Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политически натиск над хората с увреждания!!!

Featured Replies

Прочетох във "Фейсбук" предупреждение от депутатка, че Свинарят е наредил и заплашвал хора с увреждания да се явяват на протест в негова защита, или щели да останат без ТЕЛК- овете и пенсиите си! Има история на саката жена с множествена склероза, която може да движи само едната си ръка, но я принуждават да протестира!

Хората с увреждания не за първи път сме грозно използвани и оплюти от политици, а друг път ни се умилкват - когато им изнася. При първото правителство на Тиквата останах без пенсия. Заедно с много истински хора с увреждания останах без пенсия по политически причини. Защото един ояден с власт си въобрази че е и лекар и  от всичко знае и всичко разбира. А кой знае, може би пенсии са били спирани на база следене на мнения в интернет? Чак сега изгледах филма "Сноудън". 

Не знам за другите, но не ме е страх от политиците, и грам не ми пука от техните заплахи и грозни измислени сценарии за финансови апокалипсиси или соченето с пръст на хората с увреждания, майките с деца и възрастните пенсионери, като онези, които съсипват или тежат на икономиката. Напротив, точно такива публично отправени обвинения към най - уязвимите членове на едно общество, си плачат за дела за дискриминация, гавра, тормоз, унижения. Да им се съдерат кожичките. Да видим дали после оялите се с власт ще са още толкова арогантни. Особено ако светът разбере за фашистките им изказвания. 

Нямам думи, с които да изразя колко съм отвратена! Трябва як протест и отпор срещу тази власт и тези двамата самозабравили се диктатори! Защото Бойко Борисов е на власт точно толкова дълго, колкото един диктатор! Или сега ще мерим с двоен аршин?

Една истинска и демократична държава не спира пенсии по политически причини!

И кабинетът на Тодор Живков? Някои са се свръх самозабравили! Тук и психиатрията е безсилна!:popcorn2:

Вие какво мислите за това? Одобрявате ли подобно нещо, намирате ли го за демократично? И какво разбирате под "демокрация"?

Цитат

Звънят ми от Хасково, Кърджали в осем вечерта в събота, за да ми кажат, че безгръбначните нищожества на Пеевски, начело с Ерол Мюмюн са започнали масов терор върху хора  с ТЕЛК, с пенсии да се качват на автобусите и да отиват на протестите, иначе ще им бъдат отнети и пенсиите и социалните помощи.
Говорих с една жена с множествена склероза, която може да движи само едната си ръка. Сподели ми, че е била притискана да се качи на автобуса с количката, иначе часовете ѝ за личен асистент ще бъдат взети, а тя няма никой до себе си.
Но не я е страх. И ми казва “Винаги турци и българи са се разбирали, живеем в мир, а сега един българин, който живее в апартамента на Тодор Живков ни мачка и ни заплашва, че имало някаква етническа война. Няма такава. Аз помня когато влязоха с автомати у дома, бях на 13 по време на Възродителния процес, а сега българи и турци правят семейства и живеят заедно. Да се маха това правителство, да се махне този насилник, да глътнем малко въздух. Българи, турци и роми сме един народ, под едно знаме.”
Какви сте вие, да тормозите хора в инвалидни колички, хора с хронични заболявания, хора възрастни, бедни? Какво е това отчаяние на черните ви души?
Жал ми е за всички уплашени, изтормозени хора, дето ще изкарате по площадите на областните градове на 09.12.2025
От друга страна съм бясна и ще питам Министерството на труда и социалната политика дали следи за нарушения правата на гражданите ни, защото има ли и  един човек с отнети социални права по политически причини, за такова нещо и оставката няма да е достатъчна компенсация
И всеки, който иска да се свърже с мен и да сигнализира за тормоз от страна на кметове и съветници на ДПС Ново начало - пишете ми, кажете, подавайте сигнали.
Тази страхлива мишка вече не се крие само зад НСО, ами зад гърба на бедните, възрастните  и болните.
Човешко петно в ъгъла на кабинета на Тодор Живков.
По-силни сте от него. Всеки човек е по-силен от тези отломки. Българите, турците и ромите сме един народ под едно знаме.

Всякакви фейкове пускат във Фейсбука- горе-долу като информация от "една жена на пазара ми каза"/ А това че цели села сингани са с фалшиви ТЕЛК-ове и след една проверка могат да останат без тях е съвсем друг въпрос, не го правят точно за да гласуват за тях.

• Автор

Точно в момента не бива да се делим, Свинарят е заплашил с етническо напрежение!:angry:

Цитат

Догодина, когато вдигнат вноските с 3 процентни пункта, повишат заплатите на всички чиновници и най- вече на някои, наливат им по 20 заплати на година(под някаква форма) и 20 заплати за пенсиониране, съкратят 100 незаети щата(смехотворно), народа пак ли ще излезем на протест? Не се заяждам, просто питам. И това на липса на далновидност ли се дължи, на никаква перспективност, просто действия за в момента?

Хората с ТЕЛК трябва да се борят за правата си. Докато на чиновниците раздават по 20 заплати на година, без никакви критерии, други ги дават на НОИ да ги разследват и преследват по 5 год., сякаш са криминално проявени или вечният длъжник теглил заем. Това са болни хора със затруднения в различна степен. И точно чиновниците най- много мразят хората с увреждания.

Много точно казано! Нас обвиняват, че все няма пари!!! А истинските крадци на парите са тия със скъпите жилища, автомобили и почивки по чужбина, със скъпи часовници на ръцете!!!

На мен лично ми писна да ме изкарват виновна за всичко, както и всички хора с увреждания! Дали пък ако не излезем всички ние, хората с увреждания на протест срещу мафиотите, и протеста стане още по - голям, дали пък ония няма да се разтреперят?

Трябва си френската революция, тия мирни протести не ги стряскат. Гадни, ояли се, преяли с власт, следят ни, а имат наглостта народът да изкарват виновен!!!!

Още съм бясна покрай разкритията във филма "Сноудън"!  Като знам Бойко Борисов колко гъст беше с американците, не бих се учудила да се окаже, че точно честните и почтени хора като мен, които са срещу мафиотите и престъпниците, срещу личното облагодетелстване от властта и корупцията, не бих се учудила да се окаже, че точно на хора с критични мнения като мен са ни били спрени пенсиите тогава!:angry:

Хората с прекалено много власт в ръцете си са точно диктатори и престъпници и най - големите крадци!!!! Само вижте как се сляха всички власти в една! Формално са разделени, реално не са! Вижте само случаите с катастрофи, причинени от пияни, дрогирани и шофиращи с много над разрешената скорост! Джигитът, убил полицай, духна в Дубай! Откъде 24 - годишен има пари за Дубай!? Ще ви го кажа така - много от тези, причинили катастрофи и с арогантно поведение на пътя, са хора на ГЕРБ! "Наши хора" и те не се пипат! Докато всички власти са в ръцете на Бойко Борисов и Делян Пеевски, тук правосъдие няма да има! Те доброволно властта няма да напуснат! Те ще лъжат, мажат, манипулират, интригантстват! Само революция може да ги свали! И то такава, която да свали всякакви мераци от наследниците им за отмъщение!!!!

