

Има потенциално достижима скорост в предвид количеството спектър използван от базовата станцията, която те обслужва както е нейния backhaul. И разбира се и от възможностите на крайното устройство да може да използва максимално този спектър.

Няма нищо потенциално. 

Няма нищо потенциално. 
Е той потенциала е според това колко честоти има пуснати на дадена базова станция. От там нататък от страна на оператор и клиент има и други фактори, които имат отношение към скорост на мрежата.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 16 часа, maxthon написа:

Е той потенциала е според това колко честоти има пуснати на дадена базова станция. От там нататък от страна на оператор и клиент има и други фактори, които имат отношение към скорост на мрежата.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Зависи от капацитет пуснат до базовата станция, тип пренос, брой базови станции, тип мрежа и прочие. И като се сложи гласа пред дейтата с приоритет и мачът приключва. Така, че никой не може да гарантира мобилни скорости, че чак пък и максимални. Това че операторите правят малоумни реклами с цел някой да се прелъже е съвсем друга бира ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.