Трябва ни човек като Владимир Путин. Нали видяхте какво се случи с много от олигарсите, крали Русия през 90 - те години на 20 век? Паднали от прозорци, отровни чайове или инфаркти. Къде е днес смешкото Гари Каспаров? В Швейцария! Какво стана с много от мутрите, олигарсите, престъпниците - няма ги! Познайте какво е положението с хазарта, проституцията и наркотиците в Русия! Не много добро!

Олигарсите са алчни богаташи, които не мислят за народа. Крадат и се самозабравят. Но накрая свършват зле!

Цитат

Предполагам, че може да се сметне колко се краде с фалшиви телкове и колко заминава за чиновници, които не вършат нищо.

Точно!!! Но на феновете на олигарсите това не им изнася!!!

преди 21 минути, Anneliese написа:

Точно в момента не бива да се делим, Свинарят е заплашил с етническо напрежение!:angry:

Мдаа вече прочетох достатъчно по този въпрос, Шишко се опитва да нагнети етническо напрежение, доста хора от регионите с български мюсюлмани обаче му се противопоставят и това е добре. Честно казано идея си нямам на какво си играе тоя боклук, но знам че отърването от него няма да е лесно защото успя да намери идиоти които да му поднесат цялата държавна машина на тепсия.

По другия въпрос : Нищо чудно, но за тия неща трябва да се шуми, трябват сигнали към всички възможни институции на национално и европейско ниво за да се знае за този проблем.

• Автор
Цитат

Не е въпросът кой е с Телк.
Когато си с реално заболяване и имаш нужда от асистент в едно малко населено място могат да решат да те оставят без асистент. Да се мъчиш, защото не изпълняваш нареждания.

Което прави тези на власт още по вредна. За да крадат пари са готови на всичко. Да минат през хора. Да ги оставят без пари и лечение.

Точно! Такива като Бойко Борисов и Делян Пеевски не се интересуват от обикновените хора! Те ги използват!

Още през 2009 предупреждавах, че не е правилно, морално, етично и редно да се гласува за един мутромафиот!  Подозирам, че много от хората, които ги няма днес, негови конкуренти, са разчистени по негова заповед! Днес няма и един жив от ВИС, но голяма част от сикаджиите са още живи, интересно, а? Никога ли не сте се питали откъде са му реално парите на този за охолен живот? Лесно ли забравихте онзи негов арест през 90 - те за производство и разпространение на цигари без бандерол? В което беше забъркана и Цветелина Бориславова. Въобще ни не помните мътните 90 - те?

Аз помня как така и не се разкри наистина кой уби Георги Илиев. Помня мистериозното самоубийство по случая "Белнейски". Какво ли реално са видяли двете сестри на онзи път, че се е стигнало до убийството им? Много, много неизяснени и мътни неща има, откакто тоя цъфна отново на хоризонта, благодарение на измисления "цар"! 

Аз на хора с криминално минало, много пари, арогантно поведение и мутренски стил на обличане, въобще не вярвам!!! За такива не гласувам. Ама не, народа си искаше измисления "Батман", както го бяха превъзнесли мисирките от женски пол, с които вероятно е спал!!!

Цитат
Убеден ли си, че проверки ще се правят точно на хора с фалшив ТЕЛК? Които са електоралната подкрепа на определени партии. Аз не съм убедена. Знаем как се правят проверки в Бг. И кой го отнася. И да се рови кой ли не в здравния статус на хората, няма как да го приема за допустимо.

Точно. Никога не се погват истинските фалшифеикати! Когато на мен ми спряха пенсията тогава, не я спряха на циганите и турците. Спряха само на тези, които нямат връзки и влияние. И които пишат критични постове срещу властта. 

Да ми ровят тия в здравното досие колкото искат. Добро няма да видят. Колкото не видях добро от онази учителка в детската градина, която не харесваше деца с увреждания. Сега има внук тежък инвалид. Има карма и всичко се връща!

преди 7 минути, Anneliese написа:

Аз помня как така и не се разкри наистина кой уби Георги Илиев. Помня мистериозното самоубийство по случая "Белнейски". Какво ли реално са видяли двете сестри на онзи път, че се е стигнало до убийството им? 

Това е един много показателен случай за целия преход и т.нар. демокрация у нас като цяло. Убиха две деца а случая се потули сякаш нищо не е било. Обаче от оня горе не можеш потули нищо, шефа вижда всичко дава всекиму спред заслугите. Отделно от това ич си нямам идея тоя/тия който/които стои/ят за това нещо как изобщо спи/ят нощно време.

• Автор
Цитат

Да, на съседите постоянно им идват проверки.Бащата е с рак на гърлото и не говори(може пък да проговори след 10 години).Гледа сина си, който е с церебрална парализа и е неподвижен, и неговорещ,  но пък идват да проверят(може криле да са му проникнали поне за 45 години)
В Търново ДПС също се готви за контрапротест....

Боже мили, отврат!!!!! Това си е откровена гавра и си плаче за съд! Такива истории трябва да отидат в чуждата преса! Да видим дали в Германия, Франция, Италия, Испания, Великобритания и САЩ ще одобрят подобни гаври с хората с увреждания и тяхното достойнство!!!!! Нека да се разбере какви са тези от ГЕРБ и партнньорите им!

И аз трябваше да ходя да доказвам през 4 години, че едва ли не, вродената миопатия е изчезнала, слухът и зрлението ми магически са се върнали, че гръбначното изкривяване се е оправило от само себе си, че белезите ми от двете операции от илеус автоматично са изчезнали. Заради стреса без пенсия и лични проблеми, някъде преди 10 години започннаха да ми се появяват леки болки в краката в областта на глезените, имах и крампи, но не им обърнах сериозно внимание. Преди 4 години имах болки в краката и на ТЕЛК-а в Монтана тогава, един от лекарите разплака майка ми. Не зная какво и е казал, но нито взеха под внимание болките в краката, нито съвет ни дадоха, а ми намалиха процентите. Имаше едно дъъъъълго обжалване до НЕЛК. Лятото на 2023 се парализирах почти напълно, не можех да си движа тялото от гърдите надолу. В МВР болница та в София не ми откриха нищо, бях на системи, а преди това на една от тях развих и анафилактичен шок цели 3 пъти!Не знаехме, че е имунната система, никой нищо не ни каза, даже в отделението по неврология в онази болница. Малко по - рано ходихме в "Пирогов" да ми вадят всичките зъби, че имах абсцес. И само две седмици след тази операция започнах да не мога да ходя добре. Една вечер нашите бяха на гости, не можах нормално да ида до тоалетната, трябваше да се влача и държа по стени и мебели. А на другия ден се събудих почти парализирана. Нашите мислеха, че е, защото покрай ковид се затворихме, дълго не излизахме навън, заради страха на мама от ковид. 3 години нормално не сме излизали. Имаше скандали, нерви, бях на система, първо вкъщи. Не се оправих, не можех да ходя и трябваше с одеяло да сме свалят от втория етаж на апартамента ни до колата. В болницата изследвания, системи, нервите ми се оказаха здрави, не знаеха какво е, мислехме, че е някаква артроза или проблем с нервите на краката. Помня и как ходихме и за контролния преглед в "Пирогов", аз в количка и шокираният поглед на лекаря, като го попитахме дали упойката може нещо да ми е причинила. В МВР болница успяха лека да ме вдигнат на крака с помощта на проходилка, но ходенето беше болезнено. После  няколко ходения на санаториума във Вършец, Имах ЛФК терапия в басейн и благодарение на това влязох неочаквано в ремисия, без да знам това. Август месец бях като здрава и ходех отново нормално пеша до.............. 1 октомври 2023, когато пак се парализирах. Накрая от отчаяние от страна на мама, декември месец ходихме при неврлоложката госпожа Гергелчева, при която съм ходила като дете. Тя ни изслуша внимателно, прегледа ме и ни насочи към ревматологията и изследвания. От януари 2024 вече имам точната диагноза, пълен шок за всички - болестта на Бехтерев. Тази година, или май миналата, отново имахме разправии с ТЕЛК, на мен ми писна и казах да не се нервираме, да не се унижаваме, не искам ТЕЛК повече, щом държавата така унижава хора като мен. Нашите обаче се заинатиха като магаре на мост. Точно тогава излязоха едни промени, слава Богу, този път не ме разнасяха като панаирджийска мечка  а и си нямахме този път разправии с тия от Монтана. Защото си получих правилната и точна епикриза от............... ТЕЛК Благоевград. И до днес нямам думи за човечността на тези напълно непознати хора, които не съм и виждала. за първи път се почувствахме хора. А и при нас в града се смени властта, смети Скрудж от ГЕРБ изгуби катастрофално, а нашите ми станаха социални асистенти. Никой в нашия град повече не иска да чува за ГЕРБ. За съжаление, за два мандата градът ни беше съсипан!

Да, имам и доста хоспитализации и сеистеми заради стомашни проблеми,това лято при екскурзията бяхме в спешното на Плевен заради стомашна криза. Оказа се, че имам раздразнен стомах заради болестта. Но след два илеуса няма как да не се плашиш и шокиращ дали не е пак същото. И не, моето не е точене на системата.

Още веднъж искам да изразя възхищението си и благодарността си за това, че в Благоевградско явно все още има хора и човеци с главно Ч! Благодаря Ви!:wors::bday6:

И не плюйте работещите в 4Пирогов". Сред тях има доста свестни хора! Лекарят, който ме оперира, само заради реакцията му на шок и притеснение, си личеше, че е истински лекар. 

Ако във вашето семейство внезапно се случи парализа, не търсете само невролог, търсете и ревматолог! Може да имате скрито автоимунно заболяване, предизвикано от стрес или по наследство.

преди 30 минути, Bubbles написа:

Това е един много показателен случай за целия преход и т.нар. демокрация у нас като цяло. Убиха две деца а случая се потули сякаш нищо не е било. Обаче от оня горе не можеш потули нищо, шефа вижда всичко дава всекиму спред заслугите. Отделно от това ич си нямам идея тоя/тия който/които стои/ят за това нещо как изобщо спи/ят нощно време.

Спят. Оперирани са от съвест. Аз пък се питам какво ли са видяли двете момичета. Нощем на пътя, особено по малките региони и далеч от любопитни очи стават интересни срещи. Или сделки.

Смешката, че убиецът е бил един за двете момичета и че са били убити в пристъп на сексуална ярост при мен не върви. Гледала съм доста криминални поредици, документални. Ако беше такъв тип престъпление, все една от двете сестри щеше да избяга и да оцелее. Със сигурност убиецът е повече от един, и това не са нито простия овчар, открил телата, нито някакво разглезено богаташко синче. Едва ли заради един хулиган патоанатомът се е обесил и то точно на детската площадка.Изглежда доста повече мафиотско отколкото внезапно решение на горкия човечец. За съжаление, мисля, че всички документи по случая са напълно унищожени. 

Според мен момичетата случайно са видяли нещо, което не е трябвало да видят. И на някоя от двете е звъннал телефонът точно тогава, когато не трябва. Това е привлякло внимание. Но кой точно е замесеният..........не мисля, че ще разберем. 

Ако беше катастрофа с пиян младеж, прегазил девойка, щеше да има спирачен път, а той просто щеше да офейка. Така правят всички при катастрофи. За мен тук има нещо друго. Убийство заради секс също не ми е логично. Само едната да е изнасилена, и то след смъртта? Че то другата ще се окопити и ще избяга бързо за това време. Просто няма логика. 

Доста криминални случаи има, които са ми гнили. Включително убийството на Георги Илиев. Не вярвам във идеята за отмъщение на някаква мутра, дето не съм я и чувала. За да пренебрегне безопасността и да излезе така на терасата, според мен нещо се е случило. Нещо му е казано. 

Така ми се иска да имахме журналисти и смели хора като Джулиан Асандж и Едуард Сноудън. У нас хората са много страхливи и силно зависими. Мутрите проучват всички, включително финансовото им състояние. И го използват за шантаж. 

При тези хора богатството не е от спестени закуски, това са абсолютни лъжи. Те са замесени в мръсни и подли неща. Само това е напълно достатъчно, за да не гласуваш за такива. 

Но ние нямаме хора като Владимир Путин и Едуард Сноудън. Такива у нас ги убиват. И на народа друга опция не му остава освен революция като френската. И да не се проявява милост и възможност наследници да отмъщават. Там е била грешката на антифашистите след ВСВ. Остават жените и децата на нацистите живи. И после дъщерята на Хайнрих Химлер се оказва шпионин на ФРГ. Видяхме после какво стана с Русия. Мутри, кражби, проституция, наркотици, олигарси.............. А после дойде Владимир Путин.

Нали не си мислите, че зад Гари Каспаров не стоят олигарси и чуждестранно финансиране? Чужди НПО - та?

• Автор
Цитат

Не е само в Търново. Това, което се опитва да направи ДП, противопоставяйки едни хора срещу други и то посредством лъжа е престъпление.

И, ако имахме истинска, независима и аполитична ДАНС, тоя щеше да бъде арестуван!!!! Но нямаме. В ДАНС са хора та тия двамата. Отвратена съм!!!

Дали пък, ако не се примолим на руснаците или поне на Едуард Сноудън за някакви данни и разкрития, ако не за тия двамата, то поне за тия, които уж съблюдават националната ни сигурност, а всъщност служат на парите, дали пък няма да лъснат зависимости и интереси? Интересно ще стане тогава. 

Нямаме и една независима истинска държавна служба, нито една! Всички са окупирани от ГЕРБ и не само!  Техните хора няма лесно да се дадат, ще лъжат, ще мажат, ще изкарват нарочно инвалидите и пенсионерите, майките с деца и студентите виновни! Има страшно много хора със зависимости в държавната ни администрация и всички власти.

Забравихте ли Бойко Борисов каква чистка направи през 2009 година, уволни даже и чистачките от Министерския съвет? Били руски агенти, моля ви се! Той просто сложи свои верни хора навсякъде. Хора без нужното образование, нужния ценз, нужният опит.  Само му вижте министрите. Помним ли министърката на здравеопазването, намерена на магистралата? Тя даже май и не беше лекар! Къде са тези хора сега? Някои ги няма, подозирам, че са по чужбина. Или просто си живеят живота с откраднатите от нас пари. Знаете ли колко хора от алчност и жажда за слава и власт биха се продали? Нищо, че нямат нужното образование. Нали медиите са негови, всичко е негово, никой не може да ги бутне. Но, ако станат неудобни, ги маха и се разграничава от тях, не ги познавал. За пред хората. На тях едва ли им го казва. Тайно със сигурност им благодари за лоялността и "добрата служба" с пари, имоти и разрешения за строежи.............

Нали виждаме и как за "Стани богат" участват хора с високо самочувствие и без грам голяма обща култура, които се излагат зверски и не знаят елементарни неща? Опростачването е превърнато в национална политика, нарочно! Не случайно умни и образовани хора не се допускат никъде, особено ако не са продажни и със зависимости. Аз бих участвала в "Стани богат", но няма да ме пуснат. 

Цитат

Поколението Z не иска да го крадат безобразно хора, които не са прочели и една книга в живота си и с речников запас около 170-80 думи. Не иска наглеци да го обиждат с език подходящ само за селската кръчма в някое кърджалийско село. Те за разлика от нас са свикнали да пътуват свободно, не желаят да слушат лакърдиите на един застаряващ Дон Жуан всекидневно.

:yanim::yanim::yanim: И някои от милениалите като мен - също.

От старото, истинското БСП никога не съм чувала такъв език и такива простотии, нито демонстриране на нагло мутренско поведение.

Не знам дали помните, но аз помня, как, когато простият еднокнижен със сексуалните комплекси, беше смет на София и журналистите показаха негова визитна картичка, пълна с куп титли, вероятно купени или измислени. Умрях си от смях.:lol6:

• Автор
Цитат

Познаване на света, данъци и механизмите за тяхното разпределяне.
Ако за нашето поколение някой да краде не е проблем, защото нали "всички така правят"  по Любен Дилов от тези дни, за тях е проблем, защото са наясно, че може да се живее добре, ако не ни управлява крадлива шайка.

Въпросът е, че поколението им е малко като бройка. Все още пенсионерите и нашето поколение между 30 и 60 е многобройно.

А като чета какво се пише тук, хората наистина смятат за нормално да ги крадът. Но и много хора не разбират от държавен бюджет и как той ги касае и им влияе на живота. И това и плащещо.

Поколение Z няма този проблем. Бюджета не е тера инкогнита за него.

Аз не одобрявам кражбите. Аз ЗА най - много пари да се дават за здравеопазване, образование, култура, наука, туризъм, екология, но истинската такава. Аз ЗА пълно и тотално разделение на властите, на каквато и да е работа, да бъдат назначавани хора с нужните образование и опит, аз ЗА пълно криминализиране на хазарта, с изключение на тотото, лотото  и игрите като тези за "Кока - Кола", "Милка" и  подобни. Аз съм ЗА за напълно безплатни и достъпни здравеопазване и образование за всички, за достъпни култура, наука и технологии, достъпен туризъм. ЗА изключително строг контрол върху строежите на пътища и сгради,  ЗА опазване на природата и наказателно преследване и изключително строги присъди за членовете на дървената мафия, ЗА пълно деполитизиране на полицията, пожарната, цялата държавна администрация, образованието! За модерна и достъпна градска и селска среда за хората в инвалидни колички. ЗА държавата да контролира всичко важно, а не да е в ръцете на чужденци и алчни продажни частници - елетричеството, ВиК, язовири, пътища, болници, санаториуми, читалища, кина и театри. ЗА разследване на абсолютно всички със високи доходи, скъпи автомобили, часовници и чести пътувания в чужбина, главно на запад, Турция и Дубай! ЗА строг контрол по границите и безкомпромисно отношение към нелегалната миграция! ЗА засилване ролята на православната църква и християнството, традиционното семейство и българската култура! За пълната свобода на интернет и ЗА да има торенти и онлайн безплатни сваляния и гледания на музика, филми и сериали. ЗА връщане на смъртното наказание. Тогава обществото няма да издържа гнусни убийци като онзи, който подпали живи членове от семейството си и закла децата си! ЗА изключително строги присъди за убийства, изнасилвания, кражби, измами, за криминализиране на опитите да се объркват децата относно пола им! ЗА пълната забрана на НПО- та! ЗА връщане на нормалните възрасти за пенсиониране. ЗА силно гражданско общество. ЗА всички полицаи с вид на мутри и проститутки да са вън от системата! Същото важи и за лекари и учители. ЗА рефомиран, адекватен и човешки ТЕЛК, а всички, гаврили се с инвалиди, да отидат в затвора! ЗА връщането на "Белене" и детския затвор в Бойчиновци. ЗА адекватни и строги наказания срещу  тийн хулиганите. ЗА пълната забрана на тротинетките. ЗА пълната забрана и криминализиране на сектите. ЗА вдигане на възрастта за пълнолетие, гласуване, алкохол и цигари, защото сегашните 18 - годишни се държат неадекватно и несериозно като осемгодишни! ЗА абсолютни строги присъди за убийства на пътя и сериозна кръвнина на близките на жертвите! ЗА отделни пътища за камиони, ТИР -ове и опасни товари. ЗА възраждане на тежкотоварните превози по влак, не по пътища с камиони убийци на големи разстояния! ЗА строг граничен контрол, включително за сериозни и страшни болести като ебола.  ЗА пълната забрана на ГМО, ЗА възраждането на земеделието и животновъдството но не на частно, а ТКЗС. Така ще има строг държавен контрол, включително върху храната и нейното качество.  ЗА строг контрол над търговците и опитите им да манипулират, крият стоки и да създават изкуствени кризи, като тази от началото на промените. ЗА държавно финансиране само на държавни училища и специалните такива, частните да се оправят сами!!!!! ЗА възраждането на българското произвоство и повече български и качествени стоки по магазините. ЗА строг контрол по болниците. ЗА криминализирането на проституцията, която освен че е аморална, също така е и основен развъдник на СПИН. ЗА напълно безплатно лечение на всички автоимунни заболявания. ЗА строг контрол и подобряване на хигиената по болниците и санаториумите. ЗА строг контрол и постоянни кампании за спазване на висока лична хигиена. ЗА спиране на презастрояванията, бутане на незаконни и опасни сгради. ЗА спиране на пренаписването на учебниците ни по история! За строги присъди и публични дела за държавна измяна, пренаписване на историята и подмяната на биологията!!! ЗА адекватни пенсии за възрастните хора и то за тези, които не са продавали България!  ЗА връщане на старата, истинска и качествена образователна система, стария вариант за завършване на образователни степени и старите дати за ваканции! ЗА чиста вода и одържавяване на всички язовири! В момента точно заради алчни частници със частни язовири, няма вода! ЗА строг държавен контрол в частната сфера! ЗА строг контрол в транспорта! За строг контрол и в спорта! ЗА пълна борба срещу наркотиците и производителите и търговците на наркотици. ЗА възстановяване на добрите ни отношения с Русия, Беларус, Унгария, Куба, Китай. ЗА спиране на подкрепата за нацистка Украйна и геноцидев Израел! ЗА строг контрол над изповедания, различни от източноправославното християнство. Против пълно единение и прошка за католиците. Та още има съмнения, че по нареждане на Ватикана е убит нашият цар Калоян! За обвинението за опита за убийство на Йоан Павел Втори да не говорим! ЗА възстановяване на съветските и руските паметници и бутане на новите и измислени паметници! ЗА строг контрол на отношенията ни с Турция! ЗА всички, крали от българската държава, да бъдат осъдени адекватно!!! ЗА часове по религия в училище! ЗА повече извънкласни и извънучебни занимания за децата, повече четене на книги, спорт, културни изяви, туризъм. За строг контрол над бебешките и детски стоки! ЗА адекватно майчиство! ЗА борба с безработицата! ЗА пълна борба с бездомните кучета (не и котки) и за пълното криминализиране на опасните породи кучета в България, както и на частните зоопаркове с обществено опасни животни като лъвове, тигри, пуми, крокодили, змии и паяци. ЗА пълна борба с пластмасата там, където не ни трябва (с изключение на пластмасовите сламки). За връщането на ленинските съботници под ново име и редовни кампании за чистота а не само периодични и имиджови! ЗА борба с много боклук! За криминализирането на частниците сметища и умишленото им подпалване, както и на умишленото горене на гуми! ЗА пълна, истинска и адекватна интеграция на малцинствата! За борба срещу простотията и опростачването на медиите, на рушенето на българския език и англизицирането му с думи, които ние си имаме! ДА за задължителни, безплатни и редовни профилактики при лекар, зъболекар и офталмолог. ЗА пълно видеонаблюдение на улиците, пътищата, болниците, детските ясли и градини, училищата, гимназиите и университетите. И всички престъпници, насилници и крими елементи да си получат заслуженото адекватно. Включително учители педофили. ЗА държавата да подпомага цирковите и илюзионните изкуства. ЗА истинска, обективна и независима журналистика. ЗА строг контрол над даренията за болни хора и недопускането на хазартнозависими и техните семейства до тях! ЗА по - богати културни събития по градовете и селата. ЗА пресичане и спиране на вредни западни влияния като "емо културата", "Син кит" и подобни! ЗА пълно финансиране на психиатриите и пълното отнемане на всякакви права на психично болните и доживотното им затваряне. ЗА връщането в лоното на психичните заболявания половите разстройства! ЗА пълна борба с педофилията, трафика на хора и истинското домашно насилие! ЗА строг контрол срещу външно влияние над обществото ни от чужбина, най -вече в интернет. ЗА криминализирането на обсъждания на цигари, алкохол, наркотици, самоубийства, секс первезии, продажба на наркотици, субкултурите като "емо".  ЗА строг контрол в музиката и пълната забрана на песни и видеоклипове с насилие, ЛГТБ  и подобни като някои песни на Галена. ЗА пълно криминализиране на мъжемразството, подстрекателството към убийствата на мъже, лъжливи обвинения за сексуален тормоз от алчни, злобни или психично неуравновесени жени. За пълна борба с бездомността и просячеството. ЗА пълната забрана на заложните къщи, бързите кредити и лихварството. За часове по финансова грамотност в училище и децата да се учат от малки да се пазят от измамници и да мислят. За изключително строг контрол при застраховките и строго правосъдие за застрахователни измами. За изключително строг контрол над оръжията. ЗА истински, адекватни и точни психологични тестове за полицаи, пожарникари, лекари и учители  всяка година! ЗА пълно криминализиране на порнографията и строги присъди за престъпниците. ЗА строг контрол в някои сфери като моделската, за да не се допуснат отново порнографията и проституцията. ЗА задължителни и редовни часове в училище за децата, да бъдат запознати с вредата от алкохола, тютюнопушенето, наркотиците, високите скорости, лихварството, порнографията, проституцията, болестите, предавани по полов път и ГМО храните. За задължителни и редовни часове в училищата от първи до дванадесети клас за реакция при земетресения, наводнения, пожари, рисковете от търсенето на адреналин и избягването му, опасните високи скорости, опасностите от тротинетките, височините, селфитата на високи и опасни места, правила за безопасно поведение на пътя, на море, на планина, екстремните забавления. Абсолютно строг контрол над всички атракции и категоризирането им по възраст, тегло и заболявания и увреждания! За пълната забрана на профили в социалните мрежи до навършване на пълнолетие и телефони в училище! ЗА строг контрол какви книги и автори се издават в България! За пълно криминализиране на крайни идеологии, както и личности като Рихард Вагнер и Фридрих Нишце. Пълна забрана и криминално преследване на зловредните модерни крайни философии. За пълно криминализиране и забрана на врачки и баячки, хожди и подобни. ЗА пълно насърчение хората да вярват на науката и технологиите, а не на измамници. Да вярват на лекарите и официалната медицина, а не на измамници, които обещават излекуване от рак, диабет, СПИН и подобни.  ЗА изключително строг контрол над народната медицина и хомеопатията. ЗА пълно разследване на алчни лекари, крали пари и живеещи луксозно, довели болници до фалит! ЗА премахването на болниците като търговски дружества. За пълната забрана и криминализиране на търговските представители в медицината. ЗА криминализиранетао на рекламите на лекарства, сякаш са бонбонки или чудодейни илачи! От тези реклами страдат малките наивни деца, които гълтат лекарствата на болните си възрастни родители! ЗА пълна забрана на всякакви търговски реклами в болниците, санаториумите, детските ясли, градини, училища, гимназии и университети, домове за хора с увреждания и старчески домове. ЗА изключително строг контрол над домовете за сираци, осиновяванията, домовете за хора с увреждания и старческите домове! За един напълно открит за обществото регистър на педофилите и на хората със психични заболявания и сексуални разстройства!

Пък нека съм социалистка и утопистка.

преди 12 часа, Anneliese написа:

Заедно с много истински хора с увреждания останах без пенсия по политически причини

причините са икономически

досега  пенсионерите и инвалидите  имаше възможност да бъдат споносирарани и добре си поживяха

но идват тежки времена  и ще бъдат ударени пенсионери и инвалиди

ще стане трудно и за здравите

8  от 10 човека ще умрат от всички българи

дали ще ходите на протест или не няма значение 

решението вече е взето от кукловодите 

• Автор
Цитат

Това, което отдавам като предимство на Z и на следващите поколения е, че имат идея-две по-сериозна медийна и социална грамотност от предните поколения.
Ако предните протести бяха саботирани от глупостите на платени журналисти и изкуфели старци, които сеят раздор сред протестиращите с глуповати статуси из социалните мрежи, че видиш ли друга алтернатива на статуквото няма, тук тези номера не вървят. Всеки, който защитава Пеевски, автоматично бива причеслен към графа 'платен трол' и не му се обръща повече внимание, а коментарите на анонимните лелки с цветя за профилна снимка се знае, че са написани автоматично от ИИ активиран на телефон в далечен Тайланд.
 Може да се разровите из фейсбук и да видите как ГЕРБ-НН активира старите си козове - уж влиятелни възрастни личности да сеят раздор сред протестиращите, че не било европейски протест - възрастните клъвнаха, от Z поколението не само че не ги знаят кои са тия изкуфели старци, а и ако попаднат на техен пост подкрепящ ББ-ДП ги редят до 9 коляно с големия черпак. Последният епизод на Панорама също е за пример. Старицата, чието име забравям, щеше да получи нервен срив, че никой от младите не я бръсна за слива https://www.bg-mamma.com/img/emojis/most_used/grinning.png

Браво на децата!!!:yanim::yanim::yanim: Явно не всички са зле.

Аз пък, като видя сините нафталини, и се вбесявам, сменям канала. Мнението ми за тях е, че са просто едни долни продажни, алчни и мръсни души, предали България за пари. 

Ето една от тях. Само я вижте. Взела се е за тийнейджърка. Снимката е отпреди време.

images?q=tbn:ANd9GcRAbt30TVmWJ5hqEZByXEW

А помните ли оная гербава бабка  от един от протестите, с патерица?  Ей такива заслужават наистина да са без пенсия. Кой знае какви пари взима за заслуги към ГЕРБ!

Цитат

Че Z няма да спасят България е ясно, но ще я променят кардинално със следващите поколения. Няма да имат търпението на предните да слушат 15 години как Бойко ги пази от комунистите, докато доходите им и животът не се променя към добро.

Еднокнижният изкара комунистите някакъв торбалан.:lol6:Кой ли му вярва на този освен................зажаднелите за отмъщение деца и внуци на монархофашисти и гнусни долни предатели? На лежалите съвсем заслужено в "Белене"?

• Автор
Цитат
От фейсбук Светлин Русев

Дезориентираните Gen-Z са ни по-скоро тревога, отколкото критерий. Леви, напълно презадоволени, нахранени и защитени; боравят със скъпи играчки; като цяло до скоро не се интересуваха от политика, докато тя не нахлу по румънски сценарий в тик-ток фийда им. Там политически партии, най-вече ППДБ избухнаха в колаборация с популярни инфлуенсъри, които внушават на Gen Z поколението, че “бедства”. Приказват им как ги управляват “прасета”, които ги дерат и им “ограбват” бъдещето. Понеже до онзи ден Джензитата не бяха посветени в политиката, същите не познават пуделите, пачките, сглобките; не знаят кой издигна Боташ Крадев за Резидент, не знаят че Асен Василев бе първия, теглил милиарди, за да ги раздава за пенсии, не са чували за далаверите в митниците през предходното управление, нито пък знаят как кървавочервената Нинова стана вице на Кики демократо. Все едно родени днес - абсолютно не помнят, как лидерите на протеста само допреди 12 месеца управляваха и с Боци и с Шиши. Млади, а вече с амнезия за това как Денков ревеше по телевизиите, че Баце му развалил ротацията… През айфоните си реват, че нямат равен шанс; властта не им била гарантирала високоплатени работни места и истински вярват, че родителите им са живели много по-добре от тях. Като им казвам, че през 1997 средната заплата бе 5 долара, а пенсията 3 си мислят, че говоря за почасов надник. Недоумяват как така не сме имали смартфони и пари да пътуваме; нямат представа какво е това глад, студ, визи, дефицити и нищета от всякакъв вид. Поради всичко това приемат за чиста монета опростени и емоционални послания, представени от създатели на съдържание, които им говорят на техния език. Това лично не ме касае, стига да не успеят с напъните си да разцентроват управлението на страната в друга, още по-уродлива посока.

Този нали не е художникът? Ето ги какви са защитниците на ГЕРБ и какъв им е езикът. Както и възпитанието. От такива ме е гнус. Всеки, защитаващ мутрите и уж демокрацията, за мен е боклук , предател и долен комплексаор на тема социализъм. Такива не ни трябват в обществото!:getout:

Цитат

Като не се получава с етническото напрежение да се пробваме с междупоколенческо май стана работата.

Ще видим и това!:angry:

Цитат

Сред тях  са и бъдещите политици https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png
Така че обществото да свиква, те си искат държавата, израснали са сред потоци информация и трудно можеш да ги излъжеш, за секунди проверяват фактите, и да са аполитични, много бързо влизат в час, на мен  първият протест, който беше изключително с младежи, ми вдъхна оптимизъм.  Може да има всякакви сред тях, и с по-леви идеи, и с по-десни, и не особено ориентирани, обединява ги това, че не искат да позволяват на някакви корумпирани, крадливи и нагли некадърници да им управляват живота.
ПП. Много от тези деца, поколението Z, работят,  изобщо не вярвам, че не разбират от бюджет, финанси, борси и политика, някои вече спестяват в акции и злато, поне тези, които познавам, млади, будни, работещи , мисля, че точно работещите са първите излезли на площада, скоро вляли се в пазара на труда, платили си първите вноски в държавната касичка, изобщо не вярвам да търпят разни крадливи старчета да им крадат парите така, както ние правихме години. Тепърва ще започват с изискваният към държавата , искат продукт срещу парите си- политически, икономически, нагласите  им са различни, пътуват, гледат, виждат и разбират, не ги подценявайте.

:yanim::yanim::yanim:

• Автор
Цитат
Моето джен зи и тези на приятелките ми в моя балон, са на протестите, знаят какво става, знаят защо протестират, учат, работят, пътуват. Знам, че съм в балон, затова и го споменавам, но го споделям, защото се коментира профила на младите на протеста.

Впрочем, последните ден-два фийда ми е залят с хули по тези деца, сходни с публикуваното от Светлин Русев. Явно това е посоката в момента. Не е страшно, че мафията ни управлява и краде десетки години, страшното е, че децата не са достатъчно умна и опитни, че да е доволен господин Русев. Явно му е готино да плаща чартърите до Дюбай и Шанелите на държанките, ама хич не може да понася, че младежите имат друго виждане.
Ми добре :) Супер говори за него.
Но не е само той де, днес пак ми излезе предълъг пост на някой, дето обясняваше, че искаме да дадем на 16-17 годишни тийнейджъри да правят държавния бюджет. Някакси съм пропуснала да разбера, че за това протестираме, ама щом е рекъл...
Един друг, май Евгени Михайлов, пък хули някакво девойче по телевизора как говорило и под поста му хиляда хейтъра. Не съм го гледала момичето, ама нация, дето Борисов 20 години й се кара като селянин от екрана и пеевски пет години говори с най-просташки изразни средства, скочила да се възмущава, че 20 годишно дете не говори хубаво. Доообре. Екстра сме си.

Та мисълта ми е, че явно тези дни посоката е да обясняваме до припадък колко са тъпи младите. Аз лично препоръчвам това интервю за тези, дето се чудят умни ли са, тъпи ли са младите. По-умни са от много от наборите, дето си хвърлят спестяванията през терасите и дето обясняват, че "българското евро ще работи само в България" - гаранция.

https://youtu.be/6yXHpQFibNk?si=QlgY9O-hzXKAyh9J

Цитат

Всички имаме по някой Z. Моето беше с още 6-7 на протеста.

Те сега мислят за кариери, за развитие, за бъдеще и не са доволни, когато им обясниш, че тук всичко става с връзки и за наши хора.

Правилно са недоволни. А калната операция срещу тях претърпява невероятен крах. Не знам къде е учил простакът Делян Пеевски, но показва колко му е интелектът - никакъв.  И неговата надута Цвети кой знае с колко е завършила гимназия. Дъщеря на богати и алчни музиканти.:getout: Колкото и да се надува, никога няма да стигне до кариера и фенска любов като тези на Глория, Ивана, Деси Слава и Преслава, които идват от обикновени семейства, работят като певици от тийнейджърки и не са чакали на мъж, за да живеят добре. Нищо чудно че е дружка със тъпата и завистлива комплексарка Галена Оземпикова, която си избива комплексите със скъпи видеоклипове и промотира всякакви модерни откачени идеологии а по участия се държи като евтина проститутка!

• Автор
Цитат
Значи казва се, сякаш е нещо адски лошо и морално укоримо, че хората не искат да им крадат парите. Протестирали за пари - ауууу, простаци, ужас!!!
Не знам откога е станало срамно да не искаш да даваш пари за къщите в Барселона и шанелите на гаджетата. Мен не ме е срам, не искам!
Не стига, че ще откраднат моята заплата, ами и ще вземат 10 млрд, които ще трябва да вземат от заплатите на децата ми. Щом за вас това е окей и смятате за срамно да се протестира срещу него - няма никакъв проблем, ама не се опитвайте да го изкарате морално укоримо, защото не е.

Тези, които намират протестите за укорими, са точно хората на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Точно теи са тези, които живеят добре сега, имат пари, възможности и ходят по екскурзии в чужбина, купуват си скъпи и маркови дрехи, обувки, бижута и часовници, както и автомобили - за наша сметка! Освен това ги е страх от ревюлюция и народен съд и че истински обикновените хора ще тръгнат и на тях да им търсят сметка за откраднатите пари и охолния живот. Да не говорим, че немалко сред тия са деца и внуци на престъпниците, лежали в "Белене", които си въобразяват, че сега имат право да ни мачкат и да живеят добре за наша сметка. Само дето не са познали, ама никак!!!!:getout:

• Автор

ГЕРБ и свинското ново начало здравата са се активизирали по училищата!!!!!

Цитат

Родителска среща, сряда от 18 часа.
Новата хрумка за намаляване на протеста.

Цитат

О, и за други дейности чух, които са с променен график точно за 18 ч. на 10.12. Спортни, за юноши.

Цитат

Винаги ГЕРБ прилагат една и съща схема, за да намаляват процента на безработните и да се хвалят с ниска безработица. В Бюрата по труда карат безработните сами да се отписват. Тези, които не получават обезщетение, имам предвид. Зад всяка хвалба на ГЕРБ стои нещо некоректно, да не напиша по- язвителна дума. Никой не знае реалния брой на безработните.

Герб пак ли са започнали да саботират протести с помощта на учителите? Преди години пак при ГЕРБ учителите агитираха родителите на ученици да не участват в протести. Партийното влияние в училище? Не го ли премахната след 1990 год. Не! Герб върнаха правата партийна линия в училище. После стихове пишеха за вожда и за Гешев, май. Не е било много отдавна, изглежда.
Ей, как не се отказват от старите си номера! Това са стари комунистически(отвратителни) похвати. Всякакви методи за манипулация и проправителствени пропаганди. И после пак пишете, че ще градите "светло бъдеще" с ГЕРБ и още 15 год. чакайте да дойде демокрацията.

ГЕРБ и Пеевски - каквото и да правите, няма да успеете!!! Свършени сте, този път наистина сте свършени!!!!!!!!:angry:

Цитат
Кърджали - отцепен център, мвр, нсо и частна охрана + 30 човека антураж, за да измине дебелия 30 метра пеша.
https://www.facebook.com/reel/1394810408706114

А охраната на този идва от нашите пари!!!!!!!!:angry::angry22:

• Автор
Цитат
Ако в нашата държава се намерят 5-10 човека, които са готови да си сложат главата в торбата и, след като поемат властта, да разчистят терена от всякакви мофиотски структури, възможно е нещо да се промени. Нищо добро не ги чака тези хора - спънки, заплахи, скалъпени измислици, цялата мафиотизирана част от държавата ще се обедини срещу тях! Но според мен това е пътят. Видяхме, че след многолюдните протести... измислиха подобен на стария бюджет. Този "нов" бюджет е погледнал се Илия....

И аз го искам, но хората ги е страх. Което е тъжно. Единственият начин онези да бъдат разчистени веднъж завинаги, само с революция! Франция как успява да премахне алчните монарси? С революция! В Русия как премахват своите алчни монарси? Пак с революция! Как кубинския народ взе властта и вече не е колония на САЩ - с революция! Как бяха премахнати диктатурите в Южна Америка - многохилядни протести и революция! Как Виетнам е на народа, а не на мафиоти и корупционери, слуги на САЩ - с революция и война!!!!!

Има страшно много хора тук, които ги е страх от САЩ, защото помнят какво се е случило с Виетнам, Ирак, Либия, Сирия...................Но в тези страни управляващите бяха много наивни и много лесни за лъжене. За да успееш след една революция да вземеш властта и да обърнеш курса, трябва първо да се отървеш от всички вътрешни врагове на държавата - шпиони, предатели, мафиоти, хора с пари и с западно/американско мислене! После възстановяваш армията, полицията, строг контрол по границите, яарестуваш и съдиш всички журналисти предатели, и назначаваш в медиите истински журналисти, патриоти и независими, неподкупни и от обикновените хора, без връзки. Изважсдаш наяве за обществото всички неизгодни договори, които предишните са сключили за страната ти и са я поробили. Правиш изключително силен шпионски апарат, пресичаш твърдо и в зародиш всякакви опити за предателство и измяна, за контрареволюция и протести, обръщаш политически курс и сключваш силни и изгодни договори, главно военни със силни държави като Русия, Китай, Северна Корея, Виетнам, Беларус, Унгария, Куба, Венецуела и всички южноамерикански страни. Имаш засилена и строга охрана, не казваш предварително къде ще ходиш, обграждаш се само със сигурни и проверени хора, като за всеки случай им следиш сметките и имотното състояние! Разкриваш всички шпиони на САЩ и ЕС в страната и ги гониш! Драконовски контрол по границите, спиране на нелегалната миграция, обявяване за ............... забравих какво беше на всички дългове и отказваш да си ги плащаш! Гледаш да нямаш никсакви изцепки и никакви компромати, а ако имаш някакви незначителни такива - ги унищожаваш! На високопарния западен морал отговаряш също тъй високопарно и ги поставяш на място! Държиш в пълно затъмнение личният си живот, както прави Владимир Путин! Никакви прояви на слабости! Силна армия, силна полиция, възстановяване на качествените и безплатни здравеопазване и образование, възстановяване на земеделието и животновъдството, спорта, науката, културата. Пращаш по мафиотски ясни сигнали на онези от ЕС и САЩ какво ще се случи, ако си позволят тук да правят цветна революция! Сдобиваш се с ядрени оръжия. 

И да видим после как ще нападнат страната ти, как ще я съсипят. 

И разбира се, изваждане на светло на всички компромати на агентите на запада! А те такива имат. Алкохолизъм, наркомания, хазартна наркомания, БДСМ, педофилия, порно, прекалено скъпи придобивки, проститутки................. Да видим дали народът иска да бъде управляван от такива хора!

• Автор
Цитат

Да, организират се масово родителски срещи за 10.11 от 18:00 часа, като съобщението е от днес масово.
Родители, не отивайте. Нищо няма да изпуснете. Дори на учителите не им се занимава с тези излишни формалности. Отидете на протеста, защото там ще се гради бъдещето за вашите деца. Тъкмо ще спестите лев покрай родителските. https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/wink.png

Макар да е за темата МОН, а не тук, но ще го напиша - Вълчев иска ограничаване на приема за ученици в езикови гимназии. Знае, че това са гимназиите, в които учениците се сблъскват с широк светоглед, а не с феодалния строй на управляващите.

Правилно, не ходете!!!! 

Вместо това отидете на протеста всички! Ама всички! Представям си прасето как ще избеснее като види тийнейджърите и родителите им на протеста!:lol6:

• Автор

CUUcQ.png

5iD74.jpg

• Автор
Цитат

А не е отвратително да е отглеждана с наши пари и с пари от откраднати бизнеси, не е отвратително да ѝ е осигуряван живот в лукс с наши пари, докато на други хора е съсипван от татенцето с компромати, изнудване, прокурорски бухалки и медийни поръчки за очерняне. И не е отвратително, че е получила елитното си образование с наши пари.
Пълнолетна е - има избор да се дистанцира финансово от корпулентния.

И да сме наясно - за когото не я ясно.

• Автор

Нашите служби ДАНС и ДАР не са аполитични и нищо няма да направят за България и националната ни сигурност! Много от тях са купени с високи заплати, луксозни жилища и почивки в чужбина от Бойко Борисов и Делян Пеевски!

Нищо не би спряло крайно откаченият Делян Пеевски , заслепен от злоба, да инсценира операция под фалшив флаг като операцията при която уж поляци нападат германци и така започва ВСВ.  Нямаме друг избор и народът трябва сам да действа, преди тоя да е убедил Турция да идва "да спасява" турците! Народът трябва да го намери този! Иначе, заради него може да се простим с Южна България, има такова предсказание от баба Ванга!  Трябва да го спрем! И него, и слугите му! Този със сигурност е харизал страната ни на Турция!!!!!!

Не се стигна до инсценирано нападение над агитките му, но кой знае какво друго замисля намагнитения! Трябва да бъде спрян!!!!!! Не ни трябва етническо напрежение! България не му е бащиния, както сигурно му е внушавала майка му! Този няма абсолютно никакво право да решава съдбата или територията на страната ни!!!!! Президентът не може да направи нищо! Само ние, народът, можем!!!!

Не трябва да допускаме етническо напрежение и възможност Турция да се намеси! НАТО няма да ни помогнат, ако вярвате в това, значи сте мега наивни! Нямаме армия и няма как да си вземем после обратно земите! Спомнете си мераците на Ердоган към нас и картите!!!!!!!

на 7.12.2025 г. в 16:12, Anneliese написа:

...

... И на народа друга опция не му остава освен революция като френската. И да не се проявява милост и възможност наследници да отмъщават. Там е била грешката на антифашистите след ВСВ. Остават жените и децата на нацистите живи....

...

Пак ли призоваваш към избиване на майки и деца?

Злобата, завистта и омразата (с всичките 50 нюанса прилики и разлики между тях) към всичко живо, няма да направят несретния ти живот по-сретен. Напротив, ще те разядат по-бързо и от медицинската енциклопедия...

В крайна сметка, да ти бере гайлето, който ти е дал трибуна. Съдейки по поговорката с "бодливата крава", кармата се е произнесла отдавна.

Бъди здрава и щастлива, и се наслаждавай на всеки миг от живота. Доколкото всичко това е възможно.

• Автор

Моля, моля, феновете на ГЕРБ и на корупцията да не се обаждат, ако обичат!!!:angry::angry::angry: 

Разбрахме вече, че паричките са Ви по - скъпи от всичко!!!:getout::getout::getout:

на 7.12.2025 г. в 6:16, Anneliese написа:

Прочетох във "Фейсбук"

:giggle1:

Прочела била във фейсбук . Поредните лъжи скоито се надъхваха на протестите. 

В съседната ти тема ти обясних за лъжите как щели да орязват детски, помощи за инвалиди и т.н. Гледам и ти си се вързала на тези лъжи . Само че не ви стига акъла просто да проверите .

Ище се изненадаш че нищо такова няма, а точно обратното - увеличават се парите и помощите. 

Но ти си "прочела във фейсбук" .:lol6:

на 8.12.2025 г. в 16:16, Anneliese написа:
Цитат

Родителска среща, сряда от 18 часа.
Новата хрумка за намаляване на протеста.

Цитат

О, и за други дейности чух, които са с променен график точно за 18 ч. на 10.12. Спортни, за юноши.

хахаха :)  и това било за да не ходят хората на протести... :lol6:

на 7.12.2025 г. в 18:39, Anneliese написа:

Това, което отдавам като предимство на Z и на следващите поколения е, че имат идея-две по-сериозна медийна и социална грамотност от предните поколения.

Напротив. Убедих се че не са. 

на 13.12.2025 г. в 11:51, lebel написа:

Пак ли призоваваш към избиване на майки и деца?

Както някой каза... тая пак не си е пила хапчетата.

• Автор
Цитат

Това с хората с увреждания е прекалено. Раздават милиарди на хора, които и без това са добре заплатени, но са галеници на властта, а постоянно тръбят колко много пари отивали за инвалидите и особено за лични асистенти. Увеличавал се броят на децата с увреждания и броят на личните асистенти. Ще се увеличават. Крайно време е лекарите да започнат да лекуват, а не само да искат високи заплати. Профилактиката се омаловажава, заболяванията се омаловажават. Лабораторни изследвания по направления не искат да отпускат. От болницата изписват пациентите полуизлекувани, дните по "пътеката" свършили. След което друг лекар не иска да лекува този пациент. Лекуван- недоизлекуван, влачи болестта, докато стане хронична. Други правят инсулти, инфаркти, остават на легло. После всички ТЕЛК-ве били фалшиви. Ти да видиш!
За своите хора милиардите не са проблем, за крадене милиардите не са проблем, но хората в неравностойно положение са най-, големият проблем в Бг.

Браво за чудесното изказване!!!:yanim::yanim::yanim:

Да добавя, и че нямаме никакви истински лекари - специалисти. В неврологичното отделение на МВР болницата в София, онова лято не разбраха какво ми е. Не ни пратиха на ревматолог. Трябваше да мине една кратка ремисия, после пак да се влоша, мама да се отчае съвсем, за да се сети да идем при една невроложка в София, бих казала най - добрата невроложка в България! Точно тя ме прегледа и се досети, че сме за ревматологията, така и се оказа. Изгубихме ценно време от половин година, защото масово лекарите не искат да четат, да са в час с новостите, да се образоват и да препращат болните там, където трябва. Интересуват ги само парите. Истинските лекари вече са много малко. Още ще расте броят на хората с увреждания и тежки заболявания. С позитивното сектанско мислене и "нищо ти няма, въобразяваш си", се стига до инвалидизации или смърт! Знаете ли, че стресът освен рак, отключва и автоимунни заболявания? И че същото нещо се подозира за ковид? Знаете ли, че в нашата фейсбук група за Бехтерев  на два - три месеца идват по нови членове, нови заболели? И много от тях освен Бехтерев, имат и още някое заболяване.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.